Ухвала
від 26.01.2012 по справі 42/96б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАР СЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

83048, м.Д онецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

У Х В А Л А

по справі про банкрутство

26.01.12 р. Справа № 42/96б

за заявою кредитора (заяв ника) Державної податкової і нспекції у м.Харцизьку, Управ ління Пенсійного фонду Украї ни у м.Харцизьку

до боржника Комунального п ідприємства „Зугрестепломе режа”, м.Зугрес

про визнання банкрутом

арбітражний керуючий Карп ачева Л.А.

Суддя О.В.Попов

Представники:

від кредиторів: ОСОБА_1 - за довіреністю від Макіївсь кого лінійного управління ма гістральних газопроводів фі лії управління магістральни х газопроводів „Донбастранс газ” ДК „Укртрансгаз” НАК „Н афтобаз України”

від боржника: не з' явився

арбітражний керуючий: Карп ачева Л.А.

Ухвалою від 21.06.10 за заявою Де ржавної податкової інспекці ї у м.Харцизьку, Управління Пе нсійного фонду України у м.Ха рцизьку господарським судом Донецької області порушена справа про банкрутство Комун ального підприємства „Зугре степломережа”, м.Зугрес внас лідок його фінансової неспро можності, введена процедура розпорядження майном боржни ка та призначений розпорядни к майна - арбітражний керую чий Геза Я.В.

12.07.10 господарським судом вин есена ухвала за результатами підготовчого засідання.

Ухвалою суду від 14.10.10 з а результатами попереднього засідання затверджений реєс тр вимог кредиторів.

Постановою суду від 2 0.01.11 боржник визнаний банкруто м, відкрита ліквідаційна про цедура 6 місяців до 20.07.11 та призн ачений ліквідатор - арбітра жний керуючий Карпачева Л.А.

Ухвалою суду від 29.07.11 ст рок ліквідаційної процедури продовжений до 20.01.12.

За результатами лікв ідаційної процедури ліквіда тор надав до суду для затверд ження звіт про проведену роб оту та ліквідаційний баланс.

Ухвалою суду від 26.12.11 судове засідання з розгляду звіту л іквідатора та ліквідаційног о балансу банкрута призначен о на 26.01.12.

Господарський суд, ро зглянувши в судовому засідан ні 26.01.12 дані звіту та ліквідаці йного балансу, а також додані до них документи, перевіривш и наявні матеріали справи, за слухавши пояснення та доводи ліквідатора, встановив:

На виконання вимог ст . 25 Закону України „Про віднов лення платоспроможності бор жника або визнання його банк рутом” в ході ліквідаційної процедури ліквідатором вжит і заходи, спрямовані на пошук , виявлення, повернення та реа лізацію майнових активів бор жника для погашення кредитор ської заборгованості.

Відповідно до відомо стей, представлених у звіті т а за поясненнями ліквідатора , наданими в судовому засідан ні в ході ліквідаційної проц едури проведені заходи, щодо виконання ліквідаційної про цедури, а саме: здійснено огол ошення в офіційні друковані органи про визнання боржника банкрутом та відкриття лікв ідаційної процедури; отриман о печатку та документацію ба нкрута; з метою встановлення майна та майнових активів, на лежних підприємству-банкрут а направлено запити до БТІ, уп равління земельних ресурсів , управління ДАІ щодо наявнос ті у боржника рухомого та нер ухомого майна. На зазначені з апити надійшли відповіді про відсутність зареєстрованог о за боржником майна. Закрито банківські рахунки банкрута , про що свідчать довідки банк ів; відкрито ліквідаційний р ахунок в банківській установ і; проведено інвентаризацію майна та сформована ліквідац ійна маса. Оцінка майна боржн ика була проведена відповідн о до вимог законодавства про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяль ність. Як вбачається з матері алів справи та поданих лікві датором документів, реалізац ія виявлених майнових активі в боржника здійснювалася на підставі відповідних рішень комітету кредиторів та прип исів ст.30 Закону України „Про відновлення платоспроможно сті боржника або визнання йо го банкрутом”. За рахунок кош тів отриманих від реалізації майна боржника в ході ліквід аційної процедури частково п огашені вимоги першої черги. Решта кредиторських вимог з алишилася незадоволеною вна слідок недостатності майна б оржника та вважається погаше ною відповідно до приписів п . 6 ст. 31 Закону України „Про від новлення платоспроможності боржника або визнання його б анкрутом”. Частина майнових активів у вигляді дебіторськ ої заборгованості, строк поз овної давності за якою вийшо в, списана за рішенням коміте ту кредиторів як безнадійна до стягнення, що підтверджує ться висновком експертного д ослідження від 28.03.11, проведено ТОВ „Аудиторська компанія „ А.Р.Т.ФІНАНС”. Рішення про спис ання безнадійної дебіторськ ої заборгованості прийнято н а засіданні комітету кредито рів, яке відбулося 05.12.11.

Комітетом кредиторів на з асіданні 05.12.11 прийнято рішення клопотати перед господарськ им судом Донецької області п ро затвердження звіу ліквід атора та ліквідаційного бала нсу банкрута - Комунального підприємства „Зугрестеплом ережа”, м.Зугрес (протокол зас ідання комітету кредиторів в ід 26.09.11). Відповідне клопотання голови комітету кредиторів додано до звіту ліквідатора.

Присутній в судовому засіданні представник креди тора висловився в підтримку поданого клопотання.

Зауважень стосовно провед ення ліквідаційної процедур и чи заперечень проти затвер дження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банк рута до суду не надходило.

В силу п.2 ст.32 Закону Ук раїни “Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом”, якщо за результатами ліквідаційн ого балансу не залишилося ма йна, господарський суд винос ить ухвалу про ліквідацію юр идичної особи-банкрута.

З огляду на викладене су д приймає ухвалу про ліквіда цію боржника.

Враховуючи викладен е та керуючись ст.32, п.6 ст.40 Закон у України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ”, ст.86 ГПК України, господарсь кий суд

У Х В А Л И В :

1. Затвердити звіт лікв ідатора та ліквідаційний бал анс Комунального підприємст ва „Зугрестепломережа”, м.Зу грес (код ЄДРПОУ 24318563), що зареєс троване за адресою: 86783, Донецьк а область, м.Зугрес, вул. Карла Маркса, буд. 21

2. Юридичну особу - бан крут Комунальне підприємств о „Зугрестепломережа”, м.Зуг рес - ліквідувати.

3. Провадження по справ і - припинити.

4. Ухвалу направити орг ану, який здійснив державну р еєстрацію банкрута, органу д ержавної статистики для викл ючення підприємства - банкр ута з Єдиного державного реє стру підприємств та організа цій України, власнику, органу державної податкової служби за місцезнаходженням банкру та, державному реєстратору т а органу ДВС.

Суддя Попов О. В.

< Текст >

Вик < Текст > тел. < Текст >

Надруковано примірників - < Текст > :

господарському суду Донец ької області - < Текст >,

сторонам - < Текст > ,

< Текст >

Дата ухвалення рішення26.01.2012
Оприлюднено06.02.2012
Номер документу21202534
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом арбітражний керуючий Карп ачева Л.А.

Судовий реєстр по справі —42/96б

Ухвала від 20.01.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 26.01.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 26.12.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 29.07.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Постанова від 20.01.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 22.12.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Постанова від 04.08.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 22.07.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 27.01.2009

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

М'ясищев А.М.

Ухвала від 23.12.2008

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

М'ясищев А.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні