Ухвала
від 16.01.2012 по справі 0870/339/12
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

16 січня 2012 року Справа № 0870/339/12

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Садовий Ігор Вікторович, п еревіривши матеріали адміні стративного позову

за позовною заявою: Державн ої податкової інспекції у Ко мунарському районі м.Запоріж жя

до: Малого спільного під приємства «Таймер»

про: припинення юридично ї особи,

та виконання вимог ст.ст. 105, 10 6 КАС України,

ВСТАНОВИВ:

13.01.2012 Державна податкова інсп екція у Комунарському районі м.Запоріжжя звернулася до За порізького окружного адміні стративного суду з позовною заявою до Малого спільного п ідприємства «Таймер» про при пинення юридичної особи.

Відповідно до п.5 ч.2 ст.17 КАС Ук раїни юрисдикція адміністра тивних судів поширюється на спори за зверненням суб' єкт а владних повноважень у випа дках, встановлених Конституц ією та законами України.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких позивач є суб' єктом владних повнов ажень. Зазначений спір згідн о ст.17 КАС України належить до юрисдикції адміністративни х судів та має розглядатись у порядку адміністративного с удочинства і відповідно до ч .2 ст.18 КАС України підсудний ок ружним адміністративним суд ам.

За правилами п.3 ч.1 ст.183-2 КАС Ук раїни справи щодо припинення за зверненням суб' єкта вла дних повноважень юридичних осіб чи фізичних осіб - підп риємців у випадках, передбач ених законом, розглядаються судом в порядку скороченого провадження.

Згідно ч.4 ст.183-2 КАС України у разі недостатності повідомл ених позивачем обставин або якщо за результатами розгляд у поданого відповідачем запе речення суд прийде до виснов ку про неможливість ухваленн я законного і обґрунтованого судового рішення без провед ення судового засідання та в иклику осіб, які беруть участ ь у справі, суд розглядає спра ву за загальними правилами ц ього Кодексу, про що постанов ляє ухвалу, яка не підлягає ос карженню.

Судом встановлено, що позив ачем недостатньо повідомлен і обставини для розгляду спр ави в порядку скороченого пр овадження.

Підстави для повернення по зовної заяви чи відмови у від критті провадження у справі відсутні. Строк звернення до суду, визначений ст.99 КАС Укра їни позивачем дотриманий.

За наслідками розгляду мат еріалів позовної заяви, суд д ійшов висновку про необхідні сть закінчення підготовчого провадження, відкриття пров адження в адміністративній с праві та призначення її до су дового розгляду.

Керуючись ст.ст. 107, 160, 165, 183-2 КАС У країни, суд

УХВАЛИВ:

1.Відкрити провадженн я у справі №0870/339/12 за адміністра тивним позовом Державної под аткової інспекції у Комунарс ькому районі м.Запоріжжя до М алого спільного підприємств а «Таймер» про припинення юр идичної особи.

2.Закінчити підготовче пров адження та призначити справу до судового розгляду у судов ому засіданні на < Дата попе реднього судового засідання (дата) (АДМ) > 31 січня 2012 року , яке відбудеться за адресою : м.Запоріжжя, вул.Кремлівська , 65-в в залі судових засідань №11 , о 09:45 Справа розглядатиме ться одноособово суддею Садо вим Ігорем Вікторовичем.

3.Зобов' язати позивача над ати: довіреність на представ ника; нормативне обґрунтуван ня позовних вимог (витяги із з аконодавства); всі документи , зазначені у позові; витяг з Є диного державного реєстру юр идичних осіб та фізичних осі б - підприємців щодо юридич ної адреси відповідача; дові дку про наявність (відсутніс ть) податкового боргу на день розгляду справи в суді; відом ості про засновників та їх мі сцепроживання; довідку про о станню звітність відповідач а; належно засвідчені копії в итребуваних та доданих до по зову документів надати у спр аву.

4.Запропонувати відповідач у надати: свідоцтво про держа вну реєстрацію; довіреність на представника; у разі невиз нання адміністративного поз ову надати до 27.01.2012 письмові зап еречення на позов та докумен ти на обґрунтування заперече нь; докази надання податково ї звітності до податкового о ргану або пояснення про прич ини її ненадання; належно зас відчені копії витребуваних д окументів надати у справу, ор игінали - суду для огляду.

5.Копію ухвали направити осо бам, які беруть участь у справ і.

6.В судове засідання виклика ти повістками осіб, які берут ь участь у справі, а також засн овників підприємства відпов ідача:

- ВО «Радіоприлад»: пр.Ленін а, буд.1, м.Запоріжжя, 69000;

- гр.ОСОБА_1: АДРЕСА_2

- гр.ОСОБА_2: АДРЕСА_1, 690 00;

- гр.ОСОБА_3: АДРЕСА_3

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя І.В.Садов ий

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення16.01.2012
Оприлюднено20.03.2012
Номер документу21900135
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —0870/339/12

Постанова від 31.01.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Садовий Ігор Вікторович

Ухвала від 16.01.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Садовий Ігор Вікторович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні