Ухвала
від 01.11.2011 по справі 2а-5058/11/1070
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІ СТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкриття скороченого провадження в адміністратив ній справі

01 листопада 2011 року №2а-5058/11/1070

Суддя Київського окру жного адміністративного суд у Леонтович А.М., перевіривши в иконання вимог ст.ст. 105, 106 КАС Ук раїни за позовною заявою Дер жавної податкової інспекції у Вишгородському районі Киї вської області до Товариства з обмеженою відповідальніст ю «Глорі Імперіал» про припи нення юридичної особи, -

В С Т А Н О В И В:

Державна податкова інспе кція у Вишгородському районі Київської області (далі по те ксту - позивач) звернулась до К иївського окружного адмініс тративного суду з позовом до Товариства з обмеженою відп овідальністю «Глорі Імперіа л»(далі по тексту - відповідач ) про припинення юридичної ос оби.

Спір виник із публічно-пра вових відносин та відповідно до статей 3, 4 та 17 Кодексу адмін істративного судочинства Ук раїни належить до юрисдикції адміністративних судів і пі длягає розгляду в порядку ад міністративного судочинств а.

Даний позов підсудний Київ ському окружному адміністра тивному суду та поданий з дод ержанням вимог статей 104 - 106 Ко дексу адміністративного суд очинства України, перешкоди для відкриття провадження в адміністративній справі, що передбачені статтями 108 - 109 Ко дексу адміністративного суд очинства України, відсутні.

Згідно зі статтею 1832 Кодексу адміністративного судочинс тва України дана адміністрат ивна справа за предметом поз ову може бути розглянута у по рядку скороченого проваджен ня. Позовна заява і додані до н еї документи є достатніми дл я відкриття скороченого пров адження у справі.

Керуючись статтями 104-107, 121, 1832 Ко дексу адміністративного суд очинства України, суд -

У Х В А Л И В:

1. Відкрити скорочене про вадження в адміністративній справі за позовом Державної податкової інспекції у Вишг ородському районі Київської області до Товариства з обме женою відповідальністю «Гло рі Імперіал»про припинення ю ридичної особи. Справа розгл ядатиметься суддею Леонтови чем А.М. одноособово.

2. Копію ухвали разом із витя гом про їхні процесуальні пр ава та обов' язки надіс лати сторонам.

3. Запропонувати відповідач у, в разі невизнання адмініст ративного позову, у десятиде нний строк з дня одержання ці єї ухвали надати суду письмо ві заперечення проти позову та докази на підтвердження ц их заперечень або заяву про в изнання позову. Заперечення проти позову або заяву про ви знання позову мають бути под ані позивачем безпосередньо до суду за адресою: м. Київ, бул ьвар Лесі Українки, 26, 10-й повер х.

У разі неподання відповіда чем заперечень проти позову, справа розглядатиметься суд ом на підставі наявних у ній м атеріалів та доказів.

Ухвала оскарженню не підля гає.

Суддя Леонтови ч А.М.

СудКиївський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення01.11.2011
Оприлюднено29.12.2011
Номер документу20221422
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-5058/11/1070

Ухвала від 01.11.2011

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Леонтович А.М.

Постанова від 11.11.2011

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Леонтович А.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні