Ухвала
від 10.11.2011 по справі 2а-0870/10139/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

              

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

10 листопада 2011 року                                                    Справа №  2а-0870/10139/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Батрак І.В., розглянувши матеріали адміністративного позову Державної податкової інспекції у Орджонікідзевському районі м. Запоріжжя

до Товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство «Тандем – У»

про припинення юридичної особи

                                                       ВСТАНОВИВ:

03.11.2011 Державна податкова інспекція у Орджонікідзевському районі м. Запоріжжя звернулась до Запорізького окружного адміністративного суду із позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство «Тандем – У», в якому просить припинити юридичну особу відповідача.

Ухвалою суду від 07.11.2011 позовну заяву залишено без руху на підставі ст.ст. 106, 108 Кодексу адміністративного судочинства України (далі – КАС України) та позивачу наданий строк для усунення недоліків позовної заяви. Позивач недоліки позовної заяви, визначені в ухвалі суду від 07.11.2011, усунув.

Спір виник із публічно-правових відносин, у яких позивач є суб'єктом владних повноважень.

Зазначений спір згідно із статтею 17 КАС України належить до компетенції адміністративних судів та має бути вирішений за правилами  адміністративного судочинства.

Адміністративний позов подано з додержанням вимог статей 99, 104-106 КАС України, підстав для повернення позовної заяви, відмови у відкритті провадження чи залишення позовної заяви без розгляду не встановлено, у зв'язку з чим, провадження у справі підлягає відкриттю.

Згідно із ч. 2 ст. 53 КАС України треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача у будь-який час до закінчення судового розгляду, якщо рішення у справі може вплинути на їхні права, свободи, інтереси або обов'язки. Вони можуть бути залучені до участі у справі також за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або з ініціативи суду.

Із матеріалів справи вбачається, що відповідачем є юридична особа - Товариство з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство «Тандем – У», а тому суд приходить висновку, що рішення у цій справі може вплинути на права, свободи, інтереси або обов'язки засновників відповідача – ОСОБА_1, ОСОБА_2.

Проведення попереднього судового засідання не вважаю необхідним.

Керуючись ст. ст. 53, 99, 107, 160, 165 КАС України, суддя,

УХВАЛИВ:

1.Відкрити провадження у адміністративній справі №2а-0870/10139/11 за позовом Державної податкової інспекції у Орджонікідзевському районі м. Запоріжжя до Товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство «Тандем – У» про припинення юридичної особи.

2. Залучити до участі у справі у якості третьої особи засновників Товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство «Тандем – У» ОСОБА_1, ОСОБА_2.

3. Закінчити підготовче провадження у справі та призначити судове засідання на 21.11.2011 о 15 год. 00 хв., яке відбудеться в приміщенні Запорізького окружного адміністративного суду за адресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівська, 65в, каб.142. Справа розглядатиметься одноособово суддею Батрак І.В.

4. Зобов'язати:

позивача надати суду – довіреність на представника; правоустановчі документи відповідача; нормативне обґрунтування позовних вимог; довідку щодо неподання відповідачем звітності та відсутності заборгованості на час розгляду справи судом; інші документи, які мають значення для вирішення справи по суті; оригінали витребуваних та доданих до позову документів надати суду для огляду, копію у справу;

відповідача надати суду – довіреність на представника; правоустановчі документи; письмові пояснення /заперечення на позов/ з приводу обставин, викладених у позові; листування з позивачем по суті спору /у разі наявності/; інші документи, які мають значення для вирішення справи по суті; належним чином засвідчені копії витребуваних документів надати у справу, оригінали – суду для огляду;

третіх осіб надати суду – документ, який посвідчує особу; довіреність на представника; пояснення по суті спору; інші документи, що можуть бути використані судом для вирішення справи по суті; належним чином засвідчені копії усіх витребуваних документів - до справи, оригінали – суду для огляду.

5. Запропонувати відповідачу у разі невизнання адміністративного позову подати суду письмові заперечення проти позову та докази на обґрунтування цих заперечень до 18.11.2011.

6. Копію даної ухвали разом із витягом про процесуальні права та обов'язки направити особам, які беруть участь у справі.

7. У судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з  моменту прийняття.

Суддя                              (підпис)                    І.В.Батрак

Суддя                                                            І.В.Батрак

           21 листопада 2011 року        15:00    

  

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення10.11.2011
Оприлюднено28.02.2012
Номер документу21574923
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/10139/11

Постанова від 08.12.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Батрак Інна Володимирівна

Ухвала від 10.11.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Батрак Інна Володимирівна

Ухвала від 07.11.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Батрак Інна Володимирівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні