Ухвала
від 26.08.2008 по справі 7/156-08-2788
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

7/156-08-2788

                                                                         

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ


УХВАЛА

про ліквідацію банкрута та

припинення провадження у справі

"26" серпня 2008 р.                                                                     Справа  № 7/156-08-2788

За заявою: голови ліквідаційної комісії приватного підприємства „Екоінтехторг”, м. Одеса

про визнання банкрутом приватне підприємство „Екоінтехторг”       

   

                                                                                             Суддя                Лепеха Г.А.

Представники сторін:

Ліквідатор банкрута – Нігреєв О.І.

СУТЬ СПОРУ: про визнання банкрутом

Голова ліквідаційної комісії приватного підприємства „Екоінтехторг” звернувся до господарського суду Одеської області з заявою про визнання приватного підприємства „Екоінтехторг” банкрутом у зв`язку з неспроможністю підприємства сплатити заборгованість перед кредиторами в сумі 149 040, 00 грн. та недостатністю майнових активів для повного задоволення вимог кредиторів у порядку ст. 51 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

          Ухвалою від 03.07.2008р. порушено провадження у справі про банкрутство приватного підприємства „Екоінтехторг”, введено мораторій на задоволення вимог кредиторів.

          Постановою суду від 17.07.2008р. приватне підприємство „Екоінтехторг” визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру, ліквідатором призначено голову ліквідаційної комісії ПП „Екоінтехторг” – Нігреєва О.І.

          На виконання  п.4 постанови  від 17.07.2008р. ліквідатор банкрута подав оголошення про визнання ПП „Екоінтехторг” банкрутом у офіційному друкованому видані “Урядовий кур'єр” № 135  від 25.07.2008р.

В місячний строк, встановлений Законом України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” з дня публікації оголошення жодних заяв можливих санаторів не надійшло.          

          За результатами роботи ліквідатором надано суду ліквідаційний звіт, ліквідаційний  баланс  ПП „Екоінтехторг”.

У представленому ліквідаційному звіті ліквідатор доповідає, що в ході ліквідаційної процедури майнових активів банкрута, що підлягають включенню до ліквідаційної маси, не виявлено.

В ході виявлення майна, зареєстрованого за банкрутом, були направлені запити до Одеського МБТІ та РОН, УДАІ УМВС України в Одеській області, банку банкрута.

Згідно отриманих відповідей нерухомого майна та транспортних засобів за боржником не зареєстровано, що підтверджується довідками МБТІ та РОН № 41111001.13 від 31.07.08р., УДАІ УМВС України в Одеській області № 7/0-5503 від 20.08.08р. Рахунок в банківській установі закрито, про що свідчить корінець повідомлення про закриття рахунку у фінансовій установі від 26.08.08р.

Ліквідатор банкрута пропонує провадження по справі припинити, кредиторську заборгованість банкрута списати як безнадійну, вимоги, незадоволені за відсутністю майна, вважати погашеними, ПП „Екоінтехторг” ліквідувати.

Розглянувши матеріали справи, заслухавши у судовому засіданні ліквідатора, який виказав прохання про затвердження ліквідаційного балансу банкрута та його звіту, суд дійшов до висновку, що підприємство підлягає ліквідації, а кредиторські вимоги слід вважати погашеними, оскільки майна банкрута не виявлено, згідно наданого ліквідбалансу активи та пасиви банкрута відсутні.

На підставі викладеного, керуючись ст.32, п.6 ст.40, ст.51 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, п.5 ст.39 Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців” №755-IV від 15.05.03р., п.3 ст. 104 Цивільного кодексу України п.6 ст.80, ст.86  ГПК  України, суд, -  

          

У Х В А Л И В:

1.          Затвердити звіт ліквідатора.

2.          Затвердити ліквідаційний баланс  приватного підприємства „Екоінтехторг”.

3.          Припинити юридичну особу –приватне підприємство „Екоінтехторг” (65005, м. Одеса, вул. Дальницька 50, корп. 5; код ЄДРПОУ 35405759; р/р 2600901345 в ОФ „Пиреус Банк МКБ”, МФО 328812).

4.          Зобов'язати державного реєстратора не пізніше наступного робочого дня з дати надходження цієї ухвали заповнити реєстраційну картку про державну реєстрацію припинення юридичної особи ПП „Екоінтехторг”, внести до Єдиного державного реєстру запис про  проведення  державної  реєстрації припинення  юридичної особи та передати органам статистики, державної податкової служби, Пенсійного фонду України, фондів соціального страхування повідомлення про внесення до Єдиного державного реєстру запису про проведення  державної реєстрації припинення для зняття юридичної особи з обліку.

5.          Кредиторську заборгованість банкрута списати як безнадійну. Вимоги, незадоволені за відсутністю майна, вважати погашеними.

6.          Припинити повноваження ліквідатора банкрута –голови ліквідаційної комісії                         ПП „Екоінтехторг”– Нігреєва О.І.

7.          Примірник ухвали надіслати: банкруту, в облстатуправління, Першій ДВС Малиновського району м. Одеси, Відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців м. Одеси.

Суддя                                                                                 Лепеха Г.А.

           

Дата ухвалення рішення26.08.2008
Оприлюднено18.09.2008
Номер документу2026274
СудочинствоГосподарське
Сутьліквідацію банкрута та

Судовий реєстр по справі —7/156-08-2788

Ухвала від 26.08.2008

Господарське

Господарський суд Одеської області

Лепеха Г.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні