Ухвала
від 16.02.2012 по справі б24/302-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

16.02.12р. Справа № Б24/302-10

Суддя господарського суд у Дніпропетровської області Калиниченко Л.М.

при секретарі судового за сідання Невмержицькій Т.М.

за участю представників ст орін:

від кредитора: ОСОБА_1, д ов. № 56181/9/10-014 від 15.12.11р., ДПІ

від боржника: Татаринов а Ю.В., ліквідатор

розглянувши справу

за заявою Державної по даткової інспекції у Жовтнев ому районі м.Дніпропетровськ а

до боржника Товариства з обмеженою відповідальніст ю будівельної компанії "Віло нг", 49050, м. Дніпроп етровськ, вул. Обсерваторна, 1Б /1 (ЄДРПОУ 35809352)

про визнання банкрутом

ВСТАНОВИВ:

За заявою кредитора ух валою від 29.10.10р. господарським судом Дніпропетровської обл асті порушена справа про виз нання боржника Товариства з обмеженою відповідальністю будівельної компанії "Вілон г", м.Дніпропетровськ банкрут ом.

Постановою господа рського суду Дніпропетровсь кої області від 15.11.10р. боржника визнано банкрутом, відкрита ліквідаційна процедура у сп раві, ліквідатором у справі п ризначено арбітражного керу ючого Галкіна Максима Геннад ійовича, ліцензія НОМЕР_2.

Ухвалою від 04.08.11р. госпо дарський суд припинив повно важення арбітражного керуюч ого Галкіна Максима Геннадій овича, ліцензія НОМЕР_2, як ліквідатора Товариства з об меженою відповідальністю бу дівельної компанії "Вілонг", п ризначив ліквідатором у спра ві арбітражного керуючого Та таринову Юлію В'ячеславівну ліцензія НОМЕР_1.

Відповідно до ст.4-1 Господа рського процесуального коде ксу України господарські суд и розглядають справи про б анкрутство у порядку провад ження, передбаченому цим Ко дексом, з урахуванням особли востей, встановлених Закон ом України "Про відновлення платоспроможності боржни ка або визнання його бан крутом".

01.02.12р. на затвердження до гос подарського суду Дніпропетр овської області надійшов зві т про проведену роботу з дода тками та ліквідаційний балан с ліквідатора.

Відповідно до вимог ч.ч.1, 5 ст .52 Закону України "Про відновл ення платоспроможності бо ржника або визнання його банкрутом" У разі, якщо грома дянин-підприємець - боржник а бо керівні органи боржника - юридичної особи відсу тні за її місцезнаходженн ям, або у разі ненадання боржн иком протягом року до органі в державної податкової слу жби згідно із законодавств ом податкових декларацій, д окументів бухгалтерської з вітності, а також за наявнос ті інших ознак, що свідчать про відсутність підприємни цької діяльності боржника, заява про порушення справи п ро банкрутство відсутнього б оржника може бути подана кр едитором незалежно від розм іру його вимог до боржника та строку виконання зобов'язан ь. Ліквідатор письмово повід омляє про визнання господар ським судом відсутнього бор жника банкрутом усіх відомих йому кредиторів відсутнього боржника, які в місячний с трок з дня одержання повідо млення можуть направити лі квідатору заяви з вимогами до банкрута.

Отже, законодавство м передбачено особливу проце дуру встановлення всіх відом их ліквідатору кредиторів зі ст.52 Закону, яка є спеціальною по відношенню до загальних п роцедур банкрутства. До таки х потенційних кредиторів нал ежать органи податкової служ би, фонди соціального страху вання та їх повідомлення лік відатором здійснюється шлях ом надіслання письмових пові домлень таким кредиторам.

Ст.52 Закону не передба чає публікації в офіційних д рукованих органах оголошенн я про визнання боржника банк рутом, у зв'язку з чим, ліквіда тором не здійснювалось таке оголошення.

В результаті ліквіда ційної процедури ліквідатор ом встановлена та підтвердже на кредиторська заборговані сть:

- Державна податкова інспек ція у Жовтневому районі м.Дні пропетровська на суму 1 569,97грн. ;

Згідно довідок Комунальн ого підприємства "Дніпропетр овське міжміське бюро техніч ної інвентаризації" Дніпропе тровської обласної ради, м.Дн іпропетровськ № 11317 від 16.09.11р., Ін спекції Державного технічно го нагляду, м.Дніпропетровсь к № 2788-02-11 від 13.09.11р., Державного під приємства "Центр Державного земельного кадастру" Дніпроп етровської регіональної філ ії, м.Дніпропетровськ № Ц/13552-6 ві д 29.09.11р., Жовтневого відділу дер жавної виконавчої служби Дні пропетровського міського уп равління юстиції, м.Дніпропе тровськ № 03-14/1651 від 27.01.12р., УДАІ ГУ МВС України в Дніпропетровс ькій області, м.Дніпропетров ськ станом на 21.12.11р., за боржник ом нерухомого майна, автотра нспортних засобів, сільськог осподарської техніки, земель них ділянок не зареєстровано , виконавчі провадження відс утні.

На запити ліквідатора отри мані відповіді Жовтневого ра йонного центру зайнятості, В ідділення виконавчої дирекц ії Фонду соціального страхув ання від нещасних випадків н а виробництві та професійних захворювань України у м.Дніп ропетровську, Жовтневої райо нної виконавчої дирекції Фон ду соціального страхування з тимчасової втрати працездат ності, м.Дніпропетровськ, Упр авління Пенсійного фонду Укр аїни в Жовтневому районі м.Дн іпропетровська про відсутні сть заборгованості банкрута .

Виходячи з вимог ч.2 ст.34 Госп одарського процесуального к одексу України суд вважає, що ліквідатор надав суду доста тньо доказів, повно відобраз ив обставини справи, додав ві дповідні документи до звіту.

Наданий реєстр вимог креди торів, який підтверджує визн ані грошові вимоги ліквідато ром у справі.

Майна, грошових коштів та ін ших активів, що належить банк руту, не виявлено. У зв'язку з т им, що активів банкрута не вия влено, задоволення вимог кре диторів не відбувалось.

Згідно п.6 ст.31 Закону України "Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом" вимоги не за доволені за недостатністю ма йна, вважаються погашеними.

Згідно п.2 ст.32 Закону України "Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом", якщо за резу льтатами ліквідаційного бал ансу після задоволення вимог кредиторів не залишилося ма йна, господарський суд винос ить ухвалу про ліквідацію юр идичної особи-банкрута.

Розглянувши звіт ліквідат ора, ліквідаційний баланс, за слухавши у судовому засідан ні представника кредитора, л іквідатора, суд знаходить до статньо підстав щодо затверд ження ліквідаційного баланс у та ліквідації юридичної ос оби-банкрута.

За результатами ліквідаці йного балансу у банкрута від сутнє майно, тому слід прийня ти рішення про ліквідацію юр идичної особи банкрута.

Згідно п.6 ст.40 Закону України "Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом" провадженн я у справі про банкрутство пі длягає припиненню, якщо затв ерджено звіт ліквідатора у п орядку, передбаченому ст.32 цьо го Закону.

Керуючись ст.86 ГПК Укра їни, ст.ст.22-32, п.6 ст.40, ст.52 Закону У країни "Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом", суд

УХВАЛИВ:

Затвердити лікві даційний баланс та звіт лікв ідатора Товариства з обме женою відповідальністю буді вельної компанії "Вілонг", м. Д ніпропетровськ.

Ліквідувати юриди чну особу Товариство з обм еженою відповідальністю буд івельної компанії "Вілонг", 49050, м. Дніпропетровськ, вул. Обсер ваторна, 1Б/1 (ЄДРПОУ 35809352)

Згідно п.6 ст.31 Закону У країни "Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом" вваж ати погашеними вимоги:

- Державна податкова інспе кція у Жовтневому районі м.Дн іпропетровська на суму 1 569,97грн .;

Припинити повноваження ліквідатора у справі № Б24/30 2-10 про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальніст ю будівельної компанії "Віло нг", м. Дніпропетровськ арбітр ажного керуючого Татарино вої Юлії В'ячеславівни, ліцен зія НОМЕР_1 (АДРЕСА_1 , ідентифікаційний номер Н ОМЕР_2).

Провадження у справі при пинити.

Згідно п.2 ст.32 Закону України "Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом" коп ію цієї ухвали направити о ргану, який здійснив державн у реєстрацію юридичної особ и - банкрута, та органам дер жавної статистики для виклю чення юридичної особи з Єди ного державного реєстру підп риємств та організацій Укр аїни, а також власнику (орга ну, уповноваженому управля ти майном), органам державно ї податкової служби за місце знаходженням банкрута.

Суддя Л.М. Калиниченко

СудГосподарський суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення16.02.2012
Оприлюднено22.02.2012
Номер документу21442201
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б24/302-10

Ухвала від 16.02.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 06.02.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 20.12.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 12.12.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 17.11.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 04.08.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні