Постанова
від 07.03.2012 по справі 15/14/2012/5003
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

21036, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 7 тел. 66-03-00, 66-11-31, http://vn.arbitr.gov.ua



ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

07 березня 2012 р. Справа № 15/14/2012/5003

за заявою: ліквідаційно ї комісії Ямпільського сільс ького споживчого товариства , м. Ямпіль Ямпільського район у Вінницької області

про визнання банкрутом

Суддя Лабунська Т.І .

Секретар судового з асідання Павлова Т.С.

Представники:

Ямпільського сіл ьського споживчого товарист ва - ОСОБА_1, довіреність № 3 7 від 01 лютого 2012 року

В С Т А Н О В И В :

До господарськог о суду Вінницької області на дійшла заява ліквідаційної к омісії Ямпільського сільськ ого споживчого товариства, м . Ямпіль Ямпільського району Вінницької області про пору шення провадження у справі п ро банкрутство юридичної осо би, щодо якої прийнято рішенн я про ліквідацію та вартості майна якої недостатньо для з адоволення вимог кредиторів .

08 лютого 2012 року за вказ аною заявою порушено провадж ення у справі № 15/14/2012/5003 в порядку ст. 51 Закону України "Про відно влення платоспроможності бо ржника або визнання його бан крутом" (далі Закон про банкру тство).

Ухвалою про порушення про вадження у справі судове зас ідання призначено на 28 лютого 2012 року.

Ухвалою від 28 лютого 2012 року р озгляд справи відкладено на 07 березня 2012 року за клопотання м голови ліквідаційної коміс ії Ямпільського ССТ, м. Ямпіль Ямпільського району Вінниць кої області.

В судовому засіданні 07 бере зня 2012 року суд розглянув заяв у про порушення справи про ба нкрутство, заслухав представ ника Ямпільського ССТ, м. Ямпі ль Ямпільського району Вінни цької області, дослідив пись мові докази, наявні в матеріа лах справи та надав їм оцінку , проаналізував норми чинног о законодавства України та д ійшов висновку про визнання боржника банкрутом на підста ві наступного.

Боржник - Ямпільське ССТ, м. Я мпіль Ямпільського району Ві нницької області є юридичною особою, зареєстроване викон авчим комітетом Ямпільської районної ради народних депу татів Вінницької області 20 ве ресня 1995 року, має відокремлен е майно, самостійний баланс, п ечатку.

16 грудня 2003 року зборами упов новажених Ямпільського ССТ, м. Ямпіль Ямпільського район у Вінницької області було пр ийнято рішення про ліквідаці ю товариства, створено лікві даційну комісію та призначен о головою ліквідаційної комі сії Харчука О.І.

Відповідно до чинного зако нодавства України ліквідаці йною комісією було розпочато ліквідацію Ямпільського ССТ , м. Ямпіль Ямпільського район у Вінницької області, в ході з дійснення якої направлені кр едиторам повідомлення про лі квідацію боржника, проведена інвентаризація майна, випла чена заробітна плата, провед ені розрахунки з бюджетом, кр едиторами, складений проміжн ий ліквідаційний баланс, яки й 01 квітня 2004 року затверджений зборами уповноважених Ямпіл ьського ССТ, м. Ямпіль Ямпільс ького району Вінницької обла сті.

Відомості про знаходженн я боржника в процедурі припи нення та про ліквідаційну ко місію внесено до Єдиного дер жавного реєстру юридичних ос іб та фізичних осіб - підприєм ців, що підтверджується дові дкою державного реєстратора станом на 05 березня 2012 року.

Після реалізації ліквіда ційною комісією майна боржни ка були задоволені вимоги кр едиторів, крім вимог податко вої інспекції.

Під час ліквідації згідно р езультатів інвентаризації с таном на 01 липня 2011 року встано влено, що активи у Ямпільсько го ССТ, м. Ямпіль Ямпільського району Вінницької області д ля погашення кредиторської з аборгованості на загальну су му 12100,00 грн. відсутні.

Відповідно до ч. 2 ст. 51 Закону про банкрутство за результа тами розгляду заяви про пору шення справи про банкрутство юридичної особи, майна якої н едостатньо для за доволення вимог кредиторів, господарсь кий суд визнає боржника, який ліквідуєть ся, банкрутом, від криває ліквідаційну процеду ру, призначає ліквідатора. Об ов'язки ліквідатора можуть б ути покладені на голову лікв ідаційної комісії (ліквідато ра) неза лежно від наявності в нього ліцензії.

В заяві про порушення пров адження у справі про банкрут ство Ямпільського ССТ, м. Ямпі ль Ямпільського району Вінни цької області заявлено клопо тання про призначення ліквід атором голову ліквідаційної комісії Харчука О.В.

За таких обставин боржник визнається банкрутом. У зв'яз ку з визнанням боржни ка банк рутом суд відкриває ліквідац ійну процедуру та призначає ліквідатором банк рута голов у ліквідаційної комісії Ямпі льського ССТ, м. Ямпіль Ямпіль ського району Вінницької обл асті Харчука О.В.

Згідно з ч. 3 ст. 51 Закону про банкрутство кредитори мають право заявити свої претензі ї до боржника, який ліквідуєт ься, в місячний строк з дня пуб лікації оголо шення про визн ання боржника, який ліквідує ться, банкрутом.

Оголошення повинно містит и відомості, вказані в ч. 5 ст. 23 З акону про банкрутство, а тако ж строк подачі претензій та в казівку на те, що ліквідація з дійснюється по процедурі, пе редбаченій положеннями ст. 51 З акону про банкрутство, прізв ище ім'я та по батькові ліквід атора, його адресу.

Формування реєстру вимог к редиторів та його затверджен ня судом здійснюється відпов ідно до загальних положень, п ередбачених ст.ст. 14-15 Закону пр о банк рутство.

Керуючись ст.ст. 1, 12, 22-34, 51 Зако ну України "Про відновлення п латоспромож ності боржника а бо визнання його банкрутом", с т.ст. 4-1, 115 ГПК України суд, -

П О С Т А Н О В И В :

Визнати Ямпільське сіль ське споживче товариство (м. Я мпіль Ямпільського району Ві нницької області, вул. Комсом ольська, 52, ідентифікаційний к од 01741626) банкрутом.

Відкрити ліквідаційну про цедуру.

Призначити ліквідатором б анкрута голову ліквідаційно ї комісії Харчука Олександра Івановича (паспорт серії Н ОМЕР_1, виданий Ямпільським РВ УМВС України у Вінницькій області 23 листопада 1998 року).

Ліквідатору Харчуку О.І. под ати до офіційного друкованог о органу Верховної Ради Укра їни "Голос України" чи Кабінет у Міністрів України "Урядови й кур'єр" оголошення про визна ння боржника банкрутом, про щ о надати суду відповідні док ази. До завершення строку лік відаційної процедури забезп ечити виконання дій та за ход ів передбачених ст.ст. 25-34 Закон у України "Про відновлення пл атоспромож ності боржника аб о визнання його банкрутом".

Припинити повноваження вл асника майна банкрута та орг анів управління бан крута що до управління банкрутом та р озпорядження його майном.

Постанову направити згідн о переліку

Суддя Лабунська Т.І .

віддрук. 6 прим.:

1 - до справи

2,3 - Ямпільське сільське спож ивче товариство - м. Ямпіль Ямп ільського району Вінницької області, вул. Комсомольська, 5 2; 24500, м. Ямпіль Ямпільського рай ону Вінницької області, вул. Л еніна, 81/49

4 - Державний реєстратор Ямп ільської РДА Вінницької обла сті

5 - Відділ ДВС Ямпільського Р УЮ Вінницької області

6 - Головне управління юстиц ії у Вінницькій області

СудГосподарський суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення07.03.2012
Оприлюднено15.03.2012
Номер документу21830027
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —15/14/2012/5003

Ухвала від 02.10.2012

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Лабунська Т.І.

Ухвала від 11.10.2012

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Лабунська Т.І.

Постанова від 07.03.2012

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Лабунська Т.І.

Ухвала від 28.02.2012

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Лабунська Т.І.

Ухвала від 10.02.2012

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Лабунська Т.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні