Постанова
від 29.09.2011 по справі 4-2346/11
ОРДЖОНІКІДЗЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

Дата документу: 29.09.2011

Справа № 4-2346/11

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

29 вересня 2011 року м. Запоріжжя

Суддя Орджонікідзевськог о районного суд у м. Запоріжжя Калюжна В.В., розглянувши матеріали подання начальник а УПМ ДПА у Запорізькій облас ті підполковника податкової міліції Коваль О.О. про пр оведення огляду житла або ін шого володіння особи, матері али перевірки (КОЗП №138) заяви г р. ОСОБА_3 від 26.09.2011р.,

ВСТАНОВИВ:

До УПМ ДПА в Запорізькій області надійшла заява від г р. ОСОБА_3, про те що в гараж ному кооперативі ГК-1 ВАТ „Дні проспецсталь”, розташованом у за адресою: м. Запоріжжя, вул . Південне Шосе, 60б працює неле гальний цех по виробництву т а ремонту промислового облад нання.

Під час перевірки встановл ено, що підприємницьку діяль ність за вказаною адресою зд ійснює приватний підприємец ь ОСОБА_4 (і.п.н. НОМЕР_1, з ареєстрований в ДПІ у Хортиц ькому районі м. Запоріжжя).

За вказаною адресою встано влено промислове токарне обл аднання. Підприємницька діял ьність здійснюється без дозв олів на початок робіт ЗМУ ГУ М НС України в Запорізькій обл асті, Держгірпромнагляду по Запорізькій області та Запор ізької МіськСЕС.

В подальшому відремонтова не обладнання реалізується, як нове підприємствам різних форм власності на території Запорізької області.

За даними інформаційно-ана літичної системи ДПА України встановлено невідповідніст ь податкових зобов' язань та податкового кредиту ПП ОСО БА_4, що дозволяє отримувати неконтрольований державою п рибуток та використовувати т руд неоформлених, в установл еному законодавством порядк у, найманих працівників.

Зазначені діяння призводя ть до значних втрат державно го бюджету України у вигляді ненадходження податкових пл атежів до бюджету.

З метою проведення огляду т а встановлення фактичних обс тавин виробництва та реаліз ації продукції слідчий зверн увся до суду з вказаним подан ням.

Розглянувши подання, суд вв ажає, що з метою виявлення обс тавин вчиненого, подання під лягає задоволенню.

У відповідності до ст. 190 КПК України, огляд - це передбач ена законом слідча дія, яка пр оводиться по порушеній кримі нальній справі.

Як встановлено судом, кримі нальна справа по вказаним об ставинам не порушена, але для прийняття рішення в порядку ст.97 КПК України по даному фак ту необхідно провести огляд виробничих, складських, офіс них та інших приміщень, розта шованих за адресою: м. Запоріж жя, вул. Південне Шосе, 60б, з мет ою встановлення фактичних об ставин виробництва та реалі зації продукції, виявлення р ечових доказів, які свідчать про протиправну діяльність.

Враховуючи вищевикладене, керуючись ст. ст. 190, 191 КПК Украї ни,-

ПОСТАНОВИВ:

Подання начальника УПМ ДПА у Запорізькій област і підполковника податкової м іліції Коваль О.О. про про ведення огляду житла або інш ого володіння особи - задово льнити.

Дозволити проведенн я огляду виробничих, складсь ких, офісних та інших приміще нь, розташованих за адресою: м . Запоріжжя, вул. Південне Шосе , 60б.

Постанова оскарженню не підлягає.

Суддя В.В. Калюжна

СудОрджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя
Дата ухвалення рішення29.09.2011
Оприлюднено16.03.2012
Номер документу21509399
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-2346/11

Постанова від 13.12.2011

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Башмаков Є. А.

Постанова від 29.09.2011

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Калюжна В. В.

Постанова від 13.10.2011

Кримінальне

Ленінський районний суд м.Вінниці

Михайленко А. В.

Постанова від 22.07.2011

Кримінальне

Ворошиловський районний суд м. Донецька

Кут'я С. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні