Постанова
від 27.12.2011 по справі 27/173б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАР СЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

ПРО ВИЗНА ННЯ БОРЖНИКА БАНКРУТОМ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

27.12.11 р. Справа № 27/173б

за заявою кредитора (заяв ника) Управління П?енсійного фонду України в м.Се?лидове

до боржника Колективного с ільськогосподарського підп риємства „Новоселидівська п тахофабрика” с.Цукурине м.Се лидове

про визнання банкрутом

Суддя С.С.Тарапата

Представники: від кредитор а - ОСОБА_1. (за довір.)

від боржника - не з' явився

Господарським судом Донец ької області ухвалою від 07.11.11р . порушена справа про банкрут ство Колективного сільськог осподарського підприємства „Новоселидівська птахофабр ика” с.Цукурине м.Селидове зг ідно ст.52 Закону України „Про відновлення платоспроможно сті боржника або визнання йо го банкрутом”, розгляд справ и призначено в судовому засі данні на 15.11.11р. Даною ухвалою ст орін зобов' язано представи ти суду додаткові документи.

У зв' язку з необхідністю о тримання від кредитора додат кових документів та неявкою в судове засідання представн ика боржника розгляд справи відкладався.

Розглянувши в судовому зас іданні 27.12.11р. матеріали справи , заслухавши представника кр едитора, суд встановив:

Відповідно до Закону Украї ни „Про загальнообов' язков е державне пенсійне страхува ння” суб' єкти підприємниць кої діяльності незалежно від форми власності (платники зб ору) повинні сплачувати збір на обов' язкове державне пе нсійне страхування та інші п латежі до Пенсійного фонду У країни в порядку, визначеном у законодавством України. У п орушення чинного законодавс тва боржник не сплатив нарах овані суми, у зв' язку з чим у нього виникла заборгованіст ь перед Пенсійним Фондом Укр аїни в сумі 91297,03грн., що підтверд жено матеріалами справи.

За поясненнями представни ка кредитора станом на 27.12.121р. за боргованість перед Управлін ня Пенсійного фонду України в м.Селидове не погашена.

Згідно довідки з Єдиного де ржавного реєстру юридичних о сіб та фізичних осіб-підприє мців серії АГ №047577-047578 (запис 6) 19.03.09р . проведено запис №12761430005002331 про вн есення інформації щодо відсу тності юридичної особи за вк азаною адресою.

Керівні органи боржника за місцезнаходженням відсутні , підприємницьку діяльність боржник не веде, що підтвердж ується матеріалами справи.

В силу п.2 ст.52 Закону України “Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом” господарсь кий суд у двотижневий строк з дня винесення ухвали про пор ушення провадження у справі про банкрутство відсутнього боржника виносить постанову про визнання відсутнього бо ржника банкрутом, відкриває ліквідаційну процедуру і пр изначає ліквідатором ініцію ючого кредитора за згодою ос таннього.

З огляду на зазначене суд в важає за необхідне визнати б оржника банкрутом, за клопот анням кредитора відкрити лік відаційну процедуру строком на 6 місяців, ліквідатором при значити ініціюючого кредито ра - Управління Пенсійного фонду України в м.Селидове.

Враховуючи викладене та ке руючись ст.ст. 22-24, 52 Закону Украї ни „Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом”, ст.ст. 43, 75 Г ПК України, господарський су д

П О С Т А Н О В И В :

Визнати боржника - Колект ивне сільськогосподарське п ідприємство „Новоселидівсь ка птахофабрика” (адреса - Д онецька область, м.Селидове, с .Цукурине, вул. Леніна, б.3; код Є ДРПОУ 00851962) банкрутом.

Відкрити ліквідаційну про цедуру строком на 6 місяців - до 27.06.2012р.

Ліквідатором призначити і ніціюючого кредитора - Упра вління Пенсійного фонду Укра їни в м.Селидове (адреса - Дон ецька область, м.Селидове, вул .П.Морозова, б.6; код ЄДРПОУ 23336854; к ерівник - Панченко Н.О.).

Зобов' язати ліквідатора :

- у п' ятиденний строк з дня прийняття постанови опублік увати відомості про визнання боржника банкрутом і відкри ття ліквідаційної процедури .

- письмово повідомити про ви знання боржника банкрутом та введення ліквідаційної проц едури всіх засновників підпр иємства-боржника згідно уста новчих документів, або його в ласника; запропонувати засно вникам підприємства-боржник а або його власнику погасити в добровільному порядку сум у кредиторської заборговано сті, а також передати печаті, ш тампи та іншу бухгалтерську документацію (за їх наявніст ю).

- письмово повідомити про ви знання боржника банкрутом та введення ліквідаційної проц едури всіх відомих кредиторі в боржника, крім того обов' я зково: органи Державної пода ткової служби України, Фонду соціального страхування, Де ржавної виконавчої служби, Ц ентр зайнятості.

- по закінченні ліквідаційн ої процедури подати до суду з віт про проведену роботу та л іквідаційний баланс банкрут а.

Суддя Тарапата С.С.

< Текст >

< Текст >

Вик < Текст > тел. < Текст >

Надруковано примірників - < Текст > : господарському суд у Донецької області - < Текст >, сторонам - < Текст > .

< Текст >

СудГосподарський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення27.12.2011
Оприлюднено05.01.2012
Номер документу20519799
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —27/173б

Ухвала від 19.06.2023

Господарське

Господарський суд Донецької області

Фурсова Світлана Миколаївна

Ухвала від 16.11.2020

Господарське

Господарський суд Донецької області

Фурсова Світлана Миколаївна

Ухвала від 03.12.2019

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата Світлана Степанівна

Ухвала від 05.11.2019

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата Світлана Степанівна

Ухвала від 02.10.2019

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата Світлана Степанівна

Ухвала від 09.09.2019

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата Світлана Степанівна

Ухвала від 15.08.2019

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата Світлана Степанівна

Ухвала від 14.06.2019

Господарське

Господарський суд Донецької області

С.С. Тарапата

Ухвала від 25.02.2019

Господарське

Господарський суд Донецької області

С.С. Тарапата

Ухвала від 18.01.2019

Господарське

Господарський суд Донецької області

С.С. Тарапата

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні