Постанова
від 15.11.2011 по справі 2а-5010/11/1070
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІ СТРАТИВНИЙ СУД

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

15 листопада 2011 року 2а-5010/11/1070

Київський окружний адм іністративний суд у складі:

головуючого - судді Виногр адової О.І.

при секретарі судового зас ідання Іванов Д.О.,

за участю:

представника позивача - Гостищева Н.В.,

представника відповідача - не прибув,

розглянувши у відкритому с удовому засіданні адміністр ативну справу

за позовом Відділення вико навчої дирекції Фонду соціал ьного страхування від нещасн их випадків на виробництві т а професійних захворювань Ук раїни у Фастівському районі

до відкритого акціонерног о товариства "Фастів-АВТО"

про стягнення заборговано сті по страховим внескам,

в с т а н о в и в:

31 жовтня 2011 р. Відділенн я виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробн ицтві та професійних захворю вань України у Фастівському районі (далі - позивач) зверн улося до Київського окружног о адміністративного суду з п озовом до відкритого акціоне рного товариства "Фастів-АВТ О" (далі - відповідач) про стя гнення заборгованості по стр аховим внескам у сумі 6271 грн 48 к оп.

Позовні вимоги обгрунтова ні тим, що у відповідача існує заборгованість зі сплати ст рахових внесків за ІІІ кварт ал 2011 р. у сумі 6271 грн 48 коп.

15 листопада 2011 р. відповідач п одав до суду клопотання про в изнання позову в повному обс язі (а.с. 16).

Відповідно до вимог ч. 3 ст. 112 К АС України у разі повного виз нання відповідачем адмініст ративного позову і прийняття його судом приймається пост анова суду про задоволення а дміністративного позову.

Згідно з вимогами ч. 3 ст. 72 КАС України обставини, які визна ються сторонами, можуть не до казуватися перед судом, якщо проти цього не заперечують с торони і в суду не виникає сум ніву щодо достовірності цих обставин та добровільності ї х визнання.

Враховуючи визнання адмін істративного позову відпові дачем, суд дійшов висновку, що позовні вимоги є обґрунтова ними та такими, що підлягають задоволенню.

Відповідно до вимог ч. 4 ст. 94 КАС України у справах, в яких п озивачем є суб'єкт владних по вноважень, а відповідачем - фі зична чи юридична особа, судо ві витрати, здійснені позива чем, з відповідача не стягуют ься.

Керуючись ст.ст. 9, 69 - 71, ч. 4 ст. 94, ч . 3 ст. 72, ч. 3 ст. 112, 158 - 163, 167, ст. 254 Кодексу адміністративного судочинс тва України, суд

п о с т а н о в и в:

позов задовольнити.

Стягнути з відкритого акці онерного товариства "Фастів- АВТО" на користь Відділення в иконавчої дирекції Фонду соц іального страхування від нещ асних випадків на виробництв і та професійних захворювань України у Фастівському райо ні 6271 (шість тисяч двісті сімде сят одна) грн 48 коп.

Постанова набирає за конної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо скаргу не було по дано в установлені строки. У р азі подання апеляційної скар ги постанова, якщо її не скасо вано, набирає законної сили п ісля повернення скарги, відм ови у відкритті апеляційного провадження або набрання за конної сили рішення за наслі дками апеляційного провадже ння.

Апеляційна скарга на поста нову суду подається до Київс ького апеляційного адмініст артивного суду через Київськ ий окружний адміністративни й суд протягом десяти днів з д ня її проголошення, а в разі пр оголошення лише вступної та резолютивної частини постан ови або прийняття постанови у письмовому провадженні - п ротягом десяти днів з дня отр имання її копії.

Суддя Виноградова О.І.

Постанова у повному о бсязі виготовлена 18 листопад а 2011 року.

СудКиївський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення15.11.2011
Оприлюднено29.12.2011
Номер документу20221477
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-5010/11/1070

Ухвала від 30.10.2017

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Кушнова А.О.

Ухвала від 20.10.2017

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Кушнова А.О.

Постанова від 15.11.2011

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Виноградова О.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні