Ухвала
від 20.02.2012 по справі 2а-1670/911/12
ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІ НІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкриття скороченого провадження в адміністратив ній справі

20 лютого 2012 року м. Полтава Справа № 2а-1670/911/12

Суддя Полтавського окру жного адміністративного суд у Гіглава О.В., перевіривши мат еріали адміністративного по зову Кременчуцької об'єд наної державної податкової і нспекції у Полтавській облас ті до Приватного підприємст ва "Креміньавто-Арсенал" про п рипинення юридичної особи, -

В С Т А Н О В И В:

17 лютого 2012 року позивач Кременчуцька об'єднана д ержавна податкова інспекція у Полтавській області зверн увся до Полтавського окружн ого адміністративного суду з позовною заявою до Приватно го підприємства "Креміньавто -Арсенал" про припинення юрид ичної особи.

Адміністративний по зов відповідає вимогам стате й 105, 106 Кодексу адміністративно го судочинства України та по даний у строк, встановлений з аконом.

Відповідно до ча стин 1, 2 статті 183-2 Кодексу адмін істративного судочинства Ук раїни справа підлягає розгля ду в порядку скороченого про вадження.

На підставі викладен ого, керуючись статтями 106, 107, 183- 2 Кодексу адміністративного судочинства України, -

У Х В А Л И В:

Відкрити скорочене п ровадження в адміністративн ій справі № 2а-1670/911/12 за позовом Кременчуцької об'єднаної д ержавної податкової інспекц ії у Полтавській області до П риватного підприємства "Крем іньавто-Арсенал" про припине ння юридичної особи.

Зобов'язати позива ча у триденний строк з дня оде ржання копії ухвали надати д о суду довідки про стан подан ня податкової звітності відп овідача та про стан його розр ахунків з бюджетом.

Запропонувати відпов ідачу у десятиденний строк з дня одержання копії ухвали п одати письмові заперечення п роти позову та необхідні док ументи або заяву про визнанн я позову безпосередньо до ка нцелярії суду (за адресою: м. П олтава, вул. Пушка рівська, 9/26).

Роз'яснити відповіда чу, що справа буде розглянута в порядку скороченого прова дження не пізніше трьох днів з дня закінчення десятиденн ого строку, якщо до суду не буд е подано заперечення відпові дача.

Роз'яснити позивачеві, що відповідно до положень части ни 4 статті 183-2 Кодексу адмініст ративного судочинства Украї ни у разі недостатності по відомлених позивачем обстав ин суд прийде до висновку п ро неможливість ухвалення за конного і обґрунтованого суд ового рішення без проведення судового засідання та викли ку осіб, які беруть участь у сп раві, суд розглядає справу за загальними правилами цьо го Кодексу, про що постанов ляє ухвалу, яка не підлягає ос карженню.

Справа розглядатиме ться суддею одноособово без проведення судового засідан ня та виклику осіб, які беруть участь у справі.

Копію ухвали надісла ти особам, що беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.В. Гіглава

Дата ухвалення рішення20.02.2012
Оприлюднено06.03.2012
Номер документу21735640
СудочинствоАдміністративне
Сутьп рипинення юридичної особи

Судовий реєстр по справі —2а-1670/911/12

Постанова від 17.04.2012

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

О.В. Гіглава

Ухвала від 20.02.2012

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

О.В. Гіглава

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні