Ухвала
від 26.01.2012 по справі 14/551
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКА СЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"26" січня 2012 р. Спр ава № 14/551

вх. № 593/2012 від 12.01.2012

Господарський суд у склад і головуючого судді Х абазні Ю.А., при секретарі с удового засідання Соколишин ій І.А., за участю: особис то - арбітражного кер уючого Носань Н.С. (ліквід атор банкрута), представни ків за довіреностями - ОСОБА_2 (від боржника), ОСОБ А_3 (Від державної податково ї інспекції у Городищенськ ому районі), ОСОБА_5 (від В АТ "Черкасиобленерго"), розгля нувши у відкритому судовому засіданні у м. Черкаси у примі щенні суду клопотання

заявника ліквіда тора банкрута, арбітражного керуючого Носань Н.С.

про затвердження з віту та ліквідаційного балан су

у справі за заявою

ініціюючого кредитора державної податкової і нспекції у

Городищенському районі

до боржника сільс ькогосподарського товарист ва з обмеженою

відповідальністю “Колос”

про визнання банк рутом відсутнього боржника, -

ВСТАНОВИВ:

Постановою суду від 14.02.2008 боржника визнано банкрутом. Арбітражним керуючим Носа нь Н.С., якого призначено лік відатором банкрута-боржника , господарському суду подано на затвердження звіт та лікв ідаційний баланс боржника.

Усі кредитори були належн им чином повідомлені про при значення судового засідання з розгляду звіту ліквідатор а та ліквідаційного балансу банкрута, однак, кредитори Городищенський районний ц ентр зайнятості, державне пі дприємство "Агентство з рест руктуризації заборгованост і підприємств агропромислов ого комплексу", управління Пе нсійного фонду України в Го родищенському районі, упра вління виконавчої дирекції Ф онд соціального страхування від нещасних випадків на вир обництві та професійних захв орювань України в Черкаській області, своїх представникі в не направили.

Кредитори, що з' явились у судове засідання заявлене к лопотання про затвердження з віту підтримали.

Скарг на дії ліквідатора ба нкрута у зв' язку з поданим н а затвердження суду звітом т а ліквідаційним балансом до дня судового засідання не на дійшло.

У ході заслуховування звіт у ліквідатора у судовому зас іданні установлено наступне .

Кредиторами боржника є: дер жавна податкова інспекція у Городищенському районі н а суму 59411,78 грн.; управління вико навчої дирекції Фонд соціаль ного страхування від нещасни х випадків на виробництві та професійних захворювань Укр аїни в Черкаській області на суму 7919,64 грн., державне підприє мство "Агентство з реструкту ризації заборгованості підп риємств агропромислового ко мплексу" на суму 19158,05 грн., управ ління Пенсійного фонду Украї ни в Городищенському рай оні на суму 20840,66 грн., Городище нський районний центр зайн ятості на суму 10305,97 грн., відкрит е акціонерне товариство "Чер касиобленерго" на суму 43020,08 грн . Заборгованість перед креди торами не погашена.

За рахунок здійснення відс туплення права вимоги дебіто рської заборгованості банкр ута частково погашено витрат и, пов'язані з провадженням у с праві про банкрутство в госп одарському суді.

На час розгляду у судовому з асіданні звіту майнові актив и згідно з ліквідаційним бал ансом банкрута відсутні, з по даних суду матеріалів вбачає ться, що ліквідатором банкру та вжито необхідні заходи дл я виявлення документації і м айнових активів боржника та для її завершення.

Суд вважає, що ліквідатором виконані покладені на нього ст.25 Закону України “Про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом” обов' язки, у зв' я зку з чим звіт та ліквідаційн ий баланс підлягають затверд женню, а боржник, як юридична о соба - ліквідації.

Керуючись ст. 32, п.6 ст.40 Закону України “Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом” с уд, -

УХВАЛИВ:

1.Затвердити звіт ліквід атора банкрута від 28.12.2011 №175/4 про проведення ліквідаційної пр оцедури банкрута та доданий до нього ліквідаційний балан с станом на 28.12.2011.

2.Ліквідувати сільськогосп одарське товариство з обмеже ною відповідальністю «Колос »(Черкаська область, м. Городи ще, вул. Гулака-Артемовського , 98, ідентифікаційний код 03790563) як юридичну особу-банкрута.

3.Зобов' язати ліквідатора : забезпечити збереження док ументів банкрута і, за погодж енням із архівною установою, визначити місце подальшого їх зберігання; здати для знищ ення печатку банкрута; подат и державному реєстратору нео бхідні документи передбачен і у ст. 39 Закону України "Про дер жавну реєстрацію юридичних о сіб та фізичних осіб - підпр иємців";

інформувати суд про викона ння цього пункту.

4.Скасувати арешт на майно б оржника, накладений ухвалою суду від 29.01.2008.

5.Провадження у справі припи нити.

Копію ухвали направити лік відатору банкрута, Головному управлінню юстиції у Черкас ькій області, обласному упра влінню статистики, кредитора м (6), відділу державної викона вчої служби Городищенсько гг районного управління юс тиції, а також державному реє стратору (Городищенській райдержадміністрації - для внесення до Єдиного державн ого реєстру юридичних осіб т а фізичних осіб - підприємців запису про проведення держа вної реєстрації припинення ю ридичної особи).

Ухвала може бути оскаржена до Київського апеляційного господарського суду.

С у д д я Ю .А. Хабазня

12

Дата ухвалення рішення26.01.2012
Оприлюднено09.02.2012
Номер документу21286908
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банк рутом відсутнього боржника

Судовий реєстр по справі —14/551

Ухвала від 06.05.2010

Господарське

Господарський суд Сумської області

Гудим Валентин Дмитрович

Ухвала від 27.08.2010

Господарське

Господарський суд Сумської області

Гудим Валентин Дмитрович

Ухвала від 05.07.2010

Господарське

Господарський суд Сумської області

Гудим Валентин Дмитрович

Ухвала від 15.12.2010

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 26.01.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

Ухвала від 28.12.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Мельник С.М.

Ухвала від 06.12.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Мельник С.М.

Ухвала від 04.10.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

Ухвала від 20.09.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

Ухвала від 11.08.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні