Ухвала
від 03.10.2006 по справі 7/430ад
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

7/430ад

ГОСПОДАРСЬКИЙ

СУД

Луганської області

91016, м.Луганськ

пл.Героїв ВВВ 3а

тел.55-17-32

ХОЗЯЙСТВЕННЫЙ

СУД

Луганской области

91016, г.Луганск

пл.Героев ВОВ 3а

тел.55-17-32

УХВАЛА

03.10.06                                                                                 Справа № 7/430ад.

Суддя господарського суду Луганської області Калашник Т.Л. по справі № 7/430 ад за позовом

Луганського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів, м. Луганськ

до Приватного селянського підприємства “Зоря”, с. Тамара Антрацитівського району Луганської області

про стягнення  2907 грн. 70 коп. за не створення робочих місць для працевлаштування за 2003р. інвалідів

в присутності представників сторін:

від позивача –Хазова Л.В., довіреність №03-02/319 від 11.01.06;

від відповідача –не прибув.

                                                      В С Т А Н О В И В:

Суть спору: заявлена вимогу про стягнення - 2907 грн. 70 коп. штрафних санкцій за не створення робочих місць для працевлаштування за 2003р. інвалідів

В попередньому засіданні судом встановлено, що позивач підтримує позов в повному обсязі.

Відповідач на попереднє слухання справи не з'явився, причину неявки суду не повідомив, про дату та час слухання справи був повідомлен належним чином.

Керуючись статтями 111, 121, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

У Х В А Л И В:

1.          Закінчити підготовче провадження по справі № 7/430ад.

2.          Призначити справу №7/430ад до судового розгляду на «16»жовтня 2006 року у приміщенні господарського суду Луганської області за адресою: м. Луганськ, пл. Героїв ВВВ, 3а, кабінет 326 о «10»год. «50»хв.

3. Зобов'язати позивача надати: заперечення на  відзив відповідача, документальне і нормативне обґрунтування заперечень; оригінали документів, копії яких додані до позовної заяви, для огляду в засіданні; документальне підтвердження кількості  незайнятих інвалідами робочих місць на підприємстві відповідача; копію довідки щодо внесення до ЄДРПОУ; при наявності –докази часткового погашення боргу відповідачем; провести з відповідачем звірення розрахунків, акт звірення надати суду; запити та відповіді центру зайнятості та Управління праці та соціального захисту населення.

         4. Зобов'язати відповідача  надати: відзив на позовну заяву, докази його надсилання позивачу; документальне і нормативне обґрунтування викладених у відзиві доводів і заперечень; при сплаті заборгованості -   документальне підтвердження; відомості про банківські реквізити та ідентифікаційний код; документи у підтвердження правового статусу; копію довідки статуправління щодо внесення до ЄДРПОУ; докази здійснення заходів щодо створення робочих місць (наказ керівника про створення спеціальної комісії підприємства для атестації робочих місць для працевлаштування інвалідів  на підприємстві; матеріали   атестації відповідних робочих місць, що включають, зокрема, атестаційний паспорт створеного робочого місця для працевлаштування  інваліда, протоколи засідання комісії по атестації створеного робочого місця для працевлаштування інваліда на підприємстві); докази визначення видів виробництв, цехів та дільниць, де доцільно використовувати працю інвалідів; докази  включення заходів щодо створення робочих місць для інвалідів до колективного договору; докази створення за власні кошти робочих місць для працевлаштування  інвалідів у межах визначеного законом нормативу, у т.ч. відомості щодо звернення до відповідних органів з метою притягнення їх представників до участі в спеціальній комісії підприємства для атестації робочих місць для працевлаштування інвалідів, матеріали атестації –при наявності; докази створення для інваліда умов праці з урахуванням індивідуальних програм реабілітації; докази інформування державної служби зайнятості, місцевого органу соціального захисту населення та відділення  Фонду соціального захисту інвалідів про створення (пристосування) робочих місць для працевлаштування інвалідів у 2003 році; докази інформування державної служби зайнятості та місцевого органу соціального захисту населення про вільні робочі місця на вакантні посади, на яких може використовуватися праця інвалідів у 2003 році; прийняти участь у звіренні розрахунків з позивачем, акт звірення надати суду.

5. Управлінню праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Антрацитівської райдержадміністрації подати господарському суду відомості відносно  Приватного селянського підприємства “Зоря”, с. Тамара Антрацитівського району Луганської області, код 30714434 про наступне:

-          чи надавало підприємство інформацію про створення (пристосування) робочих місць для працевлаштування інвалідів у 2003р.;

-   чи передбачено у колективному договорі Приватного селянського підприємства “Зоря”, с. Тамара Антрацитівського району Луганської області створення робочих місць для працевлаштування інвалідів.

-  про  кількість інвалідів, направлених у 2003  році для працевлаштування на Приватне селянське підприємство “Зоря”, с. Тамара Антрацитівського району Луганської області:

-   у разі не направлення у 2003 році на підприємство Приватного селянського підприємства “Зоря”, с. Тамара Антрацитівського району Луганської області інвалідів для працевлаштування - чітко визначити причини цього (письмові пояснення - до справи).

 Суд звертає увагу сторін у справі, що  всі документи, які додаються до матеріалів справи, та  довіреності представників  сторін  повинні бути  викладені  українською мовою.

Суддя                                                                                                     Т.Л. Калашник

          

Дата ухвалення рішення03.10.2006
Оприлюднено23.08.2007
Номер документу206335
СудочинствоГосподарське
Сутьстягнення  2907 грн. 70 коп. за не створення робочих місць для працевлаштування за 2003р. інвалідів

Судовий реєстр по справі —7/430ад

Ухвала від 11.12.2006

Господарське

Луганський апеляційний господарський суд

Іноземцева Л.В.

Постанова від 30.10.2006

Господарське

Господарський суд Луганської області

Калашник Т.Л.

Ухвала від 27.11.2006

Господарське

Луганський апеляційний господарський суд

Іноземцева Л.В.

Ухвала від 17.11.2006

Господарське

Луганський апеляційний господарський суд

Бородіна Л.І.

Ухвала від 03.10.2006

Господарське

Господарський суд Луганської області

Калашник Т.Л.

Ухвала від 01.09.2006

Господарське

Господарський суд Луганської області

Калашник Т.Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні