Постанова
від 06.12.2011 по справі 4-2629/11
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Галицький районний суд м.Львова

Справа № 4-2629/11

П О С Т А Н О В А

06.12.2011

Суддя Галицького районного суду м.Львова Городецька Л.М., при секретарі Долинській А.О., з участю прокурора Мельник О.М. та захисника ОСОБА_1, розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м.Львові подання слідчого СВ Галицького РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області ОСОБА_2 про надання дозволу на поміщення у медичний заклад для проведення стаціонарної судово-психіатричної експертизи

ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженцю ІНФОРМАЦІЯ_2, українцю, громадянину України, ІНФОРМАЦІЯ_3, не працюючому, проживаючому за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_4,

в с т а н о в и в :

слідчим відділом Галицького РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області проводиться досудове слідство у кримінальній справі № 141-0717 про обвинувачення ОСОБА_3 у скоєнні злочину, передбаченого ст.263 ч.2 КК України.

Слідчий СВ Галицького РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області ОСОБА_2 звернувся в суд з поданням, погодженим заступником прокурора Галицького району м.Львова про надання дозволу на поміщення ОСОБА_3 в Львівську обласну державну клінічну психіатричну лікарню для проведення стаціонарної судово-психіатричної експертизи, мотивуючи тим, що для визначення його психічного стану та осудності, останнього необхідно помістити у медичний заклад.

Відповідно до ст.205 КПК України, якщо при проведенні судово-медичної або судово-психіатричної експертизи виникає необхідність тривалого спостереження за обвинуваченим або дослідження його, суд за поданням слідчого, погодженого з прокурором поміщає його у відповідний медичний заклад, про що виносить постанову.

Заслухавши пояснення слідчого, обвинуваченого та його захисника, думку прокурора на підтримання подання, вивчивши матеріали кримінальної справи № 141-0717, враховуючи те, що ОСОБА_3, згідно довідки Львівського психо-неврологічного диспансеру знаходиться на лікуванні з 2009 року по теперішній час, що дає підстави для задоволення подання слідчого СВ Галицького РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області ОСОБА_2 про надання дозволу на поміщення ОСОБА_3 в Львівську обласну клінічну психіатричну лікарню для проведення стаціонарної судово-психіатричної експертизи.

Керуючись ст.205 КПК України, суддя, -

п о с т а н о в и в :

подання слідчого СВ Галицького РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області ОСОБА_2 - задоволити.

Надати дозвіл на поміщення ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженця ІНФОРМАЦІЯ_2, українця, громадянина України, ІНФОРМАЦІЯ_3, не працюючого, проживаючого за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_4, в Львівську обласну клінічну психіатричну лікарню для проведення стаціонарної судово-психіатричної експертизи.

Контроль за виконанням даної постанови покласти на слідчого СВ Галицького РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області ОСОБА_2

Постанова може бути оскаржена до апеляційного суду Львівської області на протязі трьох діб з дня її проголошення.

Суддя Л.М.Городецька

СудГалицький районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення06.12.2011
Оприлюднено06.01.2012
Номер документу20422301
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-2629/11

Постанова від 03.10.2011

Кримінальне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Процько Я. В.

Постанова від 06.12.2011

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Городецька Л. М.

Постанова від 16.11.2011

Кримінальне

Ленінський районний суд м.Вінниці

Михайленко А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні