Постанова
від 16.01.2012 по справі 2270/15270/11
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Копія

Справа № 2270/15270/11

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

16 січня 2012 року м. Хмельницький

Хмельницький окружн ий адміністративний суд в ос обі судді Гнап Д.Д. розглянувш и у скороченому провадженні адміністративну справу за по зовом < в особі > < в чиїх інтер есах > Славутської об'єднано ї державної податкової інспе кції в особі Нетішинського в ідділення < 3-тя особа > до пр иватного підприємства "Імпер іал-Сервіс" < 3-тя особа > про п рипинення юридичної особи, -

В С Т А Н О В И В :

Славутська ОДПІ зверн улась до суду з позовом про п рипинення юридичної особи - П П "Імперіал-Сервіс", посилаюсь на норми п.2 ст.38 Закону України "Про державну реєстрацію юри дичних осіб та фізичних осіб - підприємців", п.п.20.1.12 п.20.1 ст.20 Под аткового кодексу України - пі дставами для постановлення с удового рішення щодо припине ння юридичної особи, що не пов "язано з банкрутством юридич ної особи, зокрема є наявніст ь в Єдиному державному реєст рі запису про відсутність юр идичної особи за вказаним її місцезнаходженням.

На адресу відповідача була направлена копія ухвали про відкриття скороченого прова дження за юридичною адресою зазначеною в Єдиному держав ному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємці в, однак конверт повернувся д о суду з поштовою відміткою п ро повернення за закінченням терміну зберігання, тому суд вважає, що справу можна розгл ядати згідно вимог ст. 183-2 КАС У країни..

Суд, дослідивши матеріали с прави, вважає, що позов підляг ає задоволенню.

Згідно п.1 та п.2 ст. 38 Закону Ук раїни „Про державну реєстрац ію юридичних осіб та фізични х осіб - підприємців” (далі - З акон) державна реєстрація пр ипинення підприємницької д іяльності юридичної особи пр оводиться крім іншого у разі постановлення судового ріш ення щодо припинення юридичн ої особи, що не пов'язано з бан крутством юридичної особи. П ри цьому підставою для винес ення рішення про припинення підприємницької діяльності юридичної особи, що не пов'яза не з банкрутством юридичної особи, зокрема, є наявність в Є диному державному реєстрі за пису про відсутність юридичн ої особи за вказаним її місце знаходженням.

Статтею 16 Закону визначено, що Єдиний державний реєстр с творюється з метою забезпече ння органів державної влади, а також учасників цивільног о обороту достовірною інформ ацією про юридичних осіб та ф ізичних осіб - підприємців з Є диного державного реєстру.

10.02.2010 року ПП "Імперіал-Сервіс " змінило місцезнаходження з адреси: 35800, Рівненська область , м. Острог, вулиця Академічна, будинок, 9 квартира, 7 на м. Неті шин Хмельницької області, ву л. Промислова ( ПІОНЕР БАЗА ), що підтверджується витягом з Єдиного державного реєстр у юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців.

Державним реєстратором ви конавчого комітету Нетішинс ької міської ради до Єдиного державного реєстру юридични х осіб та фізичних осіб - під приємців внесено запис про в ідсутність юридичної особи - ПП "Імперіал-Сервіс" за вказа ною адресою. Заборгованість по податках та обов"язкових п латежах до бюджету відсутня, що підтверджується довідкою Славутської ОДПІ від 15.11.2011 рок у .

Відповідно до п.67.2 ст.67 Податк ового кодексу України органи державної податкової служби в установленому законом пор ядку мають право звертатися до суду про винесення судово го рішення щодо припинення ю ридичних осіб.

За таких обставин, враховую чи наявність документально п ідтвердженої підстави для пр ипинення юридичної особи, по зовні вимоги позивача обґрун товані матеріалами справи, в ідповідають чинному законод авству та підлягають задовол енню.

Судові витрати, згідно ч.4 ст .94 Кодексу адміністративного судочинства України з відпо відача не стягуються.

Керуючись ст. 38 Закону Украї ни „Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних о сіб - підприємців”, ст.ст. 70, 71, 86 , 94, 183-2, 186, 254 Кодексу адміністрати вного судочинства України , с уд -

П О С Т А Н О В И В :

Позов задовольнити.

Припинити юридичну особу - приватне підприємство "Імпе ріал -Сервіс", ідентифікаційн ий код 35488086.

Постанови суду, прийняті в п орядку скороченого провадже ння, виконуються негайно.

Постанова суду може бути оскаржена до Вінницького ап еляційного адміністративно го суду через Хмельницький о кружний адміністративний су д протягом десяти днів з дня ї ї отримання.

Постанова набирає законно ї сили в порядку статті 254 КАС У країни.

< чи набрала законної сили > < Дата набрання законно ї сили >

Суддя /підпис/ Д.Д. Гнап

"Згідно з оригіналом" Суддя Д.Д. Гнап

СудХмельницький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення16.01.2012
Оприлюднено31.01.2012
Номер документу21081579
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2270/15270/11

Ухвала від 01.12.2011

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Гнап Д.Д.

Постанова від 16.01.2012

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Гнап Д.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні