Ухвала
від 08.12.2011 по справі 2а-0870/11283/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

08 грудня 2011 року Справа № 2а-0870/11283/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Шара І.В., перевіривши матер іали адміністративного позо ву Державної податкової інсп екції у Комунарському район і м. Запоріжжя до Приватного п ідприємства «Промінвестгру п - Запоріжжя», м . Запоріжжя про припинення юр идичної особи

ВСТАНОВИВ:

05.12.2011 Державна податкова інс пекція у Комунарському райо ні м. Запоріжжя (далі - ДПІ у К омунарському районі, позивач ) звернулась до Запорізького окружного адміністративног о суду (далі - суд) із позовом до Приватного підприємства «Пр омінвестгруп - Запоріжжя» (да лі - ПП «Промінвестгруп - Зап оріжжя», відповідач), у якому п озивач просить припинити дер жавну реєстрацію юридичної о соби - відповідача.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких позивач є суб' єктом владних повнов ажень.

Зазначений спір, згідно із с т. 17 КАС України, належить до ко мпетенції адміністративних судів і має розглядатись у по рядку адміністративного суд очинства та відповідно до ч. 2 ст.18 КАС України підсудний окр ужним адміністративним суда м.

Відповідно до ст.107 Кодексу адміністративного судочинс тва України (далі - КАС Україн и) суддя після одержання позо вної заяви, зокрема, з'ясовує, чи відповідає позовна заява вимогам, встановленим ст.106 КА С України.

Підстави для повернення по зовної заяви чи відмови у від критті провадження у справі відсутні.

Оскільки рішення у цій спра ві стосується прав, свобод, ін тересів та обов' язків засно вників ПП «Промінвестгруп - З апоріжжя», то суд вважає за не обхідне залучити до участі у справі у якості третіх осіб ОСОБА_1, ОСОБА_2 та ОСО БА_3.

Під час підготовчого прова дження суддя встановив необх ідність витребувати у сторін всі наявні у них документи та матеріали, які можуть бути ви користані як докази у справі .

За наслідками розгляду мат еріалів позовної заяви, суд д ійшов висновку про необхідні сть закінчити підготовче про вадження, відкрити проваджен ня в адміністративній справі та призначити її до судового розгляду.

Враховуючи наведене, керую чись ст.ст. 53, 107, 160, 165 КАС України, с уддя

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження в адміністративній справі № 2а-0870/11283/11 за позовом Державної по даткової інспекції у Комунар ському районі м. Запоріжжя до Приватного підприємства «Пр омінвестгруп - Запоріжжя» пр о припинення юридичної особи .

Залучити до участі у справі у якості третіх осіб засновн иків ПП «Промінвестгруп - Зап оріжжя»: ОСОБА_1 (АДРЕСА_ 2), ОСОБА_2 (69098, АДРЕСА_1), ОСОБА_3 (АДРЕСА_3).

Закінчити підготовче пров адження та призначити судове засідання на 26 грудня 2011 року, яке відбудеться за адресою: м . Запоріжжя, вул. Кремлівська, 65-в о 10 год. 00 хв.

Справа розглядатиметься о дноособово суддею Шарою Інно ю Вячеславівною.

Запропонувати подати до по чатку судового засідання

позивачу - належним чином оформлену довіреність на пр едставника; нормативне обґру нтування позовних вимог; дов ідку щодо неподання відповід ачем звітності та відсутност і заборгованості на час розг ляду справи судом; витяг з Єди ного державного реєстру юрид ичних осіб та фізичних осіб-п ідприємців на відповідача на час розгляду справи судом та інформацію про засновників і керівництво підприємства; інші документи, які мають зна чення для вирішення справи п о суті; належним чином засвід чені копії усіх витребуваних документів - у справу, оригі нали - суду для огляду.

відповідачу - у разі невиз нання адміністративного поз ову подати до 25 грудня 2011 року письмові заперечення проти позову та докази на обґрунту вання цих заперечень; належн им чином оформлену довіреніс ть на представника (за наявно сті); установчі документи; док ази перебування за юридичною адресою; докази надання пода ткової звітності, інші докум енти, які мають значення для в ирішення справи по суті; нале жним чином засвідчені копії усіх витребуваних документі в - до справи, оригінали - суд у для огляду.

третім особам - документ, щ о посвідчує особу; довіреніс ть на представника (за наявно сті); пояснення по суті спору; інші документи, що можуть бут и використані судом для вирі шення справи по суті; належни м чином засвідчені копії усі х витребуваних документів - д о справи, оригінали - суду дл я огляду.

Копію ухвали надіслати осо бам, які беруть участь у справ і разом із витягом про їх проц есуальні права та обов' язки , третім особам надіслати коп ію позовної заяви.

У судове засідання виклика ти повістками осіб, які берут ь участь у справі. У разі немож ливості прибути у судове зас ідання сторін, або їх предста вників, пропонуємо подати кл опотання про розгляд справи без участі представника.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя (підпис) І.В. Шара

< Текст > < Дата попередньо го судового засідання (дата) (А ДМ) > 26 грудня 2011 року < Текс т > 10:00 < Текст >

< Текст >

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення08.12.2011
Оприлюднено05.03.2012
Номер документу21687535
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/11283/11

Постанова від 10.01.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Шара Інна Вячеславівна

Ухвала від 08.12.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Шара Інна Вячеславівна

Ухвала від 26.12.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Шара Інна Вячеславівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні