Постанова
від 22.04.2011 по справі 2а-2280/11/1470
МИКОЛАЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД



  

Миколаївський окружний адміністративний суд  

вул. Заводська, 11, м. Миколаїв, 54055  

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М   У К Р А Ї Н И

22.04.2011 р.

Справа № 2а-2280/11/1470

          м. Миколаїв

Суддя Миколаївського окружного адміністративного суду Середа О. Ф. розглянувши в порядку скороченого провадження адміністративну справу:

За позовом: Державної податкової інспекції у Заводському районі м. Миколаєва, вул. Г. Петрової, 2-А, м. Миколаїв, 54029

До відповідача: Дочірнього підприємства "Холодна обробка металів різанням" Товариства з обмеженою відповідальністю "Суднове машинобудування", вул. Індустріальна, 1, м. Миколаїв, 54000

про припинення юридичної особи

В С Т А Н О В И В

Державна податкова інспекція у Заводському районі м. Миколаєва (далі –позивач) звернулась до суду з позовом про припинення юридичної особи ДП «Холодна обробка металів різанням»ТОВ «Суднове машинобудування»(далі –відповідач) у зв'язку з неподанням протягом року податкових декларацій та документів фінансової звітності до органів державної податкової служби.

Відповідачу копію ухвали про відкриття скороченого провадження направлено за його юридичною адресою, заперечення чи заяви про визнання позову у встановлений строк до суду не надіслано.

У відповідності до ст.38 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців" підставою для постановлення судового рішення про припинення юридичної особи є неподання протягом року органам державної податкової служби податкових декларацій, документів фінансової звітності відповідно до закону.

 Згідно з пп.20.1.12.  п. 20.1 ст. 20 Податкового кодексу України органи державної податкової служби у випадках, встановлених законом, мають право  звертатися до суду щодо припинення юридичної особи та підприємницької діяльності фізичної особи –підприємця про визнання недійсними установчих (засновницьких) документів суб'єктів господарювання.

Керуючись ст.183-2 Кодексу адміністративного судочинства України, Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців" суд, -

П О С Т А Н О В И В:

1.  Позов Державної податкової інспекції у Заводському районі м. Миколаєва задовольнити повністю.

2. Припинити юридичну особу Дочірньє підприємство "Холодна обробка металів різанням" Товариства з обмеженою відповідальністю "Суднове машинобудування", (вул. Індустріальна, 1, м. Миколаїв, код ЄДРПОУ 32229862).

3. У день набрання постановою законної сили направити її копію для виконання Державному реєстратору, якого зобов’язати повідомити суд про внесення до Єдиного державного реєстру запису про судове рішення.

 

Постанова набирає законної сили після закінчення 10-денного строку з дня проголошення/отримання постанови, якщо протягом цього часу не буде подано апеляційної скарги.

У разі подання апеляційної скарги постанова, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили постанови за наслідками апеляційного провадження.

Порядок та строки апеляційного оскарження визначені ст. 186 КАС України.

Апеляційна скарга подається до Одеського апеляційного адміністративного суду через Миколаївський окружний адміністративний суд. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до Одеського апеляційного адміністративного суду.

Апеляційна скарга на постанову суду першої інстанції подається протягом десяти днів з дня її проголошення. У разі застосування судом частини третьої статті 160 цього Кодексу, а також прийняття постанови у письмовому провадженні апеляційна скарга подається протягом десяти днів з дня отримання копії постанови.

Якщо суб'єкта владних повноважень у випадках та порядку, передбачених частиною четвертою статті 167 цього Кодексу, було повідомлено про можливість отримання копії постанови суду безпосередньо в суді, то десятиденний строк на апеляційне оскарження постанови суду обчислюється з наступного дня після закінчення п'ятиденного строку з моменту отримання суб'єктом владних повноважень повідомлення про можливість отримання копії постанови суду.

Апеляційна скарга, подана після закінчення встановлених строків залишається без розгляду, якщо суд апеляційної інстанції за заявою особи, яка її подала, не знайде підстав для поновлення строку.

Головуючий суддя                                                                                О. Ф. Середа

Дата ухвалення рішення22.04.2011
Оприлюднено11.01.2012
Номер документу20572727
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-2280/11/1470

Постанова від 22.04.2011

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Середа О. Ф.

Ухвала від 25.03.2011

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Середа О. Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні