Ухвала
від 06.12.2011 по справі 2а-1870/7708/11
СУМСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

                                                                                                        копія

     

СУМСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

                                                      У Х В А Л А

          "06" грудня 2011 р.                                                   Справа № 2a-1870/7708/11

Суддя Сумського окружного адміністративного суду Глазько С.М. розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні суду в м. Суми заяву управління Пенсійного фонду України в м. Ромнах та Роменському районі про заміну позивача у справі за адміністративним позовом управління Пенсійного фонду України в Роменському районі до Державного підприємства "Роменський  ветеринарно-санітарний завод"  про стягнення заборгованості зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за вересень 2011 року в сумі 624 грн. 45 коп.,-

В С Т А Н О В И В:

01 листопада 2011 року управління Пенсійного фонду України в Роменському районі звернулось до Сумського окружного адміністративного суду з позовною заявою до Державного підприємства "Роменський  ветеринарно-санітарний завод" про стягнення заборгованості зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за вересень 2011 року в сумі 624 грн. 45 коп.

Ухвалами Сумського окружного адміністративного суду від 03 листопада 2011 року було відкрито провадження у справі та призначено справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні.

25 листопада 2011 року на адресу суду надійшла заява управління Пенсійного фонду України в м. Ромнах та Роменському районі, в якій управління Пенсійного фонду України в м. Ромнах та Роменському районі просило замінити позивача - управління Пенсійного фонду України в Роменському районі на його правонаступника - управлінням Пенсійного фонду України в м. Ромнах та Роменському районі.

В судове засідання представники сторін, повідомлені належним чином про час і місце розгляду справи, не з’явились, представник позивача надіслав суду заяву в якій просив розглядати справу без його участі.

Враховуючи неявку в судове засідання всіх осіб, які приймають участь у справі, фіксування судового засідання по справі за допомогою звукозаписувального пристрою згідно ст.ст. 12, 41 КАС України не здійснюється.

Відповідно до ст. 55 КАС України у разі вибуття або заміни сторони чи третьої особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд допускає на будь-якій стадії адміністративного процесу заміну відповідної сторони чи третьої особи її правонаступником.

Враховуючи, що відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України "Про утворення територіальних органів Пенсійного фонду України" від 27 липня 2011 року за №803, управління Пенсійного фонду України в Роменському районі припинило свою діяльність через реорганізацію шляхом злиття з управлінням Пенсійного фонду України в м. Ромни, в результаті чого як вбачається з копії витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, утворено управління Пенсійного фонду України в м. Ромнах та Роменському районі, суд з огляду на норми ст. 55 КАС України вбачає необхідним допустити у справі заміну позивача - управління Пенсійного фонду України в Роменському районі на його правонаступника - управлінням Пенсійного фонду України в м. Ромнах та Роменському районі.

Керуючись ст.ст. 55, 165 КАС України, суд -

                                                    У Х В А Л И В:

Допустити у справі за позовом управління Пенсійного фонду України в Роменському районі до Державного підприємства "Роменський  ветеринарно-санітарний завод" про стягнення заборгованості зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за вересень 2011 року в сумі 624 грн. 45 коп. заміну позивача - управління Пенсійного фонду України в Роменському районі на його правонаступника - управлінням Пенсійного фонду України в м. Ромнах та Роменському районі.

Ухвала окремо не оскаржується.  

          Суддя                                               (підпис)                              С.М. Глазько

          З оригіналом згідно

          Суддя                                                                                 С.М. Глазько

СудСумський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення06.12.2011
Оприлюднено03.01.2012
Номер документу20246798
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-1870/7708/11

Постанова від 06.12.2011

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

С.М. Глазько

Ухвала від 06.12.2011

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

С.М. Глазько

Постанова від 06.12.2011

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

С.М. Глазько

Ухвала від 03.11.2011

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

С.М. Глазько

Ухвала від 03.11.2011

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

С.М. Глазько

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні