Ухвала
від 26.01.2012 по справі 16/5009/3446/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

номер провадження справи < Текст >

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Запорізької області

УХВАЛА

26.01.12 Спра ва № 16/5009/3446/11

Боржник - Запорізьке державне підприємство робіт ничого постачання “Залізнич ник”, 69002, м.Запоріжжя, вул.Заліз нична, 17, код ЄДРПОУ 01099880, адреса фактичного знаходження лікв ідаційної комісії - 69002, м.Запор іжжя, вул.Залізнична, 13

Банк, здійснюючий розр ахунково-касове обслуговува ння боржника - ДФАБ “Експре с-Банк”, м.Запоріжжя

про банкрутство

ліквідатор - арбітражн ий керуючий Нагіх Л.К.

у справі приймає участь про курор Запорізької області (п овідомлення про вступ у спра ву 11.08.2011)

Суддя Ніколаєнко Р.А.

Представники:

від боржника - ліквідат ор Нагіх Л.К.

від Південного районного ц ентру зайнятості: ОСОБА_2 (дов. № 56 від 10.01.2012)

від ВВД ФССвідНВВтаПЗУ: О СОБА_3 (дов. № 04/61 від 10.01.2012)

ОСОБА_4 , особисто

від прокуратури Запорізьк ої області: Тронь Г.М. (посв ідчення №84 від 30.04.2010)

В С Т А Н О В И В :

Постановою госпо дарського суду Запорізької о бласті від 09.08.2011 у справі №16/5009/3446/11 З апорізьке державне підприєм ство робітничого постачання “Залізничник” визнано банкр утом, відкрито ліквідаційну процедуру, ліквідатором банк рута призначено арбітражно го керуючого Нагіх Л.К.

На розгляд суду лік відатором надано звіт Запорі зького державного підприємс тва робітничого постачання “ Залізничник”, а також звіт ар бітражного керуючого про опл ату послуг та витрати ліквід атора.

До реєстру вимог креди торів банкрута ліквідатором включені:

1. УПФУ в Жовтневому районі м.Запоріжжя з вимогами до бор жника в розмірі 9488,19грн. другої черги задоволення.

2. ЗОВ ВД Фонду соціального с трахування з тимчасової втра ти працездатності, м.Запоріж жя з вимогами до боржника в ро змірі 476,73 грн. другої черги зад оволення.

3. ВВД Фонду соціального стр ахування від нещасних випадк ів на виробництві та професі йних захворювань в м.Запоріж жі з вимогами до боржника в ро змірі 16,74 грн. другої черги зад оволення.

4. ДПІ у Жовтневому районі м.З апоріжжя з вимогами до боржн ика в розмірі 156 959,88 грн., з яких 106 1 65,03 грн. третьої черги задоволе ння та 50 794,85 грн. шостої черги за доволення.

5. УПФУ в м.Бердянськ Запоріз ької області з вимогами до бо ржника в розмірі 2529,28грн. друго ї черги задоволення.

6. Бердянська ОДПІ Запорізьк ої області з вимогами до борж ника в розмірі 4250,00 грн. третьої черги задоволення.

7. Південний районний центр зайнятості, м.Запоріжжя з вим огами до боржника в розмірі 1 425,09 грн. другої черги задоволен ня.

8. ОСОБА_4, АР Крим, м.Севаст ополь з вимогами до боржника в розмірі 17 664,59 грн. другої черг и задоволення.

Відповідно до звіту арбітр ажного керуючого оплата посл уг та витрати ліквідатора ск лали 12 015,42 грн., підтверджені мат еріалами справи та платіжним и документами, віднесені до п ершої черги задоволення та ч астково погашені в розмірі 3614 ,42 грн. за рахунок виявленої лі квідаційної маси.

Присутні в судовому засіданні кредитори зазначи ли, що зі звітом ліквідатора з найомі та згодні, просять йог о затвердити та ліквідувати банкрута.

Розглянувши надани й звіт ліквідатора та матері али ліквідаційної процедури , суд вважає, що підстави для в ідкладення розгляду справи в ідсутні, ліквідатором вжито всіх встановлених Законом У країни “Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом” захо дів по здійсненню та заверше нню ліквідаційної процедури .

Згідно з матеріалами справи та документами, що під тверджують проведену ліквід аційну процедуру, зокрема - інформаційними довідками ор ганів ДАІ, БТІ, статистики, ЦДЗ К, Держтехнагляду рухоме та н ерухоме майно за банкрутом н е зареєстроване, корпоративн их прав банкрут не має, викона вчих документів про стягненн я з боржника на виконанні не п еребуває.

Відповідно до даних Г оловного управління статист ики у Запорізькій області За порізьке державне підприємс тво робітничого постачання “ Залізничник” не значиться го ловним підприємством будь-я ких суб' єктів Запорізької о бласті. Одночасно повідомлен о, що з ЄДРПОУ вилучено наступ ні структурні підрозділи бан крута: Хлібозавод Запорізьк ого державного підприємства робітничого постачання “Зал ізничник”, м.Запоріжжя, Запор ізьке державне підприємство робітничого постачання “Зал ізничник” “Оптовик”, м.Запор іжжя, Запорізьке державне пі дприємство робітничого пост ачання “Залізничник” “Пром інь”, м.Пологи Запорізької об ласті, відокремлений структ урний підрозділ Запорізько го державного підприємства р обітничого постачання “Залі зничник” “Сервіс-Залізничн ик”, м.Запоріжжя.

Залишок грошових кош тів, виявлений на рахунку ДФА Б “Експрес-Банк”, м.Запоріжжя в розмірі 3652,00 грн., спрямовани й на погашення кредиторсько ї заборгованості відповідно вимог ст. 31 Закону України “Пр о відновлення платоспроможн ості боржника або визнання й ого банкрутом”.

За даними витягів з Єдиног о реєстру заборон відчуження об' єктів нерухомого майна та обтяжень рухомого майна, щ о містяться в матеріалах спр ави, за заявами Жовтневого ВД ВС Запорізького МУЮ було зар еєстровано обтяження щодо “в сього нерухомого” та “всього рухомого майна” боржника, а т акож ДПІ у Жовтневому районі м.Запоріжжя обтяжено активи платника податків.

Жовтневим ВДВС Запорізьк ого МУЮ направлено ліквідат ору виконавчі документи та п останови про закриття викона вчих проваджень щодо банкрут а на користь УПФУ в Жовтневом у районі м.Запоріжжя. Вимоги У ПФУ в повному обсязі включен і ліквідатором до реєстру ви мог кредиторів.

Проведеною ліквідат ором роботою встановлено, що майно банкрута, за рахунок як ого можливо було б погасити в сю кредиторську заборговані сть відсутнє, що підтверджен о матеріалами ліквідаційної процедури.

Виконана ліквідатором ро бота та заходи, що вживались д ля виявлення та розшуку майн а боржника, дали можливість н алежним чином сформувати пас ив боржника та встановити ві дсутність ліквідмаси, окрім залишку грошових коштів на р ахунку боржника.

Оцінивши звіт, що відповіда є вимогам ст. 32 Закону України “Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом” та ліквіда ційний баланс, матеріали, що с тосуються здійснення ліквід аційної процедури, вислухавш и ліквідатора, кредиторів, су д вважає за необхідне звіт лі квідатора та ліквідаційний б аланс банкрута затвердити, а також затвердити звіт арбіт ражного керуючого про оплату послуг та витрати ліквідато ра.

Враховуючи що за результа тами ліквідаційного балансу у банкрута не залишилось май на для здійснення статутної діяльності Запорізьке держа вне підприємство робітничог о постачання “Залізничник” с лід ліквідувати, провадження у справі припинити.

Відповідно до ч.6 ст.31 Закону України “Про відновлення пл атоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом” вимоги не задоволені за недо статністю майна вважаються погашеними.

Керуючись ст.ст. 5, 32, 34, ч.6 ч.1 ст .40 Закону України “Про віднов лення платоспроможності бор жника або визнання його банк рутом”, ст.86 Господарського пр оцесуального кодексу Украї ни, суд

УХВАЛИВ:

Звіт арбітражного керую чого про оплату послуг та вит рати ліквідатора, звіт лікві датора та ліквідаційний бала нс банкрута Запорізького дер жавного підприємство робітн ичого постачання “Залізничн ик”, м. Запоріжжя - затвердити.

Банкрута Запорізьке держа вне підприємство робітничог о постачання “Залізничник”, м.Запоріжжя - ліквідувати.

Провадження у справі припи нити.

Вимоги не задоволені за н едостатністю майна вважати погашеними.

Ліквідатору передати до ар хіву фінансово-господарські документи банкрута.

Примірники ухвали наді слати кредиторам, ліквідатор у, банкруту, банку, державному реєстратору виконавчого ком ітету Запорізької міської ра ди, Жовтневому ВДВС Запорізь кого МУЮ, Головному управлін ню статистики у Запорізькій області, відділу з питань бан крутства головного управлін ня юстиції у Запорізькій обл асті, Міністерству транспорт у та зв' язку України, Департ аменту нотаріату, банкрутств а та функціонування централь ного засвідчувального орган у Міністерства юстиції Украї ни, прокуратурі Запорізької області.

Суддя Р.Ніколаєнко

26.01.2012

СудГосподарський суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення26.01.2012
Оприлюднено07.02.2012
Номер документу21206301
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —16/5009/3446/11

Ухвала від 26.01.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 05.12.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Постанова від 09.08.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 20.07.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 18.07.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 22.06.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні