Постанова
від 06.09.2011 по справі 3350/11/2170
ХЕРСОНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ХЕРСОНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІ НІСТРАТИВНИЙ СУД

73027, м. Херсон, вул. Робоча, 66, тел . 48-51-90


ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

06 вересня 2011 р. Справа № 2-а-3350/11/2170

Херсонський окружний адм іністративний суд

у складі: головуючої судді: Василенко Г.Ю.,

розглянувши в порядку скор оченого провадження адмініс тративну справу за позовом

Державної податкової інсп екції у м. Херсоні до Об' єдн ання студіюючої молоді "Заре во" < 3-я особа > про припинення ю ридичної особи,

встановив:

Державна податкова і нспекція у м. Херсоні звернул ась до суду з позовом до об"єдн ання студіюючої молоді "Заре во" про припинення юридичної особи.

Відповідач письмових з аперечень на позов не надав.

Сторони до суду не викли кались

Дослідивши матеріали сп рави, суд дійшов до висновку, щ о позовні вимоги підлягають задоволенню з наступних підс тав.

Об"єднання студіюючої мол оді "Зарево" зареєстроване як юридична особа 14.05.1999 р. Місцезн аходження: вул. Гагаріна, 3, к в. 39, м. Херсон, 73003.

Як платник податку відп овідач знаходиться на обліку в Державній податковій інсп екції у м. Херсоні. Відповідно довідок, наданих ДПІ, відпов ідач з 01.01.2001 року не подає декла рації про доходи та не має под аткової заборгованості.

Згідно з вимогами закон одавства України відповідач як юридична особа зобов' яз аний надавати податковим орг анам декларації про доходи, і нші необхідні відомості для нарахування податків та інши х обов' язкових платежів, сп лачувати податки та інші обо в' язкові платежі в порядку і в розмірах, встановлених за коном.

Відповідно до ст. 38 Закон у України “Про державну реєс трацію юридичних осіб та фіз ичних осіб- підприємців” пі дставою для постановлення су дового рішення про припиненн я підприємницької діяльност і юридичної особи є неподанн я протягом року органам держ авної податкової служби пода ткових декларацій, документі в фінансової звітності відпо відно до закону.

Оскільки відповідач пор ушив встановлені законодавс твом вимоги щодо подання дек ларацій та звітності до пода ткових органів, суд погоджує ться з вимогами позивача про припинення юридичної особи Об"єднання студіюючої молод і "Зарево".

Керуючись ст. ст. 158-163, 183-2 КАС У країни, ст. 38 Закону України “П ро державну реєстрацію юриди чних осіб та фізичних осіб - підприємців”,

постановив:

Позов задовольнити.

Припинити юридичну особу О б' єднання студіюючої молод і "Зарево", код ЄДРПОУ 25651342.

Копію постанови направити державному реєстратору та с торонам по справі.

Постанова може бути оскар жена в апеляційному порядку до Одеського апеляційного ад міністративного суду через с уд першої інстанції шляхом п одачі апеляційної скарги в 10-д енний строк з моменту її отри мання.

Копія апеляційної скарги о дночасно надсилається особо ю, яка її подає, до суду апеляц ійної інстанції.

Постанова набирає законно ї сили після закінчення стро ку подання апеляційної скарг и, якщо вони не були подані у в становлений строк. У разі под ання апеляційної скарги пост анова, якщо її не скасовано, на бирає законної сили після за кінчення апеляційного розгл яду справи.

Суддя В асиленко Г.Ю.

кат. 8.3.2

СудХерсонський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення06.09.2011
Оприлюднено11.01.2012
Номер документу20597782
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —3350/11/2170

Постанова від 06.09.2011

Адміністративне

Херсонський окружний адміністративний суд

Василенко Г.Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні