Ухвала
від 06.03.2012 по справі 7/17-5136-2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬК ОЇ ОБЛАСТІ



У Х В А Л А

про ліквідацію банкрута та

припинення провадження у с праві

"06" березня 2012 р. Сп рава № 7/17-5136-2011

За заявою боржника: ТОВ „Атрия”, м.Одеса

про визнання банкрут ом

Суддя Леп еха Г.А.

Представники:

від ліквідатора банкрута - ОСОБА_1, за довіреністю;

від ДПІ у Малиновському рай оні - ОСОБА_2., за довірені стю.

Суть спору: Голова лі квідаційної комісії товарис тва з обмеженою відповідальн істю „Атрия” звернувся до го сподарського суду з заявою п ро визнання останнього банкр утом у зв' язку з неспроможн істю сплатити заборгованіст ь перед кредитором в сумі 300 006,00 грн. та недостатністю майна т а грошових коштів для повног о задоволення вимог кредитор ів у порядку ст.51 Закону Украї ни „Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом”.

Ухвалою від 23.12.2011р. порушено п ровадження у справі про банк рутство ТОВ „Атрия ”, введено мораторій на задов олення вимог кредиторів.

Постановою від 17.01.2012р. ТОВ „Ат рия” визнано банкрутом, відк рито ліквідаційну процедуру , ліквідатором банкрута приз начено голову ліквідаційної комісії.

На виконання п.4 резолютивно ї частини постанови від 17.01.2012р. з метою виявлення всіх креди торів ліквідатор банкрута по дав оголошення про визнання ТОВ „Атрия” банкрутом у офіц ійному друкованому видані „У рядовий кур' єр” №14 від 25.01.2012р.

Після публікації зазначен ого оголошення до суду з заяв ою про визнання кредиторськи х вимог до боржника звернула сь ДПІ у Малиновському район і м.Одеси (у сумі 1 300,39 грн.), яка лі квідатором банкрута розглян ута та визнана у повному обся зі.

Заяв можливих санаторів до суду не надійшло.

За результатами роботи лік відатором надано суду ліквід аційні звіт та баланс банкру та.

У представленому звіті лік відатор доповідає, що в ході л іквідаційної процедури майн ових активів банкрута, що під лягають включенню до ліквіда ційної маси, не виявлено.

В ході виявлення майна, заре єстрованого за ТОВ „Атрия”, б ули направлені запити до Оде ського МБТІ та РОН, УДАІ ГУМВС України в Одеській області, б анку, що обслуговує боржника .

Згідно отриманих відповід і нерухомого майна за боржни ком не зареєстровано, рахунк и в банківських установах за криті, що підтверджується до відками КП „Одеське МБТІ та Р ОН” №327416.72 від 01.03.2012р., філії ПАТ „КБ „ІнвестБанк” №05/63 від 03.02.2012р.

Згідно звіту ліквідатора б анкрута транспортні засоби з а боржником не зареєстровані .

Враховуючи зазначене, лікв ідатор банкрута пропонує про вадження у справі припинити, кредиторську заборгованіст ь банкрута списати як безнад ійну, вимоги, незадоволені за відсутністю майна, вважати п огашеними, ТОВ „Атрия” лікві дувати.

У відповідності до п.6 ст.31 За кону України „Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м” вимоги, не задоволені за не достатністю майна, вважаютьс я погашеними. Таким чином, вим оги кредиторів банкрута вваж аються погашеними у зв' язку з відсутністю майна банкрут а для їх задоволення.

Згідно п.2 ст.32 вказаного Зако ну якщо за результатами лікв ідаційного балансу після зад оволення вимог кредиторів не залишилось майна, господарс ький суд виносить ухвалу про ліквідацію юридичної особи - банкрута.

Пунктом 6 статті 40 Закону Укр аїни „Про відновлення платос проможності боржника або виз нання його банкрутом” передб ачено, що господарський суд п рипиняє провадження у справі про банкрутство, якщо затвер джено звіт ліквідатора в пор ядку, передбаченому статтею 32 цього Закону.

Розглянувши матеріали спр ави, заслухавши у судовому за сіданні ліквідатора, який ви казав прохання про затвердже ння ліквідаційного балансу б анкрута та його звіту, суд дій шов до висновку, що підприємс тво підлягає ліквідації, а кр едиторські вимоги слід вважа ти погашеними, оскільки майн а банкрута не виявлено, згідн о наданого ліквідбалансу акт иви та пасиви банкрута відсу тні.

На підставі викладеного, ке руючись ст.32, п.6 ст.40, ст.51 Закону У країни „Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом”, п.5 ст .39 Закону України „Про державн у реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців ”, п.3 ст.104 Цивільного кодексу У країни, ст.86 ГПК України, суд

У Х В А Л И В:

1. Затвердити зв іт ліквідатора.

2. Затвердити лікві даційний баланс товариства з обмеженою відповідальністю „Атрия”.

3. Припинити юрид ичну особу - товариство з об меженою відповідальністю „А трия” (м.Одеса, вул. Промислова , буд. 40. Код ЄДРПОУ 37060161).

4. Зобов' язати д ержавного реєстратора не піз ніше наступного робочого дня з дати надходження цієї ухва ли заповнити реєстраційну ка ртку про державну реєстрацію припинення юридичної особи - ТОВ „Атрия” (код ЄДРПОУ 37060161), внести до Єдиного державного реєстру запис про проведенн я державної реєстрації прип инення юридичної особи та пе редати органам статистики, д ержавної податкової служби, Пенсійного фонду України, фо ндів соціального страхуванн я повідомлення про внесення до Єдиного державного реєстр у запису про проведення держ авної реєстрації припинення для зняття юридичної особи з обліку.

5. Кредиторську з аборгованість банкрута спис ати як безнадійну. Вимоги, нез адоволені за відсутністю май на, вважати погашеними.

6. Припинити повн оваження ліквідатора банкру та - Онсович Оксани Олександ рівни.

7. Провадження у с праві припинити.

Примірник ухвали над іслати: кредиторам, ліквідат ору банкрута, Другій ДВС Мали новського району м.Одеси, від ділу державної реєстрації юр идичних осіб та фізичних осі б-підприємців м.Одеси.

Суддя Лепеха Г.А.

Дата ухвалення рішення06.03.2012
Оприлюднено16.03.2012
Номер документу21839273
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрут ом

Судовий реєстр по справі —7/17-5136-2011

Ухвала від 06.03.2012

Господарське

Господарський суд Одеської області

Лепеха Г.А.

Постанова від 17.01.2012

Господарське

Господарський суд Одеської області

Лепеха Г.А.

Ухвала від 23.12.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Лепеха Г.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні