Постанова
від 02.11.2006 по справі 4/329б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

4/329б

                                                                               УКРАЇНА

                                                                  ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

                                                                      Чернігівської області

14000, м. Чернігів, пр. Миру, 20                                                                                                                              тел. 7-44-62                                                      

                                                                П О С Т А Н О В А

                                                                         Іменем України

         02 листопада 2006 року                                                                                     справа №  4/329б

КРЕДИТОР: Державна податкова інспекція у м. Чернігові          

БОРЖНИК: Приватне підприємство „Північторгресурс”,

14010, м. Чернігів, вул. Дніпровська, 34

про  визнання банкрутом                                                                                     суддя    Тимченко М.Г.

Представники сторін:

Від  кредитора: Ступак С. О.- дов. № 30682/10/10-010 від 30.12.05 р., держподатінспектор

Від  боржника: не з'явився

          В судовому засіданні встановлено:

            Кредитором подано заяву про визнання боржника банкрутом на підставі ст. 52  Закону України “Про  відновлення  платоспроможності  боржника  або визнання його банкрутом”, оскільки останнім не ведеться підприємницька діяльність і не сплачується заборгованість перед  ДПІ.

          Надані кредитором документи підтверджують, що розмір узгоджених вимог до боржника  станом на  11.10.06 р. становить 1020,00 грн.

          Податковий борг підприємства виник внаслідок несплати боржником узгодженого податкового зобов'язання по податку на додану вартість, визначеного податковими повідомленнями–рішеннями.

Заборгованість підтверджується  першою  і другою податковими вимогами № 1/1240 від 02.06.06 р. та № 2/1537 від 18.07.06 р.  

Винесене Державною податковою інспекцією в м. Чернігові рішення № 458 від 28.08.06 р. про стягнення коштів та продаж інших активів платника податків в рахунок погашення його податкового боргу на даний час не виконано.

            Відсутність підприємницької діяльності підтверджується актом ДПІ в м. Чернігові, згідно з яким боржник не звітує до ДПІ з моменту реєстрації.

          Боржник за юридичною адресою не знаходиться (акт № 332 від 10.10.06 р.)

          Згідно довідок Чернігівського МБТІ № 6220/4483 від 19.06.06 р. та Чернігівського МРЕВ ВДАІ від 30.06.06 р. права власності на об'єкти нерухомості та автотранспортні засоби за боржником не зареєстровано.

            Розглянувши матеріали справи, заслухавши пояснення представника кредитора, господарський суд вважає, що надані кредитором докази свідчать про фактичне припинення підприємницької діяльності боржником, що є підставою для визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури. Ліквідатором у справі призначити  ДПІ в м. Чернігові згідно його усного клопотання.

Керуючись ст. 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, суд –                                       ПОСТАНОВИВ:

1.          Визнати банкрутом приватне підприємство „Північторгресурс”, код 34018450, м. Чернігів, вул. Дніпровська, 34 з наслідками, передбаченими ст. 23 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання  його банкрутом”.

2.          Відкрити ліквідаційну процедуру.

3.          Ліквідатором призначити Державну податкову інспекцію в м. Чернігові.

4.          Зобов'язати ліквідатора виконати дії, передбачені ст. 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, в тому числі перевірити наявність залишків коштів на розрахункових рахунках боржника в установах банку, і по закінченні роботи надати господарському суду ліквідаційний баланс та звіт про проведену роботу.

5.          Дану постанову надіслати кредитору, банкруту, Державному реєстратору (Чернігівський міськвиконком) та Чернігівському обласному сектору з питань банкрутства.           

                           

                                       Суддя                                                           М. Г. Тимченко

  

   

Дата ухвалення рішення02.11.2006
Оприлюднено28.08.2007
Номер документу213799
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —4/329б

Постанова від 02.11.2006

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Тимченко М.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні