Ухвала
від 19.12.2011 по справі 2-н-7519/11
ЦЕНТРАЛЬНО-МІСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ГОРЛІВКИ

19.12.2011 С уддя: Зайченко С. В.

Справа № 2-н-7519/11

У Х В А Л А

І м е н е м У к р а ї н и

19 грудня 2011 року суддя Центр ально-Міського районного суд у міста Горлівки Донецької о бласті Зайченко С.В., розг лянувши заяву Комунального п ідприємства по теплопостача нню «Вуглик»Горлівської міс ької ради до ОСОБА_2 про ви дачу судового наказу про стя гнення заборгованості,

В С Т А Н О В И В :

Заявник звернувся до суду з заявою про видачу суд ового наказу про стягнення з ОСОБА_2 заборгованості .

Відповідно до ч 6 ст. 100 ЦП К України у разі якщо боржник ом у заяві про видачу судовог о наказу, щодо якої відсутні підстави для її повернення ч и відмови у видачі судового н аказу, вказана фізична особа не має статусу підприємця, су ддя не пізніше двох днів з дня надходження такої заяви зв ертається до відповідного о ргану реєстрації місця пере бування та місця проживання особи, щодо надання інформац ії про зареєстроване у встан овленому законом порядку мі сце проживання фізичної особ и боржника.

У разі якщо за резуль татами розгляду отриманої і нформації про зареєстроване у встановленому законом пор ядку місце проживання (переб ування ) фізичної особи- боржн ика буде встановлено, що заяв а про видачу судового наказу не підсудна цьому суду, суд по вертає стягувачу заяву про в идачу судового наказу.

У разі якщо отримана судом інформація не дає можл ивості встановити зареєстр оване у встановленому порядк у місце проживання( перебува ння) фізичної особи- боржника , суд відмовляє у прийнятті за яви про видачу судового нака зу.

Судом 19.12.2011року отриман а інформації із Адресного б юро Горлівського МУ УМВС Укр аїни в Донецькій області ві дповідно до якої неможливо встановити зареєстроване у в становленому порядку місце п роживання( перебування) фізи чної особи - боржника ОСОБ А_2.

Керуючись ст..с. 99, 100, 101, 293-294 ЦПК України ,

У Х В А Л И В :

Відмовити у прийнятт і заяви Комунального підприє мства по теплопостачанню «Ву глик»Горлівської міської ра ди до ОСОБА_2 про видачу су дового наказу про стягнення заборгованості, у зв' язку і з тим, що отримана судом інфор мація не дає можливості вст ановити зареєстроване у вста новленому порядку місце прож ивання (перебування) фізично ї особи - боржника.

Роз' яснити Комунал ьному підприємству по теплоп остачанню «Вуглик»Горлівсь кої міської ради право зверн утися з тими самими вимогами до суду у позовному порядку. У разі пред' явлення стягува чем позову до боржника у поря дку позовного провадження су ма судового збору сплаченого за подання заяви про видачу с удового наказу зараховуєтьс я до суми судового збору вста новленої за позовну заяву.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанці ї подається протягом п' яти днів з дня іі проголошення. У р азі якщо ухвалу було постано влено без участі особи яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п' яти д нів з дня отримання копії ухв али.

Суддя С. В. Зайченко

СудЦентрально-Міський районний суд м.Горлівки
Дата ухвалення рішення19.12.2011
Оприлюднено30.01.2012
Номер документу20598389
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-н-7519/11

Судовий наказ від 05.01.2012

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Власенко М. Д.

Судовий наказ від 10.11.2011

Цивільне

Калінінський районний суд м.Горлівки

Круподеря Д. О.

Ухвала від 19.12.2011

Цивільне

Центрально-Міський районний суд м.Горлівки

Зайченко С. В.

Судовий наказ від 22.11.2011

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Григор'єва А. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні