Ухвала
від 29.12.2011 по справі 50/272-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД мі ста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницьк ого,44-Б тел.230-31-34

УХВАЛА

Справа № 50/272-б 29.12.11

За заявою ТОВ "КІП Трей д"

до ТОВ "КІП Тре йд" (ідентифікаційний код 33602985)

про банкрутство - ст. 51

Суддя Головатюк Л.Д.

Представники сторін:

Від заявника(боржника) не прибув

Ліквідатор М атвійчук Д.В.(паспорт).

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

Заявник (боржник) зверну вся до суду з заявою про поруш ення справи про своє банкрут ство, оскільки неспроможний сплатити кредиторську забор гованість в розмірі 35 000,00 грн.

Ухвалою господарського су ду м. Києва від 21.09.2011 порушено пр овадження у справі №50/272-б за сп рощеною процедурою, передбач еною ст. 51 Закону України „Про відновлення платоспроможно сті боржника або визнання йо го банкрутом” та призначено її до розгляду на 07.10.2011.

Постановою господарського суду міста Києва від 07.10.2011 борж ника визнано банкрутом, відк рито ліквідаційну процедуру , ліквідатором призначено ар бітражного керуючого Матвій чука Дмитра Володимировича, якого зобов' язано провести ліквідаційну процедуру та н адати суду свій звіт і ліквід аційний баланс банкрута на з атвердження.

08.12.2011 до господарського суду м. Києва надійшли звіт ліквід атора і ліквідаційний баланс на затвердження, а тому суд пр изначив справу до розгляду на 29.12.2011 з викликом ліквідат ора

В судове засідання 29.12.2011 пр ибув ліквідатор та представн ик та просив затвердити пода ний ним звіт та ліквідаційн ий баланс.

В судовому засіданні було з аслухано звіт ліквідатора, д осліджено ліквідаційний бал анс і встановлено, що вимоги к редиторів залишились не задо волені, у процесі ліквідацій ної процедури не виявлено ма йнових активів (майна та майн ових прав) банкрута з метою вк лючення їх до складу ліквіда ційної маси. Суд вважає, що лі квідатор при реалізації свої х прав та обов' язків діяв су млінно та розумно з урахуван ням інтересів боржника та йо го кредиторів, його звіт повн о відображає обставини, що ма ють значення для справи (лікв ідатор вчинив належні дії по виявленню активів та пасиві в боржника шляхом запитів до відповідних органів, у тому ч ислі державної виконавчої сл ужби, банківських установ, БТ І, реєстраційних відділень М ВС України, тощо). На думку суд у ліквідатор належно провів всі заходи ліквідаційної про цедури, повно вчинив дії по ви явленню кредиторів та активі в боржника, реально довів нем ожливість платоспроможност і боржника і задоволення вим ог кредиторів.

Відповідно до положень ч. 6 ст. 31 Закону України “Про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом” всі кредиторські ви моги до банкрута, які не були з адоволені за недостатністю м айна банкрута, вважаються по гашеними.

Відповідно до вимог ч.1 ст. 110 Ц К України юридична особа лік відується за рішенням її уча сників або органу юридичної особи, уповноваженого на це у становчими документами, в то му числі, у зв' язку із закін ченням строку, на який було ст ворено юридичну особу, досяг нення мети, для якої її створе но, а також в інших випадках, п ередбачених установчими док ументами.

Згідно з вимогами ч. 3 ст. 110 ЦК України, якщо вартість майна юридичної особи є недостатн ьою для задоволення вимог кр едиторів, юридична особа лік відується в порядку, встанов леному Законом про відновлен ня платоспроможності боржни ка або визнання його банкрут ом.

Відповідно до вимог ч. 5 ст. 60 ГК України, яка регулює загал ьний порядок ліквідації суб' єкта господарювання, ліквіда ційна комісія оцінює наявне майно суб' єкта господарюва ння, який ліквідується і розр аховується з кредиторами, ск ладає ліквідаційний баланс т а подає його власнику або орг ану, який призначив ліквідац ійну комісію.

Судом достовірність і повн ота ліквідаційного балансу п еревірена у встановленому за конодавством порядку та вста новлено, що майнових активів банкрута, достатніх для задо волення вимог кредиторів, не виявлено, вартості майна бор жника для повного задоволенн я вимог кредиторів недостатн ьо і тому погашення їх вимог не відбулося не в повному обс язі, боржника визнано банкру том, звіт ліквідатора та лікв ідаційний баланс представле ні суду, виконані усі необхід ні дії на стадії ліквідації б анкрута, передбачені Законом України “Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом ”, а тому наявні всі підстави лік відувати юридичну особу това риство з обмеженою відповіда льністю "КІП Трейд" (ідентифік аційний код 33602985).

Суд на підставі викладеног о, керуючись ст. 86 ГПК, ст. 12, ч. 5 ст . 32, п. 6 ч. 1 ст. 40, ст. 51 Закону України “Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом” -

У Х В А Л И В:

1. Затвердити звіт лікві датора та ліквідаційний бала нс товариства з обмеженою ві дповідальністю "КІП Трейд" (04071, м. Київ, Шевченківський район , вул. Бакинська, буд. 26; іденти фікаційний код 33602985) з додатком - реєстром непогашених виз наних судом вимог кредиторі в:

- фізичної особи-підприємц я ОСОБА_1. (код НОМЕР_1, АДРЕСА_1) на суму 35 000.00 грн. - ч етверта черга;

2. Ліквідувати банкрута - товариство з обмеженою відпо відальністю "КІП Трейд" (04071, м. Ки їв, Шевченківський район, вул . Бакинська, буд. 26; ідентифіка ційний код 33602985) як юридичну осо бу в зв' язку з банкрутством .

3. Київському міському управлінню статистики виклю чити банкрута - ТОВ "КІП Трейд" (ідентифікаційний код 33602985) з державного реєстру підприємств та організацій України.

4. Державній податковій ін спекції у Шевченківському ра йоні м. Києва зняти банкрута з податкового обліку.

5. Державному реєстратору Ше вченківської районної у м. Ки єві державної адміністрації провести державну реєстраці ю припинення юридичної особи - банкрута товариства з обм еженою відповідальністю "КІП Трейд" (04071, м. Київ, Шевченківськ ий район, вул. Бакинська, буд. 2 6; ідентифікаційний код 33602985) та внести про це запис до Єдино го державного реєстру юридич них осіб та фізичних осіб-під приємців.

6. Дію мораторію припинити.

7. Провадження у справі про б анкрутство № 50/272-б припинити.

8. Копію ухвали направити лі квідатору, ДПІ у Шевченківсь кому районі м. Києва, органу ст атистики та державному реєст ратору Шевченківської РДА дл я вчинення певних дій відпов ідно до ст. 39 Закону України “П ро державну реєстрацію юриди чних осіб та фізичних осіб - пі дприємців” та повідомлення в визначений Законом строк пр о судове рішення щодо припин ення юридичної особи органи статистики, державної податк ової служби, Пенсійного фонд у України, фондів соціальног о страхування.

Суддя Головатюк Л.Д

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення29.12.2011
Оприлюднено05.01.2012
Номер документу20532858
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —50/272-б

Ухвала від 29.12.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Ухвала від 16.12.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Постанова від 07.10.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Ухвала від 21.09.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні