Постанова
від 01.09.2008 по справі 21/95/08-19/232/08
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

21/95/08-19/232/08

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

про визнання боржника банкрутом

          01.09.08                                                                      Справа 21/95/08-19/232/08

          

                                                  Суддя                                         Даценко Л.І.

Кредитори:

1. Товариство з обмеженою відповідальністю “Енергоресурс”

                            91016, м. Луганськ, вул. Радянська, 76/1516

2. Державна податкова інспекція у Орджонікідзевському районі м. Запоріжжя

                         69001, м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 14        

Боржник: Товариство з обмеженою відповідальністю “Виробничо-фінансова компанія          “Укрпромсервіс”, (код за ЄДРПОУ 32420109) 69035, м. Запоріжжя, пр. Маяковського, 4

Банк, здійснюючий розрахунково-касове обслуговування боржника –

                           ВАТ КБ “Промекономбанк”, м. Донецьк

                                                                                                                Суддя  Даценко Л.І.

Присутні:

від кредитора 1-Біцюта А.О., довір. б/н від 14.04.2008 року;

від кредитора 2 –Каськова І.Є., довір. № 52617/10-014 від 19.11.2007  року;

від боржника –не з'явився;

розпорядник майна-Клименко О.Ю.

    

   

    Розглядається клопотання ліквідатора № 19/232-18 від 01.09.2008 року, протокол засідання комітету кредиторів № 1  від 26.08.2008 року, на  якому було прийнято рішення про звернення до господарського суду  з клопотанням про скорочення процедури розпорядження  майном; визнання боржника банкрутом та  відкриття ліквідаційної процедури, визначена кандидатура ліквідатора; встановлений розмір оплати праці арбітражного керуючого, відповідно до вимог ст. 3-1 Закону України “Про відновлення платоспроможності   боржника   або   визнання   його   банкрутом”; встановлена додаткова винагорода арбітражному керуючому.

    Розглянувши протокол та матеріали справи, заслухавши кредиторів 1,2, розпорядника майна, суд встановив:

    Комітет кредиторів Товариства з обмеженою відповідальністю “Виробничо-фінансова компанія “Укрпромсервіс” доручив ліквідатору звернутися до суду  з клопотанням  про скорочення процедури розпорядження  майном; визнання боржника банкрутом та  відкриття ліквідаційної процедури, призначення  ліквідатором боржника-арбітражного керуючого Клименка О.Ю.; встановлення  оплати праці арбітражного керуючого у розмірі двох мінімальних заробітних плат за кожний місяць виконання обов'язків,  у т.ч. за час виконання повноважень розпорядника майна; встановлення додаткової винагороди арбітражному керуючому у розмірі 5 % від фактично реалізованих активів, спрямованих на погашенням кредиторських вимог.

    З наданих суду документів випливає, що  боржник припинив свою виробничу та фінансово-господарську  діяльність, активів боржника недостатньо для погашення кредиторських  вимог. Як вбачається з протоколу № 2 засідання комітету кредиторів від 26.08.2008 року боржник має давню заборгованість, яка є безнадійною. Заходи щодо виявлення ліквідного майна є безрезультатними.

      Вищевикладене є підставою для скорочення строку процедури розпорядження майном Товариства з обмеженою відповідальністю “Виробничо-фінансова компанія “Укрпромсервіс”, визнання його банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури.

      Клопотання  комітету кредиторів задовольнити-скоротити процедуру розпорядження майном боржника, визнати Товариство з обмеженою відповідальністю “Виробничо-фінансова компанія “Укрпромсервіс”, м. Запоріжжя банкрутом, відкрити ліквідаційну процедуру, ліквідатором банкрута призначити арбітражного керуючого  Клименка О.Ю., який здійснював повноваження розпорядника майна.

     Затвердити оплату послуг ліквідатора та додаткову винагороду Клименку О.Ю., відповідно до протоколу засідання комітету кредиторів № 1  від 26.08.2008 року.         

    Керуючись: ст.ст. 3-1, 5, 13, 16, 22-24 Закону України “Про відновлення платоспроможності   боржника   або   визнання   його   банкрутом”,  суд  

                                            

                                                                 П О С Т А Н О В И В:

    1.Клопотання  комітету кредиторів  задовольнити.

    2.Скоротити процедуру розпорядження майном боржника, визнати Товариство з обмеженою відповідальністю “Виробничо-фінансова компанія “Укрпромсервіс”, м. Запоріжжя банкрутом, відкрити ліквідаційну процедуру, ліквідатором банкрута призначити арбітражного керуючого Клименка О.Ю., який здійснював повноваження розпорядника майна.

    3.Затвердити оплату послуг ліквідатора та додаткову винагороду Клименку О.Ю., відповідно до протоколу засідання комітету кредиторів № 1  від 26.08.2008 року.         

    4.Зобов'язати ліквідатора в п'ятиденний строк подати в офіційний друкований орган - газети “Голос України” або “Урядовий кур'єр” оголошення про визнання боржника  банкрутом    та    відкриття   ліквідаційної     процедури.

    5.Зобов'язати ліквідатора здійснити ліквідаційну процедуру згідно вимогам діючого законодавства.

    Копію постанови  надіслати: кредиторам, ліквідатору Клименку О.Ю.,   Запорізькій філії Агентства з питань банкрутства, Запорізькому обласному відділу з  питань банкрутства, боржнику.

                Суддя                                                                                        Л.І. Даценко      

     

дата призначення ліквідатора  01.09.08

ліквідатор:   Клименко Олександр Юрійович          

СудГосподарський суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення01.09.2008
Оприлюднено13.10.2008
Номер документу2109624
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —21/95/08-19/232/08

Постанова від 01.09.2008

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Даценко Л.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні