Ухвала
від 09.10.2008 по справі 1/380-08
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

1/380-08

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

73000, м.Херсон, вул. Горького, 18


У Х В А Л А

"09" жовтня 2008 р.                                                                 Справа № 1/380-08

Господарський суд Херсонської області у складі судді  Губіної І.В.  при секретарі   Бєловій О.С.  , розглянувши справу  

за позовом:  Міського  комунального  підприємства "Херсонтеплоенерго", м.Херсон

до:  Товариства з обмеженою відповідальністю "Херсонтепломережі", м.Херсон

про стягнення заборгованості  в сумі 37504грн.96коп. згідно договору про відповідальне зберігання товаро-матеріальних цінностей

за участю представників сторін:

від позивача: від  позивача   Тайльмайєр А.М. - ю/к, доручення в справі

від  відповідача   Ткач Т.А. - представник, дор. № 65/02 від 20.02.08р.

в с т а н о в и в:

    Херсонське міське комунальне підприємство "Херсонтеплоенерго" звернулося до суду з позовною заявою про  стягнення заборгованості  в сумі 37504грн.96коп. згідно договору про відповідальне зберігання товаро-матеріальних цінностей  з товариства "Херсонтепломережі"

    Свої вимоги позивач  мотивує тим, що відповідно до  п.1.1. договору на відповідальне зберігання товаро-матеріальних  цінностей  за №2/16 від 01 липня 2005 року, товариство "Херсонтепломережі" (надалі відповідач) передало, а  МКП "Херсонтеплоенерго" (надалі позивач) прийняло на відповідальне  зберігання  майно. Згідно п.2.7.4 договору відповідач повинен був сплатити вартість зберігання  майна в встановлені строки, а саме на протязі 3-х банківських днів по закінчені розрахункового  періоду.

     Грошові кошти  на поточний рахунок позивача не надходили  по теперішній час, що спричинило виникнення  заборгованості.

      Тому позивач звернувся до суду з позовом про відшкодування йому за рахунок  відповідача   заборгованості  в сумі 37504грн.96коп. згідно договору про відповідальне зберігання товаро-матеріальних цінностей.

В судовому засіданні позивачем та відповідачем подано заяву про затвердження мирової угоди, за якою позивач  з метою мирового вирішення спору дає згоду на розстрочення погашення  відповідачем суми заборгованості заявленої в позові строком на один рік, а відповідач приймає на себе зобов'язання погашати протягом одного року з місячною сплатою суми заборгованості заявленої в позові.

Мирова угода від імені МКП "Херсонтеплоенерго" підписана директором  Бурман Б.П.,  від ТОВ "Херсонтепломережі" генеральним директором  Марченко І.О.

Суд вважає можливим задовольнити  заяву сторін про затвердження мирової угоди.

Затвердження судом мирової угоди, як форми вирішення спору, є спрощеною процесуальною процедурою, якою не передбачено обов'язку доказування та оцінки доказів, тому суд не аналізує докази, що є в матеріалах справи.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.44, 49, 78, п.7 ст.80 ГПК України, суд

У Х В А Л И В:

1.Затвердити мирову угоду з розстрочкою її виконання у відповідності з графіком погашення боргу, яка укладена 30.09.2008р. між міським комунальним підприємством "Херсонтеплоенерго" м. Херсона, та товариством з обмеженою відповідальністю "Херсонтепломережі м.Херсон, якою передбачено, що відповідач зобов'язується  протягом  одного року з моменту затвердження мирової угоди  господарським судом, погасити  заборгованість перед позивачем в розмірі 37504грн.96коп., а також включити до суми боргу, заявлені в позові  375грн.05коп. витрат по сплаті держмита та 118 грн. витрат на інформаційно-технічне забезпечення судового процесу, на умовах щомісячної сплати до 30 числа поточного місяця відповідно до  узгодженого між сторонами графіка погашення заборгованості в розмірі  37998грн.01коп.

2. Провадження по справі припинити.

3. Ухвалу надіслати сторонам по справі.

                     

Суддя                                                                                                     І.В. Губіна

СудГосподарський суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення09.10.2008
Оприлюднено27.10.2008
Номер документу2176552
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —1/380-08

Ухвала від 25.01.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Немченко Л.М.

Ухвала від 13.01.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Немченко Л.М.

Ухвала від 09.10.2008

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Губіна І.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні