Ухвала
від 16.11.2011 по справі 2а-0870/8891/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ЗАЛИШЕННЯ ПОЗОВНОЇ ЗАЯ ВИ БЕЗ РОЗГЛЯДУ

16 листопада 2011 року Спр ава № 2а-0870/8891/11

м. Запоріжжя

Запорізький окружний ад міністративний суд у складі:

головуючого судді Киселя Р .В.,

при секретарі судового зас ідання Бобер І.В.,

розглянувши у відкритому с удовому засіданні адміністр ативну справу

за позовом: Державної подат кової інспекції у Орджонікід зевському районі м.Запоріжжя

до: Товариства з обмеженою в ідповідальністю Охоронно-де тективне бюро «Пегас»

третя особа: ОСОБА_2

про: припинення юридичної о соби,

ВСТАНОВИВ:

19.10.2011 до Запорізького окружно го адміністративного суду на дійшов адміністративний поз ов Державної податкової інсп екції у Орджонікідзевському районі м.Запоріжжя (далі - по зивач) до Товариства з обмеже ною відповідальністю Охорон но-детективне бюро «Пегас» (д алі - відповідач), в якому поз ивач просить припинити юриди чну особу відповідача (код ЄД РПОУ 22135677).

Ухвалою судді від 20.10.2011 року б уло відкрито провадження в а дміністративній справі, залу чено до участі в справі в якос ті третьої особи на стороні в ідповідача ОСОБА_2, судове засідання призначене на 31.10.2011.

У судове засідання 31.10.2011 пред ставники сторін та третя осо ба, належним чином повідомле ні про дату, час та місце судов ого засідання, не прибули.

У зв' язку з неприбуттям у с удове засідання позивача, су дове засідання було відкладе не на 16.11.2011.

У судове засідання 16.11.2 011 представники сторін та трет я особа, належним чином повід омлені про дату, час та місце с удового засідання, не прибул и, про причини неприбуття суд не повідомили, заяв про розгл яд справи за їх відсутності с уду не надали.

Враховуючи неприбуття в су дове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі, суд на підставі ч. 1 ст. 41 КАС України н е здійснював фіксування судо вого засідання за допомогою звукозаписувального техніч ного засобу.

Згідно із п. 4 ч. 1 ст. 155 КАС України суд своєю ухвалою за лишає позовну заяву без розг ляду, якщо позивач повторно н е прибув у попереднє судове з асідання чи у судове засідан ня без поважних причин або бе з повідомлення ним про причи ни неприбуття, якщо від нього не надійшло заяви про розгля д справи за його відсутності .

Наявними в матеріала х справи поштовими повідомле ннями підтверджується належ ним чином повідомлення позив ача про дату час та місце судо вого засідання.

У зв' язку з повторним непр ибуттям у судове засідання п озивача, належним чином пові домленого про дату, час та міс це судового засідання, не пов ідомленням причини неприбут тя та не наданням до суду заяв и про розгляд справи за його в ідсутності, то позовну заяву Державної податкової інспек ції у Орджонікідзевському ра йоні м.Запоріжжя слід залиши ти без розгляду.

Враховуючи вищевикладене та керуючись ст.ст. 155, 160, 165 КАС Ук раїни, суд

УХВАЛИВ:

Позовну заяву Держа вної податкової інспекції у Орджонікідзевському районі м.Запоріжжя до Товариства з о бмеженою відповідальністю О хоронно-детективне бюро «Пег ас», третя особа - ОСОБА_2, п ро припинення юридичної особ и - залишити без розгляду.

Роз' яснити Державній податковій інспекції у Ордж онікідзевському районі м.Зап оріжжя, що після усунення під став, з яких заява була залише на без розгляду, вона має прав о звернутися до адміністрати вного суду в загальному поря дку.

Копію ухвали надісла ти особам, які беруть участь у справі.

Ухвала набирає закон ної сили після закінчення ст року подання апеляційної ска рги, встановленого цим Кодек сом, якщо таку скаргу не було п одано. У разі подання апеляці йної скарги судове рішення, я кщо його не скасовано, набира є законної сили після поверн ення апеляційної скарги, від мови у відкритті апеляційног о провадження або набрання з аконної сили рішенням за нас лідками апеляційного прова дження.

Ухвала може бути оска ржена в апеляційному порядку до Дніпропетровського апеля ційного адміністративного с уду через Запорізький окружн ий адміністративний суд шлях ом подачі в 5-денний строк з дн я проголошення ухвали (якщо у хвалу було постановлено без виклику особи, яка її оскаржу є, то в 5-денний строк з дня отри мання цією особою копії ухва ли) апеляційної скарги, з пода чею її копії відповідно до кі лькості осіб, які беруть учас ть у справі.

Якщо суб'єкта владних п овноважень у випадках та пор ядку, передбачених частиною четвертою статті 167 КАС Украї ни, було повідомлено про можл ивість отримання копії ухвал и суду безпосередньо в суді, то п'ятиденний строк на апеля ційне оскарження ухвали суд у обчислюється з наступного дня після закінчення п'ятиде нного строку з моменту отрим ання суб'єктом владних повно важень повідомлення про можл ивість отримання копії ухва ли суду.

Копія апеляційної скарг и одночасно надсилається осо бою, яка її подає, до суду апел яційної інстанції.

Суддя (підпис) Р.В. Кисіль

Дата ухвалення рішення16.11.2011
Оприлюднено27.02.2012
Номер документу21576753
СудочинствоАдміністративне
Суть: припинення юридичної о соби

Судовий реєстр по справі —2а-0870/8891/11

Ухвала від 16.11.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Кисіль Роман Валерійович

Ухвала від 31.10.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Кисіль Роман Валерійович

Ухвала від 20.10.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Кисіль Роман Валерійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні