Ухвала
від 23.01.2012 по справі 42/68б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАР СЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

83048, м.Д онецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

У Х В А Л А

по справі про банкрутство

23.01.12 р. Справа № 42/68б

за заявою кредитора (заяв ника) Товариства з обмеженою відповідальністю „Шафран 2002” , м.Донецьк

до боржника Виробничо - то ргівельного малого колектив ного підприємства „ПРОЕКТМА Ш”, м.Краматорськ.

про визнання банкрутом

Суддя О.В.Попов

Представники:

від кредиторів: ОСОБА_1. - за довіреністю від Краматор ської міської виконавчої дир екції Донецького обласного в ідділення ФСС з тимчасової в трати працездатності; ОСОБ А_2. - за довіреністю від Кра маторського міського центру зайнятості

від боржника: не зявився

від ліквідатора (кредитора ): ОСОБА_3 - за довіреністю

Ухвалою від 07.10.11 з а заявою Товариства з обмеж еною відповідальністю „Шафр ан 2002”, м.Донецьк господарськи м судом Донецької області по рушена справа про банкрутств о відсутнього боржника Вироб ничо - торгівельного малого колективного підприємства „ ПРОЕКТМАШ”, м.Краматорськ.

Постановою суду від 17.10.11 борж ник визнаний банкрутом, відк рита ліквідаційна процедура строком на 3 місяці до 17.01.12 та пр изначений ліквідатор - Това риство з обмеженою відповіда льністю „Шафран 2002”, м.Крамато рськ.

За результатами ліквідаці йної процедури ліквідатор на дав до суду звіт про проведен у роботу та ліквідаційний ба ланс.

Ухвалою суду від 11.01.11 судове з асідання з розгляду звіту лі квідатора та ліквідаційного балансу банкрута призначено на 23.01.12 та ліквідатора зобов' язано надати визначений пере лік додаткових документі.

Господарський суд, р озглянувши в судовому засіда нні 23.01.12 дані звіту та ліквідац ійного балансу, додані до них документи, перевіривши наяв ні матеріали справи, заслуха вши виступ представника лікв ідатора, встановив:

На виконання вимог ст .25 Закону України „Про відновл ення платоспроможності борж ника або визнання його банкр утом” в ході ліквідаційної п роцедури ліквідатором прове дені заходи, направлені на ви явлення майна банкрута та мо жливих кредиторів.

Ліквідатором письмо во повідомлені про визнання боржника банкрутом всі можли ві кредитори, а саме: Краматор ський міський центр зайнятос ті, Краматорська міська вико навча дирекція Донецького об ласного відділення ФСС з тим часової втрати працездатнос ті, ДПІ у м.Краматорську, Відді лення виконавчої дирекції ФС С від нещасних випадків на ви робництві та професійних зах ворювань України в м. Крамато рську, УПФУ у м.Краматорську.

На адресу ліквідатора над ійшли відповіді:

- лист УПФУ у м.Крамато рську від 15.11.11 №27330/06 про визнання кредиторських вимог;

- заява Краматорськог о міського центру зайнятості від 29.11.11 №01-14/4123 про визнання грош ових вимог;

- заява Краматорської міської виконавчої дирекції Донецького обласного відділ ення ФСС з тимчасової втрати працездатності від 09.11.11 №18-01-2075 з вимогами до боржника;

- заява ДПІ у м.Краматор ську від 24.11.11 №37815/10/10-013 про визнанн я кредиторських вимог та вкл ючення до реєстру вимог кред иторів у справі про банкрутс тво №42/68Б;

Згідно отриманих відп овідей з вимогами до боржник а звернулися наступні кредит ори: Краматорський міський ц ентр зайнятості, Краматорськ а міська виконавча дирекція Донецького обласного відділ ення ФСС з тимчасової втрати працездатності, ДПІ у м.Крама торську, Відділення виконавч ої дирекції ФСС від нещасних випадків на виробництві та п рофесійних захворювань Укра їни в м. Краматорську, УПФУ у м .Краматорську.

Окрім того, відділ держав ної виконавчої служби Крамат орського міського управлінн я юстиції в ході ліквідаційн ої процедури листом від 27.10.11 пе редав ліквідатору виконавчі документи про стягнення з бо ржника Виробничо-торгівельн ого малого колективного підп риємства „ПРОЕКТМАШ”, м.Крам аторськ на користь юридичних осіб - ДП „Донецька залізниця ”, ПАТ „Криворіжаглобуд”, ПАТ „Укртелеком” в особі Центру телекомунікаційних послуг № 4 Доненцької філії ПАТ „Укрте леком”, ВДВС Краматорського МУЮ, Управління державного к азначейства у м.Донецьку гро шових коштів.

У відповідності з вим огами ст.32 Закону України “Про відновлення платоспроможно сті боржника або визнання йо го банкрутом” ліквідатором б ув складений реєстр вимог кр едиторів, який доданий до зв іту ліквідатора. Відповідно до звіту ліквідатора вимоги кредиторів визнані у повному обсязі та включені до реєстр у вимог кредиторів.

Як вбачається з матеріалів справи у відповідності з вим огами п.5 ст.52 Закону про банкру тство ліквідатор 25.10.11 повідоми в Відділення виконавчої дире кції ФСС від нещасних випадк ів на виробництві та професі йних захворювань України в м .Краматорську як можливого к редитора про визнання боржни ка банкрутом та відкриття лі квідаційної процедури, що пі дтверджено відміткою фонду п ро прийняття повідомлення 25.10 .11.

При цьому, як встановлено с удом та відповідно до подано го звіту станом на теперішні й час відомостей про наявніс ть або відсутність заборгова ності перед фондом до ліквід атора не надійшло.

Також, ліквідатором н аправлені запити до Комуналь ного підприємства Бюро техні чної інвентаризації м.Крамат орськ, управління Держкомзем у у м.Краматорськ Донецької о бласті, ВРЕР м.Краматор ська УДАІ ГУМВС України в Дон ецькій області.

На запити ліквідатора повідомлено наступне:

За даними ВРЕР м.Краматорсь ка УДАІ ГУМВС України в Донец ькій області (лист від 25.10.11 №;9-12/11к -2220) за Виробничо-торгівельним малим колективним підприємс твом „ПРОЕКТМАШ”, м.Краматор ськ транспортні засоби не за реєстровані.

Згідно облікових дани х управління Держкомзему у м .Краматорськ Донецької облас ті (лист від 01.11.11 №04-1906) інформація про наявність у Виробничо-то ргівельного малого колектив ного підприємства „ПРОЕКТМА Ш”, м.Краматорськ права корис тування земельними ділянкам и на території м.Краматорськ на будь-яких умовах відсутня .

КП Бюро технічної інве нтаризації м.Краматорськ лис том від 23.12.11 №3022 повідомило лікв ідатора про відсутність заре єстрованого за боржником на праві власності нерухомого м айна.

В результаті проведеної ро боти встановлено:

Майна боржника не виявлено . Будь які майнові активи, необ хідні для ведення виробничої діяльності у боржника відсу тні.

Інвентаризаційні данні що до виявлення майнових активі в (основних засобів та матері альних цінностей) підприємст ва боржника відсутні, оскіль ки, як встановлено постаново ю господарського суду Донець кої від 14.11.11 про визнання боржн ика банкрутом та відкриття л іквідаційної процедури кері вні органи боржника за місце знаходженням відсутні.

Відповідно до наданих документів встановлено, що н а розрахункових рахунках бан крута виявлені грошові кошти у загальній сумі 795,00грн. Згідн о відомостей представлених у звіті ліквідатора списання коштів з рахунку банкрута не здійснювалось, оскільки вар тість витрат на переоформлен ня банківських рахунків на Т ОВ „Шафран 2002” більше наявних на цих рахунках коштів.

В зв' язку з відсутні стю майнових активів боржник а, вимоги кредиторів залишил ися незадоволеними та відпов ідно до приписів п. 6 ст. 31 Закон у України “Про відновлення п латоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом” вважаються погашеними.

Зауважень та заперече нь стосовно проведення лікві даційної процедури до суду н е надходило.

Присутні в судовому за сіданні представники кредит орів проти затвердження звіт у ліквідатора та ліквідаційн ого балансу банкрута не запе речували.

За результатами розгл яду в судовому засіданні зві ту ліквідатора та ліквідацій ного балансу суд визнає їх та кими, що підлягають затвердж енню, а підприємство-банкрут - ліквідації, оскільки в сил у п.2 ст.32 Закону України “Про ві дновлення платоспроможност і боржника або визнання його банкрутом”, якщо за результа тами ліквідаційного балансу після задоволення вимог кре диторів не залишилося майна, господарський суд виносить ухвалу про ліквідацію юридич ної особи-банкрута.

Керуючись ст. 32, п.6 ст. 40, с т. 52 Закону України „Про відно влення платоспроможності бо ржника або визнання його бан крутом”, господарський суд

У Х В А Л И В :

1. Затвердити звіт лікв ідатора та ліквідаційний бал анс Виробничо-торгівельного малого колективного підприє мства „ПРОЕКТМАШ”, м.Крамато рськ (код ЄДРПОУ 22025070), що зареєс троване за адресою: 84300, Донець ка область, м.Краматорськ, вул . Об' їзна, буд. 24.

2. Юридичну особу - бан крут Виробничо-торгівельне м але колективне підприємство „ПРОЕКТМАШ”, м.Краматорськ - ліквідувати.

3. Провадження по справ і - припинити.

4. Ухвалу направити орг ану, який здійснив державну р еєстрацію банкрута, органу д ержавної статистики для викл ючення підприємства - банкр ута з Єдиного державного реє стру підприємств та організа цій України, власнику, органу державної податкової служби за місцем знаходження банкр ута, державному реєстратору та органу ДВС.

Суддя Попов О.В.

< Текст >

Вик < Текст > тел. < Текст >

Надруковано примірників - < Текст > :

господарському суду Донец ької області - < Текст >,

сторонам - < Текст > ,

< Текст >

СудГосподарський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення23.01.2012
Оприлюднено31.01.2012
Номер документу21113938
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —42/68б

Ухвала від 23.01.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 11.01.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Постанова від 17.10.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 07.10.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 28.07.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 14.07.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Постанова від 15.06.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 05.06.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 19.09.2008

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 08.09.2008

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні