Постанова
від 21.02.2012 по справі 6/17-6/34
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВС ЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

21.02.12 Справа№ 6/17-6/34

Господарський суд Львівс ької області у складі судді Г утьєвої В.В.

при секретарі Петровській Н.Я.

розглянув у судовому засі данні матеріали справи за за явою Державної податково ї інспекції у Франківському р-ні м. Львова, м. Львів

про банкрутство: Товар иства з обмеженою відповідал ьністю “ВММ”, м.Львів

за участю представників :

від кредитора:

ДПІ у Франківському р-ні м.Л ьвова : Юрченко Ю.А. - ст. дер ж. податковий інспектор

від боржника: не з' явив ся

розпорядник майна: Зуб ачик В.Р. - арбітражний керую чий

Відповідно до ст.20 ГП К України роз' яснено право відводу судді. Відводу судді заявлено не було. На підставі ст.22 ГПК України роз' яснено процесуальні права та обов' язки сторін .

ВСТАНОВИВ:

Суть заяви: Державна под аткова інспекція у Франківсь кому районі м.Львова звернул ась у суд із заявою про банкру тство Товариства з обмеженою відповідальністю “ВММ” у по рядку, встановленому ст.11 Зако ну України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ”.

Ухвалою суду від 07.02.2006 року з аяву ДПІ у Франківському рай оні м.Львова прийнято до розг ляду і порушено провадження у справі про банкрутство Тов ариства з обмеженою відповід альністю “ВММ”, введено проц едуру розпорядження майном, розпорядником майна признач ено Борсука Віталія Богданов ича.

Підстави зупинення та поно влення провадження у справі викладені в ухвалах суду від 04.07.2006 р. та 12.12.2011 р.

Ухвалою від 10.01.2012 р. усунуто Бо рсука Віталія Богдановича ві д виконання обов' язків розп орядника майна Товариства з обмеженою відповідальністю “ВММ” та призначено розпоря дником майна боржника арбітр ажного керуючого Зубачика Ві талія Романовича - ліцензія НОМЕР_1, видана 04.12.2009 р., який пр оживає за адресою: АДРЕСА_1 , ідент. номер НОМЕР_2. Огол ошення про порушення провадж ення у справі про банкрутств о боржника опубліковано в оф іційному друкованому органі - газеті “Голос України” за № 86 від 13.05.2006 р.

Ухвалою суду від 24.01.2012 р. затверджено реєстр вимог к редиторів.

21.02.2012 р. розпорядник майна п одав на адресу суду протокол перших загальних зборів кре диторів Товариства з обмежен ою відповідальністю „В ММ” від 02.02.2012 р., на якому прийнят о рішення про створення комі тету кредиторів у складі ДПІ у Франківському районі м.Льв ова та протокол №1 зборів комі тету кредиторів Товари ства з обмеженою відповідаль ністю „ВММ” від 02.02.2012 р., на якому прийнято рішення про обранн я представника ДПІ у Франків ському районі Львівської обл асті головою комітету кредит орів, а також прийнято рішенн я звернутись до господарсько го суду Львівської області з клопотанням про визнання бо ржника банкрутом, відкриття ліквідаційної процедури, при значення ліквідатором у спра ві арбітражного керуючого Зу бачика В.Р.

21.02.2012 р. розпорядник майна Зу бачик В.Р. звернувся до суду з клопотанням про визнання бор жника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури Тов ариства з обмеженою відповід альністю „ВММ”.

В судовому засідан ні розпорядник майна та прис утній представник кредитора підтримали клопотання про в изнання боржника банкрутом т а відкриття ліквідаційної пр оцедури.

Відповідно до звіту розп орядника майна активів підпр иємства станом на 21.02.2012 р. розпо рядником майна не встановлен о (нерухомого майна, рухомого майна, відсутні будь-які доку менти щодо дебіторської забо ргованості боржника). Загаль на сума вимог кредиторів - 484 300, 00 грн. У боржника відсутні май нові активи для задоволення вимог кредиторів.

На виконання рішення ком ітету кредиторів (протокол № 1 від 02.02.2012 р.) розпорядник майна подав клопотання про затверд ження оплати послуг арбітраж ного керуючого. Відповідно д о ч.12 ст.3-1 Закону України „Про в ідновлення платоспроможнос ті боржника або визнання йог о банкрутом” оплата послуг а рбітражного керуючого (розпо рядника майна, керуючого сан ацією, ліквідатора) за кожен м ісяць здійснення ним своїх п овноважень встановлюється т а виплачується в розмірі, вст ановленому комітетом кредит орів і затвердженому господа рським судом, якщо інше не вст ановлено цим Законом, але не м енше двох мінімальних заробі тних плат та не більше середн ьомісячної заробітної плати керівника боржника за о станні дванадцять місяців йо го роботи перед порушенням п ровадження у справі про банк рутство. Отже, встановлений к омітетом кредиторів розмір о плати послуг розпорядника ма йна відповідає вимогам закон одавства, а тому підлягає до з атвердження судом.

Аналіз фінансово-г осподарського стану підприє мства щодо виявлення ознак д оведення до банкрутства, фік тивного банкрутства, прихова ного банкрутства не проводив ся у зв' язку із тим, що докуме нти фінансового-господарськ ої звітності даного підприєм ства є відсутніми.

Оскільки фінансовий стан Товариства з обмеженою відп овідальністю „ВММ” хар актеризується ознаками непл атоспроможності, пропозицій щодо санації боржника чи укл адення мирової угоди не пост упило, тому задоволення вимо г кредиторів можливе через з астосування судової процеду ри ліквідації боржника.

Відповідно до ч.1 ст.22 Закону України “Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом” у в ипадках, передбачених цим За коном, господарський суд при ймає постанову про визнання боржника банкрутом і відкрив ає ліквідаційну процедуру.

На підставі наведеного та к еруючись ст.ст.1, 3-1, 5, 22-34 Закону Ук раїни “Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом”, су д -

ПОСТАНОВИВ:

1. Товариство з обмеженою в ідповідальністю „ВММ” (79026, м. Л ьвів, вул. В. Великого, 15/63; код ЄД РПОУ № 20804479) визнати банкр утом та відкрити ліквідаційн у процедуру.

З дня прийняття постанови п ідприємницька діяльність ба нкрута припиняється, керівни к банкрута звільняється з ро боти у зв' язку з банкрутств ом підприємства, про що робит ься запис у його трудовій кни жці. Припиняються повноважен ня органів управління банкру та і повноваження власників майна.

2. Призначити ліквідат ором у справі арбітражному к еруючого Зубачика Віталія Б огдановича (ідент. номер № Н ОМЕР_2) ліцензія НОМЕР_1 в ід 04.12.2009 р., який проживає за адре сою: АДРЕСА_1.

3. Затвердити оплату по слуг арбітражному керуючому Зубачику Віталію Богданови чу у розмірі двох мінімальн их заробітних плат за кожен м ісяць здійснення ним своїх п овноважень з моменту признач ення його розпорядником майн а Товариства з обмеженою від повідальністю “ВММ”.

4. Ліквідатору відпові дно до ст.ст.23-34 Закону України “Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом” здійснити ліквідаційну процедуру та по дати звіт про виконану робот у і документально підтвердже ний баланс на затвердження с уду у строк, встановлений ст.22 Закону України “Про відновл ення платоспроможності борж ника або визнання його банкр утом”.

5. Судове засідання при значити на 05.06.2012 р. на 10 год. 00 хв ., яке відбудеться в пр иміщенні господарського суд у Львівської області (м. Львів , вул. Личаківська, 128, каб.511).

6. Зобов' язати ліквідат ора надати суду: дока зи публікації оголошення про визнання боржника банкрутом , звіт та ліквідаційний балан с банкрута на затвердження.

7. Участь в судовому засідан ні учасників провадження у с праві про банкрутство - обов' язкова.

8. Копію постанови надіслати кредитору, банкруту, Львівсь кому обласному відділу з пит ань банкрутства, ліквідатору банкрута, Франківському ВДВ С ЛМУЮ та державному реєстра тору.

Суддя Гутьєва В.В .

СудГосподарський суд Львівської області
Дата ухвалення рішення21.02.2012
Оприлюднено02.03.2012
Номер документу21650151
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —6/17-6/34

Ухвала від 05.06.2012

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

Постанова від 21.02.2012

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

Ухвала від 24.01.2012

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

Ухвала від 10.01.2012

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

Ухвала від 12.12.2011

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні