Постанова
від 13.03.2012 по справі 38/5005/1723/2012
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

в порядку ст. 51 Закону Україн и "Про відновлення платоспро можності

боржника або визнання його банкрутом"

13.03.12р. Справа № 38/5005/1723/2012

Суддя господарського суд у Дніпропетровської області Бондарєв Е.М.

при секретарі судового за сідання Казаровій А.Г.

за участю представників ст орін:

від боржника - Шмаль В.Г. - ліквідатор

розглянувши справу

за заявою ліквідатора п риватного підприємства "Хард ", м. Нікополь Дніпропетровськ ої області

до боржника приватного підприємства "Хард", Дніпропе тровська область, м. Нікополь , вул. Первомайська, буд. 1, кв. 190, (Є ДРПОУ 32163786)

про визнання банкрутом

СУТЬ СПРАВИ:

Провадження у справі про банкрутство приватного підприємства "Хард", Дніпропе тровська область, м.Нікополь , вул. Первомайська, буд. 1, кв. 190, (д алі - боржник) порушено 24.02.12р. за заявою ліквідатора приватн ого підприємства "Хард", м. Нік ополь Дніпропетровської обл асті відповідно до проце дури, передбаченої статтею с т.51 Закону України "Про віднов лення платоспроможності бор жника або визнання його банк рутом",

23.11.11р. власником приватного підприємства "Хард", м. Нікопо ль було прийнято рішення № 1 пр о припинення діяльності прив атного підприємства "Хард" , у зв'язку з розширенням на ринк у металопродукції посередни цьких послуг і неможливістю підприємства конкурувати зі спеціалізованими основними постачальниками (виробникам и) продукції, а також зі зменше нням кількості замовлень на певні види продукції, неможл ивістю погашення всієї сформ ованої кредиторської заборг ованості. Також відповідно д о Рішення № 1 засновника прива тного підприємства "Хард" бул о прийнято рішення призначит и ліквідатором підприємства Шмаль Володимира Григорович а, якому доручено здійснити в ідповідно до законодавства з аходи щодо ліквідації підпри ємства.

Рішенням № 2 від 18.02.2012р. засновн ика (власника) приватного під приємства "Хард" доручено лік відатору підготувати та напр авити до господарського суду Дніпропетровської області м атеріали справи про порушенн я провадження у справі про ба нкрутство приватного підпри ємства "Хард", м.Нікополь, Дніп ропетровська область.

В Бюлетені державного реєс тратора № 197 (32) від 30.11.2011р. розміще но оголошення №3521р. про припин ення юридичної особи боржник а.

Крім того, в газеті "Нікопол ьська правда" від 01.12.11р. опублік овано оголошення про ліквіда цію боржника.

Ліквідатором затверджено проміжний ліквідаційний бал анс боржника, згідно якого:

- кредиторські вимоги стано влять 220 026, 07 грн.;

- дебіторська заборгованіс ть становить - 46 145, 86 грн.

- заборгованість по відраху ванням на загальнобов`язкове пенсійне страхування, по под атках та зборах (обов`язкових платежах) становить 170, 00 грн.;

- заборгованість по відшкод уванню шкоди, заподіяної жит тю та здоров`ю, виплаті заробі тної плати та вихідної допом оги працівникам боржника, ви платі авторської винагороди відсутня;

- майно у боржника відсутн є.

Згідно довідки ПАТ "Банк Кре дит Дніпро" залишок коштів на рахунку боржника станом на 02. 02.2012р. становить 682, 27 грн.

Шмаль В.Г. у заяві про поруш ення провадження у справі пр о банкрутство просить суд пр изначити його ліквідатором б оржника у справі.

Відповідно до ст. 51 Закону Ук раїни “Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом”, якщо вартості майна боржника- юр идичної особи, щодо якого при йнято рішення про ліквідацію , недостатньо для задоволенн я вимог кредиторів, така юрид ична особа ліквідується в по рядку, передбаченому цим Зак оном. За результатами розгля ду заяви про порушення справ и про банкрутство юридичної особи, майна якої недостатнь о для задоволення вимог кред иторів, господарський суд ви знає боржника, який ліквідує ться, банкрутом, відкриває лі квідаційну процедур, признач ає ліквідатора. Обов' язки л іквідатора можуть бути покла дені на голову ліквідаційної комісії (ліквідатора) незале жно від наявності в нього ліц ензії.

Враховуючи вищеозначене, господарський суд прийшов д о висновку про достатність п ідстав для визнання боржник а банкрутом, відкриття лікві даційної процедури строком н а 1 рік, призначення ліквідато ром банкрута арбітражного ке руючого - Шмаль Володимира Гр игоровича (АДРЕСА_1, ІПН НОМЕР_1), ліцензія НОМЕР_2 від 11.11.2011р.

Відповідно до ч. 3 ст. 23 Закону України “Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом” л іквідатор має у п'ятиденний с трок з дня прийняття постано ви про визнання боржника бан крутом опублікувати за рахун ок боржника відомості про ви знання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної про цедури в офіційному друкован ому органі; докази публікаці ї оголошення подати до справ и про банкрутство.

Ліквідатора слід зобов' я зати направити господарсько му суду реєстр вимог кредито рів після закінчення місячно го строку для заявлення прет ензій кредиторами.

Заходи ліквідаційної проц едури мають проводитись у ві дповідності до вимог ст.ст.22-32 З акону України “Про відновлен ня платоспроможності боржни ка або визнання його банкрут ом”.

Керуючись ст.ст.22-32, 51 Закону України “Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом”, г осподарський суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Визнати приватного підприємства "Хард", Дніпропе тровська область, м. Нікополь , вул. Первомайська, буд. 1, кв. 190, (Є ДРПОУ 32163786) - банкрутом.

Відкрити ліквідаційну пр оцедуру у справі строком на 1 р ік, до 13.03.13.

Ліквідатором приватног о підприємства "Хард", Дніпроп етровська область, м. Нікопол ь, вул. Первомайська, буд. 1, кв. 190 призначити арбітражно го керуючого Шмаль Володи мира Григоровича, ліцензія НОМЕР_2 від 11.11.2011р., (АДРЕСА_1 ).

Передати текст даної пост анови для офіційного оприлюд нення на офіційному веб-сайт і судової влади України.

Зобов' язати ліквід атора:

- у п'ятиденний стро к з дня прийняття постанови п ро визнання боржника банкрут ом опублікувати за рахунок б оржника відомості про визнан ня боржника банкрутом та від криття ліквідаційної процед ури в офіційному друкованому органі; докази публікації ог олошення подати до справи пр о банкрутство;

- у строк до 23.05.12 р. подати д ля долучення до матеріалів с прави реєстр вимог кредиторі в банкрута;

- у строк до 13.03.13 р. подати на затвердження до господар ського суду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс.

Заходи ліквідаційн ої процедури проводити згідн о зі ст.ст.22-32 Закону України "Пр о відновлення платоспроможн ості боржника або визнання й ого банкрутом".

Суддя

Е.М. Бондарєв

Дата ухвалення рішення13.03.2012
Оприлюднено20.03.2012
Номер документу21917010
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —38/5005/1723/2012

Ухвала від 14.06.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Бондарєв Едуард Миколайович

Ухвала від 14.06.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Бондарєв Едуард Миколайович

Ухвала від 15.05.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Бондарєв Едуард Миколайович

Постанова від 13.03.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Бондарєв Едуард Миколайович

Ухвала від 24.02.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Бондарєв Едуард Миколайович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні