Ухвала
від 26.08.2008 по справі 12/56б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

12/56б

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ91000, м. Луганськ, пл. Героїв ВВВ, 3а. Тел. 55-17-32


УХВАЛА

Іменем України

          

26.08.08                                                                                 Справа № 12/56б.

   Суддя  Палей О.С,  розглянувши матеріали за заявою

кредитора  –Біловодської міжрайонної державної податкової інспекції у Луганській області, смт. Біловодськ Луганської області

до боржника - Марківське районне міжгосподарське виробничо-експлуатаційне підприємство по енергетиці та електрифікації сільського господарства “Райагропроменерго”, смт. Марківка Луганської області

про банкрутство

Представники сторін:

від кредитора –не прибув;

від боржника - не прибув.

Обставини справи: банкрутство; розглядається звіт ліквідатора відсутнього боржника.

Розглянувши матеріали справи, суд

встановив:

Постановою господарського суду Луганської області від 19.06.2008р. № 12/56б Марківське районне міжгосподарче виробничо-експлуатаційне підприємство по енергетиці та електрифікації сільського господарства “Райагропроменерго”, смт. Марківка Луганської області, площа Радянська, 13,  ідентифікаційний код №05486042, визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру строком на 3 місяця,  тобто до 19.09.08. Ліквідатором призначено ініціюючого кредитора –Біловодську МДПІ у Луганській області.

На виконання постанови господарського суду Луганської області від 19.06.2008р. по справі № 12/56б наказом начальника Біловодської МДПІ у Луганській області №132 від 25.06.2008р. призначено тимчасово діючу ліквідаційну комісію у складі: голови комісії - Меженської Т.І. - начальника Марківського відділення -заступника начальника Біловодської МДПІ, членів комісії - Красноруцької Н.П. - головного державного податкового інспектора юридичного відділу, Вербицького О.М. - головного державного податкового ревізора-інспектора Марківського відділення.

На виконання постанови господарського суду Луганської області від 19.06.2008р. по справі № 12/56б, відповідно до Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (далі - Закон) ліквідатором проведена ліквідаційна процедура відсутнього боржника - Марківського районного міжгосподарчого виробничо-експлуатаційного підприємства по енергетиці та електрифікації сільського господарства “Райагропроменерго”, смт. Марківка Луганської області.

Відповідно до п. 5 ст. 52 Закону ліквідатором проведена робота по виявленню усіх відомих кредиторів банкрута.

Ліквідатором на адресу можливих кредиторів боржника направлені повідомлення про визнання боржника банкрутом та з роз'ясненням про право кредиторів на звернення до ліквідатора з заявами з майновими вимогами до банкрута у разі наявності заборгованості, а також з проханням надати відомості про наявність (відсутність) заборгованості перед відповідними установами, підприємствами, а саме повідомлення на адресу: Управління   пенсійного   фонду   України   в   Марківському районі, Марківського районному центру зайнятості, Відділення виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Мілоському районі Луганської області, ВВД Луганського    обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, Марківського РЕМ, Філії «Марківкаміжрайгаз»ВАТ «Луганськгаз»; Старобільського РВУ ОКП «Луганськвода», ВДВС Марківського РУЮ.

На адресу ліквідатора - Біловодської МДПІ надійшло 2 (дві) заяви про визнання кредиторами та грошових вимог до боржника Марківського районного міжгосподарського виробничо-експлуатаційного підприємства по енергетиці та електрифікації сільського господарства „Райагропроменерго":

          - Луганського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в особі виконавчої дирекції - 1611 грн.;

          - Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Міловському районі Луганської області - 250,68 грн.

          Заявлені вимоги ліквідаційною комісією були визнані (протокол № 2 від 06.08.2008р.), про що конкурсні кредитори були повідомлені письмово (листи № 957 від 07.08.08 p., № 958 від 07.08.08 р.)

Ліквідаційною комісією був складений реєстр виявлених кредиторів із зазначенням сум їх грошових вимог до боржника. Загальна сума вимог кредиторів до банкрута складає 3060,36 грн.

За результатами проведеної роботи з виявлення майна банкрута встановлено, що будь-які активи у підприємства відсутні.

Згідно довідки МРЕВ УДАІ УМВС у Луганській області за банкрутом транспортні засоби не зареєстровані; відповідно довідки Марківського БТІ об'єктів нерухомості за банкрутом на праві власності не зареєстровано.

В ході проведених дій щодо розшуку оригінальних примірників установчих документів, статуту, свідоцтва про державну реєстрацію, печатки, штампу, бухгалтерської та іншої документації ліквідаційною комісією було встановлено:

- печатка, штамп знаходилися на зберіганні в Марківській районній адміністрації та були вилучені ліквідаційною комісією,

- місцезнаходження оригінальних примірників установчих документів, статуту, свідоцтва про державну реєстрацію, бухгалтерської та іншої документації не встановили, тому ліквідаційна комісія опублікувала у місцевому друкованому засобі масової інформації - газеті „Радянське слово" № 63 від 13.08.2008 р. оголошення про втрату та недійсність останніх.

          Печатка та штамп підготовлені для здачі до Марківського РВ УМВС України для знищення.

Розрахункові рахунки у банкрута Марківського районного міжгосподарського виробничо-експлуатаційного підприємства по енергетиці та електрифікації сільського господарства „Райагропроменерго" відсутні.

Членами ліквідаційної комісії було здійснене додаткове обстеження місцезнаходження боржника за юридичною адресою, про що був складений акт перевірки. Перевіркою встановлено, що за юридичною адресою (Луганська область, смт Марківка, площа Радянська, 13) банкрут не знаходиться, фактичне місцезнаходження господарства не відоме. За вищевказаною адресою розташована не житлова будівля виробничого призначення, яка належить громадянину Козлову К.М. на підставі рішення Марківського районного суду від 06.08.2004 року, (акт від 06.08.2008 p.).

За таких обставин судом затверджується звіт ліквідатора, а підприємство –банкрут Марківське районне міжгосподарче виробничо-експлуатаційне підприємство по енергетиці та електрифікації сільського господарства “Райагропроменерго”, смт. Марківка Луганської області, площа Радянська, 13,  ідентифікаційний код №05486042, як юридична особа ліквідується.

Зазначене є підставою для припинення провадження у справі, та, відповідно, скасування мораторію на задоволення вимог кредиторів.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст. 1,12,22-32, п.6 ст. 40, ст. 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст.ст.80,86,87 ГПК України, суд

ухвалив:

1. Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута – Марківського районного міжгосподарчого виробничо-експлуатаційного підприємства по енергетиці та електрифікації сільського господарства “Райагропроменерго”, смт. Марківка Луганської області, площа Радянська, 13,  ідентифікаційний код №05486042.

2. Банкрута - Марківське районне міжгосподарче виробничо-експлуатаційне підприємство по енергетиці та електрифікації сільського господарства “Райагропроменерго”, смт. Марківка Луганської області, площа Радянська, 13,  ідентифікаційний код №05486042, ліквідувати, як юридичну особу.

           3. Провадження у справі припинити та скасувати мораторій на задоволення вимог кредиторів.

           4. У зв"язку з ліквідацією банкрута зобов"язати:

Державного реєстратора Марківської районної державної адміністрації Луганської області, в порядку ст. 39 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб  - підприємців" провести державну реєстрацію припинення юридичної особи - Марківського районного міжгосподарчого виробничо-експлуатаційного підприємства по енергетиці та електрифікації сільського господарства “Райагропроменерго”, смт. Марківка Луганської області, площа Радянська, 13,  ідентифікаційний код №05486042.

5.          Дану ухвалу надіслати:

- кредитору –ліквідатору Біловодській МДПІ;

- банкруту;

- Головному управлінню статистики у Луганській області;

- ВДВС Марківського РУЮ Луганської області

- Луганському обласному відділу з питань банкрутства;

- Державному реєстратору Марківської районної державної адміністрації Луганської області,

- засновнику (за адресою банкрута).

-ЛОВ ФСС з тимчасової втрати працездатності в особі виконавчої дирекції;

-ВВД ФСС від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Міловському районі Луганської області.

Суддя                                                                     О.С. Палей

Помічник судді                                                           Є.С. Сєрджан

Дата ухвалення рішення26.08.2008
Оприлюднено05.10.2008
Номер документу2083248
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —12/56б

Ухвала від 18.06.2010

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Ухвала від 10.09.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Постанова від 04.08.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Ухвала від 22.07.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Ухвала від 26.08.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Постанова від 19.06.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Ухвала від 20.08.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Ухвала від 06.06.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні