Ухвала
від 28.02.2012 по справі 2/17-4761-2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬК ОЇ ОБЛАСТІ



УХВАЛА

ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ЗВІТУ ЛІ КВІДАТОРА

ТА ПРИПИНЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

"28" лютого 2012 р. Справ а № 2/17-4761-2011

За заявою Березівськ ої міжрайонної державної под аткової інспекції Одеської о бласті

про банкрутство При ватного підприємства „ТОКОС -2008” (67251, Одеська область, Іванів ський район, с. Бузинове, вул. К отовського, буд. 137, код ЄДРПОУ 3 5712946).

Суддя Б ахарєв Б.О

Представники сторін:

Березівської міжрайонної державної податкової інспек ції Одеської області: ОСОБА _1. (довіреність);

Ліквідатор: арбітражний ке руючий: Селезньов О.В. (ліцензі я, постанова).

Суть спору: про визнання бан крутом.

Березівська міжрайонн а державна податкова інспекц ія Одеської області звернула сь в господарський суд Одесь кої області з заявою про пору шення провадження у справі п ро банкрутство Приватного пі дприємства „ТОКОС-2008” згідно ст. 52 Закону України „Про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом”, оскільки останній неспроможний сплатити забор гованість у сумі 193 832, 85 грн. та ві дсутній за юридичною адресою .

Розглянув матеріали спра ви, суд встановив, що боржник н еспроможний сплатити заборг ованість в сумі 193 832, 85 грн., що під тверджується матеріалами сп рави, а саме корінцем податко вого повідомлення-рішення фо рми „Р” від 30.12.2010р. та корінцем п одаткового повідомлення-ріш ення форми „Ю” №49 від 15.09.2011р.

Боржник не знаходиться за ю ридичною адресою, що підтвер джується Довідкою з ЄДР, в які й зазначено що 28.10.2011р. до відомо стей про юридичну особу ПП „Т ОКОС-2008” внесено інформацію щ одо відсутності юридичної ос оби за вказаною адресою.

Згідно довідки КП „Іванівс ьке бюро технічної інвентари зації” №110 від 16.09.2011р. за ПП „ТОКО С-2008” об' єктів нерухомості н е зареєстровано.

Згідно довідки РЕВ-10 при УДА І ГУМВС Одеської області від 03.11.2011р. за ПП „ТОКОС-2008” транспор тних засобів не зареєстрован о.

01.12.2011р. арбітражний керуючи й Селезньов Олександр Віктор ович (ліцензія серії НОМЕР_ 1 від 04.10.2011р.) звернувся до суду з заявою в порядку п.3 ст. 3- 1 За кону України “Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м” про призначення його лікв ідатором Приватного підприє мства „ТОКОС-2008”, згідно якої п овідомив суд, що він не є заінт ересованою особою стосовно б оржника та кредиторів відпов ідно до ст. 1 Закону України “П ро відновлення платоспромож ності боржника або визнання його банкрутом”, не здійснюв ав раніше управління боржни ком, йому не заборонено здійс нювати цей вид підприємниць кої діяльності або займати к ерівні посади, не має судиміс ть за вчинення корисливих зл очинів.

Враховуючи, що кандидатур а арбітражного керуючого Сел езньова Олександра Вікторов ича відповідає вимогам Закон у України “Про відновлення п латоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом”, а також приймаючи до уваги, що інших заяв в порядку ст. 3 - 1 За кону України “Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м” не надходило, господарськ ий суд призначає ліквідаторо м банкрута арбітражного керу ючого Селезньова Олександра Вікторовича.

За положеннями ч.1 ст.52 Закону України “Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом” у разі якщо громадянин - підпр иємець - боржник або керівні о ргани боржника - юридично ї особи відсутні за її міс цезнаходженням, або у разі не надання боржником протягом р оку до органів державної по даткової служби згідно із законодавством податкових декларацій, документів бухг алтерської звітності, а так ож за наявності інших ознак , що свідчать про відсутніс ть підприємницької діяльно сті боржника, заява про пору шення справи про банкрутство відсутнього боржника може б ути подана кредитором незал ежно від розміру його вимог до боржника та строку викона ння зобов'язань.

Постановою господарського суду Одеської області від 01.12.2 011р. Приватне підприємство „ТО КОС-2008” визнано банкрутом, від крито відносно нього ліквіда ційну процедуру, ліквідаторо м банкрута призначено арбітр ажного керуючого - Селезньов а Олександра Вікторовича, зо бов' язано ліквідатора пров ести заходи щодо ліквідації підприємства, передбачені За коном України „Про відновлен ня платоспроможності боржни ка або визнання його банкрут ом” та призначено розгляд сп рави в засіданні суду.

Березівська МДПІ звернула сь до господарського суду Од еської області із заявою про уточнення кредиторських вим ог в розмірі 196993,65 грн., які визна ні ліквідатором в повному об сязі. Інших заяв про визнання кредитором Приватного підпр иємства «ТОКОС-2008» до господа рського суду Одеської област і та ліквідатора не надходил о.

На виконання постано ви господарського суду Одесь кої області від 01.12.2011р. за резул ьтатами роботи ліквідатором надано суду ліквідаційний б аланс, в якому активи не відоб ражені, та звіт ліквідатора з підтверджуючими документам и, які свідчать про відсутніс ть у банкрута майна, транспор тних засобів, грошових кошті в та інших активів, у зв' язку з чим неможливе погашення гр ошових вимог кредитора в пор ядку ст. 31 Закону України “Про відновлення платоспроможно сті боржника або визнання йо го банкрутом”.

Скарг на дії ліквідатора з а час його роботи до господар ського суду не надійшло.

Керуючись п. п. 5, 6 ст. 31 Закону У країни „Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом”, вим оги, заявлені після закінчен ня строку, встановленого для їх подання, не розглядаються і вважаються погашеними та в имоги, не задоволені за недос татністю майна, вважаються п огашеними.

Приймаючи до уваги о знаки, що свідчать про відсут ність підприємницької діял ьності боржника, а також врах овуючи, відсутність у банкру та майна та грошових коштів д ля погашення кредиторської з аборгованості і платоспромо жність відновити неможливо, суд керуючись п. 6 ст. 40, ст. 52 Зако ну України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ” затверджує звіт ліквідатор а та ліквідаційний баланс ба нкрута і ліквідує Приватне п ідприємство „ТОКОС-2008”, припи няє провадження у справі.

Керуючись п. 6 ст. 40, ст. 52 За кону України “Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м”, суд, -

У Х В А Л И В:

1. Затвердити звіт лік відатора та ліквідаційний баланс Приватного підприємс тва «ТОКОС-2008»(67251, Одеська облас ть, Іванівський район, с. Бузин ове, вул. Котовського, буд. 137, ко д ЄДРПОУ 35712946).

2. Ліквідувати Приватне пі дприємство „ТОКОС-2008”.

3. Вимоги, які не задоволені за недостатністю майна вваж ати погашеними.

4.Зобов' язати ліквідато ра провести заходи щодо лікв ідації підприємства, забезпе чити збереженість архівних д окументів банкрута і за пого дженням із спеціально уповно важеним центральним органом виконавчої влади у сфері арх івної справи і діловодства а бо уповноваженою ним архівно ю установою, визначити місце подальшого їх зберігання у в ідповідності з ч.2 ст.34 Закону У країни “Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом”, про що повідомити суд.

5.Повноваження ліквідатор а припинити.

6.Провадження у справі припи нити.

Копію ухвали надіслати : ліквідатору, відділу з питан ь банкрутства Головного упра вління юстиції в Одеській об ласті, державному реєстратор у Іванівської райдержадміні страції Одеської області, Бе резівській ДПІ.

Суддя Бахарєв Б.О.

СудГосподарський суд Одеської області
Дата ухвалення рішення28.02.2012
Оприлюднено05.03.2012
Номер документу21707046
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —2/17-4761-2011

Ухвала від 28.02.2012

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 22.02.2012

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Постанова від 01.12.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 18.11.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні