Ухвала
від 07.11.2011 по справі 2а-0870/10201/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

07 листопада 2011 року Спра ва № 2а-0870/10201/11

м. Запоріжжя

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружн ого адміністративного суду С трельнікова Наталя Вікторів на, розглянувши матеріали ад міністративного

позову: Державної под аткової інспекції у Орджонік ідзевському районі м. Запорі жжя,

до: Товариства з обмеж еною відповідальністю «Шлях », м. Запоріжжя,

про: припинення юриди чної особи,

ВСТАНОВИВ:

Державна податкова інспек ція у Орджонікідзевському ра йоні м. Запоріжжя звернулась з адміністративним позовом до Товариства з обмеженою ві дповідальністю «Шлях», в яко му позивач просить припинити юридичну особу відповідача на підставі ч. 2 ст. 38 Закону Укр аїни «Про державну реєстраці ю юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців», у зв' язк у із неподання протягом року органам державної податково ї служби податкових декларац ій, документів фінансової зв ітності відповідно до закону .

Підстави для повернення по зовної заяви чи відмови у від критті провадження у справі відсутні. Адміністративний п озов подано з додержанням ви мог статей 104-106 Кодексу адмініс тративного судочинства Укра їни.

В процесі підготовчого про вадження суддя встановив нео бхідність залучити до участі у справі в якості третіх осіб засновників (учасників) ТОВ « Шлях» ОСОБА_1 та ОСОБА_2 , оскільки рішення у справі мо же вплинути на їх права, свобо ди, інтереси або обов' язки.

Крім того, суддя визнав за н еобхідне витребувати у сторі н всі наявні у них документи т а матеріали, які можуть бути в икористані як докази у справ і.

Також, в ході підготовчого п ровадження по справі були пр оведені такі підготовчі дії: з' ясовано коло осіб, які під лягають виклику в судове зас ідання, визначено факти, які необхідно встановити для вир ішення спору тощо.

На підставі викладеного, су д вважає можливим закінчити підготовче провадження і пр изначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст. ст. 104, 107, 110, 121 КАС У країни суддя,

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у Зап орізькому окружному адмініс тративному суді за адміністр ативним позовом Державної по даткової інспекції у Орджоні кідзевському районі м. Запор іжжя до Товариства з обмежен ою відповідальністю «Шлях» п ро припинення юридичної особ и.

Залучити до участі в справі у якості третіх осіб, на сторо ні відповідача:

- ОСОБА_1, зареєстро ваного за адресою: АДРЕСА_1 ;

- ОСОБА_2, зареєстро ваного за адресою: АДРЕСА_2 .

Закінчити підготовче пров адження та призначити судове засідання на 22 листопад а 2011 року о 10:50 яке буде пров одитися суддею Стрельніково ю Н.В. одноособово, в приміщенн і Запорізького окружного адм іністративного суду за адрес ою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівс ька, 65 в.

Зобов' язати сторони нада ти в судове засідання всі ная вні в них документи та матері али, які можуть бути використ ані як докази у справі. Належн им чином засвідчені копії ви требуваних документів - у с праву, оригінали - суду для о гляду.

Позивачу надати у судове за сідання оновлені довідки про стан заборгованості та звіт ування відповідачем до подат кового органу.

Відповідачу, у разі невизна ння адміністративного позов у, надати письмові заперечен ня на позов та їх нормативно-д окументальне обґрунтування .

Копії ухвали про відкриття провадження надіслати особа м, які беруть участь у справі разом з інформацією про їхні процесуальні права і обов' язки.

Роз' яснити сторонам поло ження ч. 3 ст. 122 КАС України відп овідно до якого особа, яка бер е участь у справі, має право за явити клопотання про розгляд справи за її відсутності. Якщ о таке клопотання заявили вс і особи, які беруть участь у сп раві, судовий розгляд справи здійснюється в порядку пись мового провадження.

Ухвала оскарженню не підля гає.

Суддя (підпис) Н.В. Стрельнікова

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення07.11.2011
Оприлюднено27.02.2012
Номер документу21574428
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/10201/11

Ухвала від 07.11.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Стрельнікова Наталя Вікторівна

Постанова від 06.12.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Стрельнікова Наталя Вікторівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні