Ухвала
від 14.02.2012 по справі 7/17-4986-2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬК ОЇ ОБЛАСТІ



У Х В А Л А

про ліквідацію банкрута та

припинення провадження у с праві

"14" лютого 2012 р. Спр ава № 7/17-4986-2011

За заявою кредитора: ПП „Південьінтертрейд”, м.Одес а

до боржника: ПП „Фаіто н”, м.Одеса

про визнання банкрут ом

Суддя Ле пеха Г.А.

Представники:

Від ініціюючого кредитор а (ліквідатор банкрута) - О СОБА_1., за довіреністю.

СУТЬ СПОРУ: Приватн е підприємство „Південьінте ртрейд” звернулось до господ арського суду з заявою про ви знання приватного підприємс тва „Фаітон” банкрутом в пор ядку ст.52 Закону України „Про відновлення платоспроможно сті боржника або визнання йо го банкрутом”, оскільки оста ннє неспроможне сплатити заб оргованість після настання в становленого строку у сумі 24 984,29 грн.

Ухвалою від 12.12.2011р. порушено п ровадження у справі про банк рутство відсутнього боржник а - ПП „Фаітон”, введено мора торій на задоволення вимог к редиторів.

Постановою від 27.12.2011р. ПП „Фаі тон” визнано банкрутом як ві дсутнього боржника, відкрито ліквідаційну процедуру, лік відатором банкрута призначе но ініціюючого кредитора у с праві.

За результатами роботи лік відатором надано суду звіт т а ліквідаційний баланс банкр ута.

У представленому звіті лік відатор доповідає наступне: документація, печатки і штам пи відсутнім боржником лікві датору не передавались, в ход і проведення ліквідаційної п роцедури ні самого боржника, ні його документації не знай дено.

В ході виявлення майна, заре єстрованого за ПП „Фаітон”, б ули направлені запити до Оде ського МБТІ та РОН, УДАІ ГУМВС України в Одеській області, б анку, що обслуговує боржника .

Згідно отриманих відповід ей нерухомого майна та транс портних засобів за боржником не зареєстровано, рахунок в б анківській установі закрито , що підтверджується довідка ми УДАІ ГУМВС України в Одесь кій області №42/1-18 від 04.01.2012р., КП „О деське МБТІ та РОН” №13729-06/2983 від 0 3.01.2012р., філії ПАТ „КБ „Інвестбан к” № 05/1647 від 26.12.2011р.

Враховуючи зазначене, лікв ідатор банкрута пропонує про вадження у справі припинити, кредиторську заборгованіст ь банкрута списати як безнад ійну, вимоги, незадоволені за відсутністю майна, вважати п огашеними, ПП „Фаітон” лікві дувати.

У відповідності до п.6 ст.31 За кону України „Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м” вимоги, не задоволені за не достатністю майна, вважаютьс я погашеними. Таким чином, вим оги кредиторів банкрута вваж аються погашеними у зв' язку з відсутністю майна банкрут а для їх задоволення.

Згідно п.2 ст.32 вказаного Зако ну якщо за результатами лікв ідаційного балансу після зад оволення вимог кредиторів не залишилось майна, господарс ький суд виносить ухвалу про ліквідацію юридичної особи - банкрута.

Пунктом 6 статті 40 Закону Укр аїни „Про відновлення платос проможності боржника або виз нання його банкрутом” передб ачено, що господарський суд п рипиняє провадження у справі про банкрутство, якщо затвер джено звіт ліквідатора в пор ядку, передбаченому статтею 32 цього Закону.

Розглянувши матеріали спр ави, заслухавши у судовому за сіданні ліквідатора, який ви казав прохання про затвердже ння ліквідаційного балансу б анкрута та його звіту, суд дій шов до висновку, що підприємс тво підлягає ліквідації, а кр едиторські вимоги слід вважа ти погашеними, оскільки майн а банкрута не виявлено, згідн о наданого ліквідбалансу акт иви та пасиви банкрута відсу тні.

На підставі викладеного, ке руючись ст.32, п.6 ст.40, ст.52 Закону У країни „Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом”, п.5 ст .39 Закону України „Про державн у реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців ”, п.3 ст.104 Цивільного кодексу У країни, ст.ст.68, 86 ГПК України, су д

У Х В А Л И В:

1. Затвердити зв іт ліквідатора.

2. Затвердити лік відаційний баланс приватног о підприємства „Фаітон”.

3. Припинити юрид ичну особу - приватне підпри ємство „Фаітон” (м.Одеса, вул. 25-ї Чапаївської дивізії, буд. 8. Код ЄДРПОУ 36155681).

4. Зобов' язати д ержавного реєстратора не піз ніше наступного робочого дня з дати надходження цієї ухва ли заповнити реєстраційну ка ртку про державну реєстрацію припинення юридичної особи - ПП „Фаітон” (код ЄДРПОУ 36155681), внести до Єдиного державного реєстру запис про проведенн я державної реєстрації прип инення юридичної особи та пе редати органам статистики, д ержавної податкової служби, Пенсійного фонду України, фо ндів соціального страхуванн я повідомлення про внесення до Єдиного державного реєстр у запису про проведення держ авної реєстрації припинення для зняття юридичної особи з обліку.

5. Кредиторську з аборгованість банкрута спис ати як безнадійну. Вимоги, нез адоволені за відсутністю май на, вважати погашеними.

6. Скасувати ареш т та інші заходи по забезпече нню заяви, вжиті ухвалою госп одарського суду Одеської обл асті від 12.12.2011р.

7. Припинити повн оваження ліквідатора банкру та - приватного підприємств а „Південьінтертрейд” (код Є ДРПОУ 37350602).

8. Провадження у с праві припинити.

Примірник ухвали надіслати: кредитору (ліквід атору банкрута), Першій ДВС Ки ївського району м.Одеси, відд ілу державної реєстрації юри дичних осіб та фізичних осіб -підприємців м.Одеси.

Суддя Лепеха Г.А.

СудГосподарський суд Одеської області
Дата ухвалення рішення14.02.2012
Оприлюднено17.02.2012
Номер документу21430268
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —7/17-4986-2011

Ухвала від 14.02.2012

Господарське

Господарський суд Одеської області

Лепеха Г.А.

Постанова від 27.12.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Лепеха Г.А.

Ухвала від 12.12.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Лепеха Г.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні