Постанова
від 22.11.2011 по справі 2а/1570/7545/2011
ОДЕСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 2а/1570/7545/2011

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

22 листопада 2011 року м.Одеса

Суддя Одеського окру жного адміністративного суд у Марин П.П., розглянувши у пор ядку скороченого провадженн я в м. Одесі адміністративну с праву за позовом Балтської м іжрайонної державної податк ової інспекції Одеської обла сті до малого приватного під приємства «Віта»про припине ння юридичної особи, -

В С Т А Н О В И В:

Балтська міжрайонн а державна податкова інспекц ія Одеської області звернула сь до Одеського окружного ад міністративного суду з позов ними вимогами до малого прив атного підприємства «Віта»п ро припинення юридичної особ и. Свої вимоги позивач обґрун товує тим, що відповідач біль ше одного року не подає до Бал тської міжрайонної державно ї податкової інспекції Одесь кої області документи бухгал терської звітності, податков і декларації та іншу інформа цію про здійснення підприємн ицької діяльності.

Відповідачу направлялас ь копія ухвали про відкриття скороченого провадження, ал е конверт повернуто до суду з відміткою відділення поштов ого зв' язку «за зазначеною адресою не знаходиться».

Відповідно до ч. 11 ст. 35 КАС Укр аїни, у разі повернення пошто вого відправлення із повістк ою, яка не вручена адресату з н езалежних від суду причин, вв ажається, що така повістка вр учена належним чином.

Розгляд справи проведено в порядку скороченого провадж ення у відповідності із ст. 183-2 КАС України без проведення с удового засідання та виклику осіб які беруть участь у спра ві. Суддя за результатами роз гляду справи у порядку скоро ченого провадження, оцінивши повідомленні позивачем обст авини вважає їх достатніми д ля прийняття рішення з огляд у на наступне.

Зазначені позивачем обста вини підтвердженні доказами по справі.

Спірні правовідносини рег улюються Податковим кодексо м України, Господарським код ексом України, Законом Украї ни "Про систему оподаткуванн я", Законом України "Про держав ну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємці в".

За таких підстав, суддя вваж ає, що позов є обґрунтованим і підлягає задоволенню.

Відповідно до вимог ст.94 КАС України судові витрати не ст ягуються.

Керуючись ст. ст. 16, 20 Податко вого кодексу України, ст.ст. 19, 5 8 Господарського Кодексу Укр аїни, ч. 2 ст. 46, ч. 1 ст. 49 Закону Укра їни „Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних о сіб - підприємців” від 15.05.2003 рок у №755-ІУ, ст.ст. 2, 7, 8, 9, 11, 159 - 163, 167, 183-2, 254 КАС України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Адміністративний позов Балтської міжрайонної державної податкової інспек ції Одеської області до мало го приватного підприємства « Віта»про припинення юридичн ої особи - задовольнити повні стю.

Припинити юридичну особу - мале приватне підп риємство «Віта» (66000, Одеська об ласть, м. Кодима, вул. Садової, б уд. 16, код ЄДРПОУ 20965053).

Копію постанови в день на брання законної сили направи ти державному реєстратору за місцем реєстрації юридичної особи для внесення до Єдиног о державного реєстру запису про судову постанову про при пинення юридичної особи - ма ле приватне підприємство «Ві та».

Постанову може бути оскарж ено до Одеського апеляційног о адміністративного суду шля хом подання апеляційної скар ги до адміністративного суд у апеляційної інстанції чере з суд першої інстанції, який у хвалив оскаржуване судове рі шення. Копія апеляційної ска рги одночасно надсилається о собою, яка її подає, до суду ап еляційної інстанції. Апеляці йна скарга на постанову суду першої інстанції подається протягом десяти днів з дня її проголошення. У разі застосу вання судом частини третьої статті 160 КАС України, а також п рийняття постанови у письмов ому та скороченому проваджен ні апеляційна скарга подаєть ся протягом десяти днів з дня отримання копії постанови.

Постанову складено та підписано суддею 22 листопа да 2011 року.

Суддя /підпис / П.П.Мар ин

Дата ухвалення рішення22.11.2011
Оприлюднено29.12.2011
Номер документу20236318
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а/1570/7545/2011

Ухвала від 28.09.2011

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Марин П. П.

Постанова від 22.11.2011

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Марин П. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні