Ухвала
від 23.01.2012 по справі 8206-2007
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИ М

Автономна Республіка К рим, 95003, м.Сімферополь, вул.О.Нев ського/Річна, 29/11, к. 206

УХВАЛА

< Список (При необходимости выбрать) >

< Список (При необходимос ти выбрать) >

23.01.2012 Справа №2-6/8206-2007

За заявою Управління Пенс ійного фонду України в Чорно морському районі АР Крим, смт .Чорноморське,

до боржника Сільськогоспо дарського товариства з обмеж еною відповідальністю «Дозо рне», с.Дозорне Чорноморсько го району,

про визнання банкрутом Суддя Шкуро В.М.

Обставини справи: Управлін ня ПФУ в Чорноморському райо ні АР Крим звернулося в госпо дарський суд Автономної Респ убліки Крим з заявою про пору шення справи про банкрутство Сільськогосподарського тов ариства з обмеженою відповід альністю «Дозорне», в порядк у ст.52 Закону України «Про від новлення платоспроможності боржника або визнання його б анкрутом».

Постановою господарського суду від 09.07.2007р. боржника визна но банкрутом, відкрита лікві даційна процедура, ліквідато ром призначено головного спе ціаліста-юрисконсульта Упра вління ПФУ в Чорноморському районі АР Крим - Городнюю На талію Сергіївну.

Ухвалою господарського су ду від 18.09.2007р. повноваження лікв ідатора Сільськогосподарсь кого товариства з обмеженою відповідальністю «Дозорне» головного спеціаліста-юриск онсульта Управління ПФУ в Чо рноморському районі АР Крим Городньої Н.С. припинено та пр изначено ліквідатором Сільс ькогосподарського товарист ва з обмеженою відповідальні стю «Дозорне» арбітражного к еруючого Павлюка О.В.

Ухвалою господарського су ду від 08.02.2011р. повноваження лікв ідатора Павлюка О.В. припинен і та призначено ліквідатором Сільськогосподарського тов ариства з обмеженою відповід альністю «Дозорне» арбітраж ного керуючого Покотило В.В., я кий має ліцензію арбітражног о керуючого серії НОМЕР_1 від 20.02.2009р.

Ухвалами господарського с уду строк ліквідаційної проц едури Сільськогосподарсько го товариства з обмеженою ві дповідальністю «Дозорне» та повноважень ліквідатора По котило В.В. неодноразово прод овжувався, останнього разу д о 09.02.2012 року.

19.01.2012р. до господарського суд у надійшло клопотання ліквід атора Сільськогосподарсько го товариства з обмеженою ві дповідальністю «Дозорне» По котило В.В. про витребування г осподарським судом від Кримс ького республіканського під приємства «Бюро реєстрації і технічної інвентаризації м. Євпаторії» інформації про н аявність об'єктів нерухомо го майна, зареєстрованих на п раві власності за Сільського сподарським товариством з об меженою відповідальністю «Д озорне».

Відповідно до статті 25 Зако ну України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом » ліквідатор вживає заходів, спрямованих на пошук, виявле ння та повернення майна банк рута.

Згідно статті 38 Господарськ ого процесуального кодексу У країни сторона або прокурор у разі неможливості самостій но надати докази вправі пода ти клопотання про витребуван ня господарським судом доказ ів.

На підставі викладеного, вр аховуючі необхідність отрим ання інформації про наявніст ь об'єктів нерухомого майна , зареєстрованих на праві вла сності за боржником для здій снення ліквідатором всіх дій спрямованих на ліквідацію б оржника, суд вважає необхідн им клопотання ліквідатора По котило В.В. задовольнити.

На підставі викладеного, ке руючись статтями 38, 86 Господар ського процесуального кодек су України, суд -

У Х В А Л И В :

Кримському республікансь кому підприємству «Бюро реєс трації і технічної інвентари зації м. Євпаторії» надати го сподарському суду Автономно ї Республіки Крим довідку пр о наявність об'єктів нерухо мого майна, зареєстрованих н а праві власності за Сільськ огосподарським товариством з обмеженою відповідальніст ю «Дозорне» (96425, АР Крим, Чорном орський район, с.Дозорне, вул. Урожайна, 18; ідентифікаційний код в ЄДРПОУ 30730869).

Довідку надіслати на адрес у господарського суду АР Кри м: 95003, АР Крим, м. Сімф ерополь, вул. О.Невського/Річн а, 29/11 у строк до 07.02.2012 року.

Суддя Господарського суду

Автономної Республіки Кр им Шку ро В.М.

СудГосподарський суд Автономної Республіки Крим
Дата ухвалення рішення23.01.2012
Оприлюднено06.02.2012
Номер документу21195377
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —8206-2007

Ухвала від 23.02.2012

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Шкуро В.М.

Ухвала від 23.01.2012

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Шкуро В.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні