Постанова
від 28.12.2011 по справі 14678/11/2070
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Харківський окружний ад міністративний суд

61004 м. Харків вул. Мар'їнс ька, 18-Б-3

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

Харків

28 грудня 2011 р. № 2-а - 14678/11/2070

Суддя Харківського окру жного адміністративного суд у Лук`яненко М.О. розглянувши в порядку скороченого провадж ення справу за адміністратив ним позовом Державної податк ової інспекції у Комінтернів ському районі м. Харкова до пр иватного підприємства "ЦВТ - А " про припинення юридичної ос оби

ВСТАНОВИВ:

Позивач, Державна под аткова інспекція у Комінтерн івському районі м. Харкова, зв ернулась до суду з адміністр ативним позовом до приватног о підприємства "ЦВТ - А" про при пинення юридичної особи.

Згідно зі ст.183-2 КАС Укр аїни даний позов підлягає ро згляду та вирішенню в порядк у скороченого провадження.

При цьому, суд відзнач ає, що оскільки матеріали спр ави містять докази, які в свої й сукупності повно та всебіч но висвітлюють обставини спі рних правовідносин, то спір підлягає вирішенню на підст аві наявних у справі докумен тів.

Розглянувши матеріали спр ави, вивчивши доводи позову, д ослідивши наявні у справі до кази в їх сукупності, суд вваж ає, що позов підлягає задовол енню з наступних підстав:

Згідно довідки з Єдиного де ржавного реєстру юридичних о сіб та фізичних осіб - підприє мців наданої органами держав ної податкової інспекції у К омінтернівському районі міс та Харкова приватне підприє мство "ЦВТ - А" відсутнє за адре сою вказаною (а. с. 6 - 7).

Згідно ч. 2 п.5 ст. 38 Закону Укра їни "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних о сіб-підприємців" від 15 травня 2003 року N 755-ІУ підставою для пост ановлення судового рішення щ одо припинення юридичної осо би, що не пов'язано з банкрутст вом юридичної особи є наявні сть в Єдиному державному реє стрі запису про відсутність юридичної особи за вказаним її місцезнаходженням.

Враховуючи викладене вище , суд вбачає достатньо підста в для задоволення позову.

Відповідно ч. 4 ст. 94 КАС Украї ни у справах, в яких позиваче м є суб' єкт владних повнова жень, а відповідачем - фізична чи юридична особа судові вит рати з відповідача не стягую ться.

Керуючись ст.ст.7-11, 183-2 Кодексу адміністративного судочинс тва України, суд, -

П О С Т А Н О В И В:

Адміністративний позо в Державної податкової інспе кції у Комінтернівському рай оні м. Харкова до приватного п ідприємства "ЦВТ - А" про припи нення юридичної особи - задов ольнити в повному обсязі.

Припинити юридичну особу п риватне підприємство "ЦВТ - А" (61124, м. Харків, вул. Каштанова, бу д. 14, код 33413692).

Постанову звернути до нега йного виконання.

У десятиденний строк з моме нту отримання копії постанов и сторона чи інша особа, стосо вно якої суд вирішив питання про її права, свободи, інтерес и чи обов'язки, може оскаржити дану постанову в апеляційно му порядку шляхом подання ап еляційної скарги до Харківсь кого апеляційного адміністр ативного суду через Харківсь кий окружний адміністративн ий суд.

Постанова є остаточн ою, крім випадків її оскаржен ня в апеляційному порядку.

Суддя підпис< Текс т > М.О. Лук`яненко

З оригіналом згідно. Ори гінал знаходиться в матеріал ах справи. Постанова не набра ла законної сили, однак підля гає негайному виконанню.< Спи сок >

Суддя М.О. Л ук'яненко секретар В.С. Гайворонський< Списо к >

Дата ухвалення рішення28.12.2011
Оприлюднено23.01.2012
Номер документу20960838
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —14678/11/2070

Ухвала від 07.11.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Лук'яненко М.О.

Постанова від 28.12.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Лук'яненко М.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні