Ухвала
від 10.02.2012 по справі 5/21
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

5/21

ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД

Кіровоградської області

УХВАЛА

"10" лютого 2012 р.                                                  Справа № 5/21

Господарський суд Кіровоградської області у складі судді  Змеула О.А., розглянувши  матеріали справи № 5/21

за позовом: першого заступника прокурора Кіровоградської області в інтересах держави в особі Міністерства охорони здоров'я України, м. Київ   

до відповідачів:

1 - державної акціонерної компанії "Укрмедпром", м. Київ,

2 - дочірнього підприємства "Межиріцький вітамінний завод" державної акціонерної компанії "Укрмедпром", с. Межирічка Голованівського району Кіровоградської області,

3 - товариства з обмеженою відповідальністю агропромислової компанії "Розкішна", смт. Голованівськ Кіровоградської області,

з участю в справі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - товариства з обмеженою відповідальністю "Голоче", с. Межирічка Голованіського району Кіровоградської області

про визнання угоди недійсною,

                                                       ВСТАНОВИВ:

Першим заступником прокурора Кіровоградської області в інтересах держави в особі Міністерства охорони здоров'я України у березні 2010 року подано позовну заяву, яка містить вимоги до Державної акціонерної компанії "Держмедпром",  дочірнього підприємства "Межиріцький вітамінний завод" державної акціонерної компанії "Укрмедпром" (далі - ДП "Межиріцький вітамінний завод"), товариства з обмеженою відповідальністю агропромислової компанії "Розкішна" (далі - ТОВ АК "Розкішна") наступного змісту:

визнати недійсною трьохсторонню угоду від 15.08.2007 року, укладену між ДАК "Держмедпром",     ДП     "Межиріцький     вітамінний     завод"     ДАК "Укрмедпром" та ТОВ АК "Розкішна" про передачу у власність майна згідно переліку за актом приймання -передачі та зобов'язати ТОВ АК "Розкішна" повернути ДАК "Держмедпром" майно вартістю 1'556'857 грн. 60 коп. згідно зазначеного переліку.

Ухвалою господарського суду від 05.03.2010 року задоволено клопотання про вжиття заходів до забезпечення позову - заборонено товариству з обмеженою відповідальністю  агропромисловій компанії "Розкішна" вчиняти будь-які дії, спрямовані на розпорядження майном (передачу прав на дане майно), відчуження його будь-яким способом, передачу іншим особам згідно акта приймання-передачі, а саме, головного корпусу заводу дочірнього підприємства "Межиріцький вітамінний завод" державної акціонерної компанії "Укрмедпром", розташованого за адресою: вул. Заводська, 1 с. Межирічка Голованівського району Кіровоградської області.

Рішенням господарського суду від 28.05.2010 року в задоволенні позову відмовлено повністю. Дане рішення в апеляційній та касаційній інстанції залишено без змін.

Відповідно до правил статті 68 Господарського процесуального кодексу України питання про скасування забезпечення позову вирішується господарським судом, що розглядає справу, із зазначенням про це в ухвалі.

Враховуючи те, що підстави, які в даній справі зумовили забезпечення позову у вигляді заборони вчиняти будь-які дії, спрямовані на розпорядження головним корпусом заводу дочірнього підприємства "Межиріцький вітамінний завод" державної акціонерної компанії "Укрмедпром", розташованого за адресою: вул. Заводська, 1 с. Межирічка Голованівського району Кіровоградської області (передачу прав на дане майно), відчуження його будь-яким способом, передачу іншим особам згідно акта приймання-передачі, відпали, то вжиті до забезпечення позову заходи повинні бути скасовані.

Керуючись ст.ст. 68, 86 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд

                                                          УХВАЛИВ:

Скасувати заходи до забезпечення позову, вжиті ухвалою господарського суду Кіровоградської області від 05.03.2010 року по справі № 5/21, шляхом  заборони товариству з обмеженою відповідальністю агропромисловій компанії "Розкішна" (смт. Голованівськ, Кіровоградська область, вул. Леніна, 37, ідентифікаційний код 30077905) вчиняти будь-які дії, спрямовані на розпорядження майном (передачу прав на дане майно), відчуження його будь-яким способом, передачу іншим особам згідно акта приймання-передачі, а саме, головного корпусу заводу дочірнього підприємства "Межиріцький вітамінний завод" державної акціонерної компанії "Укрмедпром", розташованого за адресою: вул. Заводська, 1 с. Межирічка Голованівського району Кіровоградської області.

Засвідчені належним чином примірники ухвали направити:

- прокурору Кіровоградської області (вул. Велика Пермська, 4, м. Кіровоград, 25006);

- Міністерству охорони здоров'я України (01021, м. Київ, вул. М.  Грушевського, 7);

- Державній акціонерній компанії "Укрмедпром" (пр. Перемоги, 120, м. Київ, 03115);

- Дочірньому підприємству "Межиріцький вітамінний завод" ДАК "Укрмедпром" (вул. Заводська,1, с. Межирічка, Голованівський район, Кіровоградська область);

- товариству з обмеженою відповідальністю  агропромисловій компанії "Розкішна" (вул. Леніна, 37, смт. Голованівськ, Кіровоградська область, 26500).

Ухвала набирає законної сили з дати її винесення і може бути оскаржена в апеляційному порядку.

Суддя                                                                                             О.А. Змеул

  

Дата ухвалення рішення10.02.2012
Оприлюднено17.02.2012

Судовий реєстр по справі —5/21

Ухвала від 16.02.2010

Господарське

Господарський суд міста Києва

Іванова Л.Б.

Ухвала від 16.03.2010

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Цюх Г. З.

Ухвала від 22.02.2010

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Цюх Г. З.

Ухвала від 04.03.2010

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Брагіна Я.В.

Ухвала від 06.06.2012

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Романенко А.В.

Судовий наказ від 01.03.2010

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Войтюк В.Р.

Судовий наказ від 01.03.2010

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Войтюк В.Р.

Судовий наказ від 01.03.2010

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Войтюк В.Р.

Ухвала від 05.02.2010

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Войтюк В.Р.

Ухвала від 07.06.2010

Господарське

Господарський суд Волинської області

Слупко Валентина Леонтіївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні