Ухвала
від 29.02.2012 по справі 5026/2533/2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКА СЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"29" лютого 2012 р. Справа № 01/5026/2533 /2011

Господарський суд Че ркаської області в складі: го ловуючого - судді Чевгуза О. В., при секретарі Олійник І.С., з а участю представників:

від кредитора - ОСОБА_1 . - представник за довіреніс тю,

від боржника - Чекаленко М .І. - директор,

розглянувши у відкритому с удовому засіданні в приміщен ні господарського суду Черка ської області справу за заяв ою Черкаського районного цен тру зайнятості

до сільськогосподарського товариства з обмеженою відп овідальністю «Дубіївка», с. Д убівка, Черкаський район, Чер каська область

про визнання банкрутом від сутнього боржника, -

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою господарського суду Черкаської області від 03 листопада 2011 року порушено пр овадження у справі про банкр утство сільськогосподарськ ого товариства з обмеженою в ідповідальністю «Дубіївка» (пл. Б.Хмельницького, 14а, с. Дубі ївка, Черкаський район, код ЄД Р 03793372), накладено арешт на все м айно боржника та введено мор аторій на задоволення вимог кредиторів.

Від ініціюючого кре дитора надійшла заява про ві дкликання заяви про порушенн я справи про банкрутство.

Відповідно до ст. 10 Закону У країни «Про відновлення плат оспроможності боржника або визнання його банкрутом» за ява про порушення справи про банкрутство може бути відкл икана заявниками до опубліку вання в офіційному друковано му органі оголошення про пор ушення справи про банкрутств о або після такого опублікув ання, якщо протягом місячног о строку не надійшло інших за яв кредиторів щодо задоволен ня їх вимог.

Суд виносить ухвалу про від кликання заяви, якщо це не пор ушує права боржника та креди торів.

У даному випадку ініціюючи м кредитором до опублікуванн я в офіційному друкованому о ргані оголошення про порушен ня справи про банкрутство ві дкликано заяву про порушення провадження у справі про бан крутство товариства з обмеже ною відповідальністю «Дубії вка».

Оскільки не вбачається обс тавин, які б порушували права боржника та кредиторів у раз і відкликання заяви про пору шення провадження у справі п ро банкрутство, заява ініцію ючого кредитора підлягає до задоволення.

На підставі зазначеного, ке руючись ст. 10 Закону України « Про відновлення платоспромо жності боржника або визнанн я його банкрутом», ст. 86 ГПК Укр аїни, суд -

УХВАЛИВ:

Заяву ініціюючого кр едитора - Черкаського район ного центру зайнятості задов ольнити.

Вважати відкликаною заяву Черкаського районного центру зайнятості до товари ства з обмеженою відповідаль ністю «Дубіївка», с. Дубівка, Ч еркаський район, Черкаська о бласть код ЄДР 03793372 про порушен ня провадження у справі про б анкрутство.

Скасувати арешт, накл адений на все майно боржника ухвалою господарського суду Черкаської області від 03 лист опада 2011 року.

Скасувати мораторій на задоволення вимог кредито рів товариства з обмеженою в ідповідальністю «Дубіївка» .

Копію ухвали направити ст оронам, відділу державної ви конавчої служби Черкаського районного управління юстиці ї, державному реєстратору та головному управлінню юстиці ї у Черкаській області.

Суддя О.В. Чевгуз

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення29.02.2012
Оприлюднено13.03.2012
Номер документу21779941
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5026/2533/2011

Ухвала від 29.02.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 14.02.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 31.01.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 12.01.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 20.12.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 01.12.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні