Постанова
від 31.01.2012 по справі 42/74б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАР СЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

ПРО ВИЗНА ННЯ БОРЖНИКА БАНКРУТОМ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

31.01.12 р. Справа № 42/74б

за заявою кредитора (заяв ника) Товариства з обмеженою відповідальністю „ГОЛЬФСТР ІМ-2010”, м.Донецьк

до боржника Товариства з об меженою відповідальністю „Д ОНІНТЕРКОМСЕРВІС”, м.Донецьк

про визнання банкрутом

арбітражний керуючий Стре льніков С.О.

Суддя Попов О.В.

Представники:

від кредитора: Горбатенко Н .П. - директор

від боржника: ОСОБА_1 - з а довіреністю

арбітражний керуючий: Стре льніков С.О.

Ухвалою від 27.10.11 за заявою То вариства з обмеженою відпові дальністю „ГОЛЬФСТРІМ - 2010”, м.Д онецьк господарським судом Д онецької області порушена сп рава про банкрутство Товарис тва з обмеженою відповідальн істю „ДОНІНТЕРКОМСЕРВІС”, м. Донецьк у зв' язку з його фін ансовою неспроможністю, введ ена процедура розпорядження майном боржника, призначени й розпорядник майна - арбітра жний керуючий Стрельніков С. О.

07.11.11 винесена ухвала суду за р езультатами підготовчого за сідання та встановлена дата засідання суду для вирішення питання щодо подальшої проц едури банкрутства на 31.01.12.

Ухвалою суду від 10.01.12 за резул ьтатами попереднього засіда ння затверджений реєстр вимо г кредиторів; розпорядника м айна зобов' язано надати ана ліз фінансово - господарськ ого стану боржника з висновк ами щодо можливості введення однієї з подальших процедур банкрутства (санація, ліквід ація); комітет кредиторів зоб ов' язано надати клопотання щодо можливості введення по дальших процедур банкрутств а (санація, ліквідація).

20.01.12 проведені загальні збор и кредиторів по справі №42/74Б, на яких обраний комітет кредит орів у складі 1 кредитора.

27.01.12 голова комітету кр едиторів звернувся до господ арського суду Донецької обла сті з клопотанням про визнан ня Товариства з обмеженою ві дповідальністю „ДОНІНТЕРКО МСЕРВІС”, м.Донецьк банкруто м, відкриття ліквідаційної п роцедури строком на 3 місяці т а призначення ліквідатором п о справі №42/74Б арбітражного ке руючого Стрельнікова С.О. Суд у також наданий протокол №1 зб орів комітету кредиторів від 27.01.12, на якому прийнято відпові дне рішення.

Розпорядником майна 3 0.01.12 до господарського суду Дон ецької області надані звіт р озпорядника майна станом на 27.01.12 з доданими документами, за ява арбітражного керуючого С трельнікова С.О. відповідно д о вимог п.3 ст. 3-1 Закону України “Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом” про згоду н а призначення ліквідатором п о даній справі та копія ліцен зії НОМЕР_1 від 03.04.09 на право провадження діяльності арбі тражних керуючих (розпорядни ків майна, керуючих санацією , ліквідаторів).

Розглянувши в судовому за сіданні 31.01.12 клопотання про ви знання боржника банкрутом, з віт розпорядника майна, пере віривши наявні матеріали спр ави, заслухавши пояснення та доводи розпорядника майна, п редставників кредитора та бо ржника, господарський суд вс тановив:

Відповідно до поданого зві ту та за поясненнями розпоря дника майна, наданими в судов ому засіданні боржник виробн ичьо - господарську діяльніс ть не здійснює, фінансове ста новище боржника характеризу ється надкритичною неплатос проможністю. Розпорядником м айна були здійснені заходи щ одо отримання документів фін ансово-господарської діяльн ості боржника, проте будь-яка бухгалтерська та інша докум ентація щодо фінансово- гос подарської діяльності боржн ика арбітражному керуючому н е надана. Майнові активи підп риємства за рахунок яких мож ливе погашення кредиторсько ї заборгованості на праві вл асності у боржника відсутні, дебіторська заборгованість не виявлена, під час фінансов о-господарської діяльності с татистична звітність до відп овідних органів не надавалас ь, що підтверджується також л истом Головного управління с татистики в Донецькій област і №04/4-44/1096 від 20.12.11. Станом на 31.01.12 зая ви осіб, які бажають взяти уча сть у санації боржника в якос ті інвестора, до суду не надхо дили, підстави для відновлен ня платоспроможності боржн ика відсутні.

У зв' язку з викладеним роз порядником майна зроблено ви сновок про відсутність підст ав для введення процедури са нації, а подальше проведення процедури банкрутства по сп раві можливо в рамках визнан ня боржника банкрутом і відк риття ліквідаційної процеду ри.

Комітетом кредиторів на засіданні 27.01.12 одноголосно прийнято рішення про введен ня ліквідаційної процедури Т овариства з обмеженою відпов ідальністю „ДОНІНТЕРКОМСЕР ВІС”, м.Донецьк та призначенн я ліквідатором арбітражного керуючого Стрельнікова С.О.

В судовому засіданні 31.01.12 роз порядник майна, представники кредитора та боржника висло вився за необхідність відкри ття ліквідаційної процедури .

Розпорядник майна вислови в згоду на призначення лікві датором по даній справі та на дав суду відповідну заяву.

В силу п.8 ст.16 Закону України „Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом” прийняття рішення про звернення до гос подарського суду з клопотанн ям про визнання боржника бан крутом і відкриття ліквідаці йної процедури належить до к омпетенції комітету кредито рів.

Згідно ст.22 Закону України „ Про відновлення платоспромо жності боржника або визнання його банкрутом” у випадках, п ередбачених цим Законом, гос подарський суд приймає поста нову про визнання боржника б анкрутом і відкриває ліквіда ційну процедуру.

Відповідно до ст.24 вказаног о закону господарський суд м ає право призначити ліквідат ором особу, яка виконувала по вноваження розпорядника май на.

З огляду на вищевикладене с уд визнає за необхідне клопо тання голови комітету кредит орів задовольнити, визнати б оржника банкрутом, відкрити ліквідаційну процедуру по сп раві строком на 3 місяці та при значити ліквідатором арбітр ажного керуючого Стрельніко ва С.О.

Враховуючи викладене та ке руючись п.1 ст.5, п.8 ст.16, ст.ст.22-25 За кону України „Про відновле ння платоспроможності боржн ика або визнання його банкру том”, ст.ст.4-1, 86 ГПК України, госп одарський суд

П О С Т А Н О В И В:

1. Визнати Товариство з обмеженою відповідальністю „ДОНІНТЕРКОМСЕРВІС”, м.Доне цьк (код ЄДРПОУ 36981473), що зареєст роване за адресою: 83014, Донецька область, м.Донецьк, Калінінсь кий район, вул. Ахтирська, буд. 8 „А” - банкрутом внаслідок й ого фінансової неспроможно сті.

2. Відкрити ліквідацій ну процедуру строком на 3 міся ці до 31.04.12.

3. Призначити ліквідат ором Товариства з обмеженою відповідальністю „ДОНІНТЕР КОМСЕРВІС”, м.Донецьк арбітр ажного керуючого - Стрельні кова Сергія Олексійовича, лі цензія НОМЕР_2 від 11.04.11 (іден тифікаційний номер НОМЕР_3 ; адреса: АДРЕСА_1).

4. Ліквідатору у 5 денни й термін опублікувати оголош ення про визнання боржника б анкрутом і відкриття ліквіда ційної процедури в офіційних друкованих органах; докази п ублікації оголошення предст авити суду.

5. Ліквідатору до закін чення ліквідаційної процеду ри представити до суду звіт т а ліквідаційний баланс з док ументами, передбаченими ст. 32 Закону України „Про відновле ння платоспроможності боржн ика або визнання його банкру том”.

Суддя Попов О.В.

Вик тел.

Надруковано примірників - : господарському суду Донец ької області - , сторонам - .

Дата ухвалення рішення31.01.2012
Оприлюднено24.02.2012
Номер документу21548606
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —42/74б

Ухвала від 16.01.2020

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька Ірина Кузьмінічна

Ухвала від 14.01.2020

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька Ірина Кузьмінічна

Ухвала від 06.11.2019

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька Ірина Кузьмінічна

Ухвала від 16.09.2019

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька Ірина Кузьмінічна

Ухвала від 27.08.2019

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька Ірина Кузьмінічна

Ухвала від 25.06.2019

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 28.05.2019

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 23.04.2019

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 15.04.2019

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 19.03.2019

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні