Постанова
від 19.01.2012 по справі 26/5005/17489/2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

в порядку ст. 51 Закону Україн и "Про відновлення платоспро можності

боржника або визнання його банкрутом"

19.01.12 р. Справа № 26/5005/17489/2011

За заявою голови ліквідаці йної комісії товариства з о бмеженою відповідальністю "Б УДКОМПЛЕКС", м. Кривий Ріг

про порушення провадження у справі про банкрутство

Суддя Камша Н.М.

Представники :

від боржника: ОСОБА_1 - представник товариства з об меженою відповідальністю "БУ ДКОМПЛЕКС", довіреність від 17. 01.12р.

СУТЬ СПРАВИ:

Провадження у справі про банкрутство товариства з об меженою відповідальністю "БУ ДКОМПЛЕКС", м. Кривий Ріг (далі - боржник) порушено 26.12.11 року за заявою голови ліквідаційно ї комісії товариства з обмеж еною відповідальністю "БУДКО МПЛЕКС", м. Кривий Ріг відповід но до процедури, передбачено ї статтею 51 Закону України "Пр о відновлення платоспроможн ості боржника або визнання й ого банкрутом" (далі - Закон).

Підставою для звернення до суду із заявою про порушення провадження у справі вказан о те, що головою ліквідаційно ї комісії при здійсненні лік відаційної процедури встано влено недостатність вартос ті майнових активів боржника для задоволення вимог креди торів.

Вивчивши матеріали справи , заслухавши пояснення предс тавника боржника, господарсь кий суд встановив наступне.

Рішення про припинення дія льності боржника прийнято 11.02 .11р. Цим же рішенням призначен о голову ліквідаційної коміс ії.

Товариство з обмеженою від повідальністю "БУДКОМПЛЕКС", м. Кривий Ріг має заборговані сть з податку на прибуток в су мі 25 145,00 грн., податок на додану в артість в сумі 24 095,75 грн.

Активи у боржника відсутні . Вказане підтверджується пр оміжним ліквідаційним балан сом від 01.12.11р. Згідно довідки АТ "УкрСиббанк" від 01.03.11р., розраху нковий рахунок, що належав бо ржнику - закритий, залишок кош тів складає 0,00 грн.

Таким чином, згідно поданих документів судом встановлен о, що вартості майна боржника -юридичної особи недостатньо для задоволення вимог креди торів.

Згідно положень статті 51 За кону України “Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м” якщо вартості майна боржн ика-юридичної особи, щодо яко го прийнято рішення про лікв ідацію недостатньо для задов олення вимог кредиторів, так а юридична особа ліквідуєтьс я в порядку, передбаченому ци м Законом У разі виявлення за значених обставин ліквідато р (ліквідаційна комісія) зобо в' язані звернутися в господ арський суд із заявою про пор ушення справи про банкрутств о такої юридичної особи.

За результатами розгляду з аяви про порушення справи пр о банкрутство юридичної осо би, майна якої недостатньо дл я задоволення вимог кредитор ів, господарський суд визнає боржника, який ліквідується , банкрутом, відкриває ліквід аційну процедуру, призначає ліквідатора, здійснює офіцій не оприлюднення постанови пр о визнання боржника, який лік відується, банкрутом.

Кредитори мають право заяв ити свої претензії до боржни ка, який ліквідується, в місяч ний строк з дня офіційного оп рилюднення постанови про виз нання боржника, який ліквіду ється, банкрутом.

Згоду на призначення лікві датором по даній справі нада но арбітражним керуючим Лука шуком Миколою Васильовичем.

Враховуючи викладене, госп одарський суд прийшов до вис новку про необхідність визна ння боржника банкрутом, відк риття ліквідаційної процеду ри строком на 1 рік, призначенн я ліквідатором арбітражного керуючого Лукашука М.В.

Відповідно до ч. 3 ст. 23 Закону України “Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом” л іквідатор має у п'ятиденний с трок з дня прийняття постано ви про визнання боржника бан крутом опублікувати за рахун ок боржника відомості про ви знання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної про цедури в офіційному друкован ому органі; докази публікаці ї оголошення подати до справ и про банкрутство.

Ліквідатора слід зобов' я зати направити господарсько му суду реєстр вимог кредито рів після закінчення місячно го строку для заявлення прет ензій кредиторами.

Заходи ліквідаційної проц едури мають проводитись у ві дповідності до вимог ст.ст. 22-32 Закону України “Про відновле ння платоспроможності боржн ика або визнання його банкру том”.

Керуючись ст.ст. 22-32, 51 Закону У країни “Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом”, гос подарський суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Визнати товариство з об меженою відповідальністю "БУ ДКОМПЛЕКС", м. Кривий Ріг, код Є ДРПОУ 32974483 - банкрутом.

Відкрити ліквідаційну про цедуру у справі строком на 1 рі к, до 19.01.13 р.

Ліквідатором товариства з обмеженою відповідальністю "БУДКОМПЛЕКС", м. Кривий Ріг пр изначити арбітражного керую чого Лукашука Миколу Василь овича, ліцензія серія НОМЕР _1, ідентифікаційний номер НОМЕР_2, АДРЕСА_1.

Передати текст даної поста нови для офіційного оприлюдн ення на офіційному веб-сайті судової влади України.

Зобов' язати ліквідатора:

- у п'ятиденний строк з дня прийняття постанови про визнання боржника банкрутом опублікувати за рахунок бор жника відомості про визнання боржника банкрутом та відкр иття ліквідаційної процедур и в офіційному друкованому о ргані; докази публікації ого лошення подати до справи про банкрутство;

- у строк до 29.03.12 р. подати для долучення до матеріалів справи реєстр вимог кредито рів банкрута;

- у строк до 19.01.13 р. подати на затвердження до господар ського суду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс.

Заходи ліквідаційної проц едури проводити згідно зі ст .ст.22-32 Закону України “Про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом”.

Суддя

Н.М. Камша

Дата ухвалення рішення19.01.2012
Оприлюднено24.01.2012
Номер документу20949336
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —26/5005/17489/2011

Ухвала від 24.05.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Ніна Миколаївна

Ухвала від 26.04.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Ніна Миколаївна

Ухвала від 24.04.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Ніна Миколаївна

Ухвала від 29.03.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Ніна Миколаївна

Ухвала від 16.03.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Ніна Миколаївна

Постанова від 19.01.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Ніна Миколаївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні