Ухвала
від 23.01.2012 по справі 0870/535/12
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ СКОРОЧЕНОГО ПРОВАДЖЕННЯ

23 січня 2012 року Справа № 0870 /535/12

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Сіпака А.В., розглянувши мат еріали адміністративного по зову

за позовом Державної под аткової інспекції у Приморсь кому районі Запорізької обла сті

до Приморського муніципа льного архіву

про припинення юридично ї особи

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся із позов ом про припинення юридичної особи, в якому зазначив, що від повідач більше року не надає до органів податкової служб и передбачені діючим законод авством документи бухгалтер ської та податкової звітност і, що є підставою для припинен ня його юридичної особи в суд овому порядку.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких позивач є суб' єктом владних повнов ажень. Зазначений спір згідн о із статтею 17 КАС України нал ежить до юрисдикції адмініст ративних судів та має розгля датись у порядку адміністрат ивного судочинства.

Адміністративний позов по дано з додержанням вимог ста тей 99, 104-106 КАС України, справа пі дсудна Запорізькому окр ужному адміністративному су ду, підстав для повернення, за лишення без розгляду чи відм ови у відкритті провадження по справі не встановлено, у зв ' язку з чим, провадження у сп раві підлягає відкриттю.

Відповідно до ч.2 ст.53 КА С України треті особи, які не з аявляють самостійних вимог н а предмет спору, можуть вступ ити у справу на стороні позив ача або відповідача у будь-як ий час до закінчення судовог о розгляду, якщо рішення у спр аві може вплинути на їхні пра ва, свободи, інтереси або обов 'язки. Вони можуть бути залуче ні до участі у справі також за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або з ініціат иви суду.

Так суддею встановлено, що р ішення у справі може вплинут и на права або обов' язки зас новників відповідача, а отже суд вважає за необхідне залу чити їх до участі у справі як т ретіх осіб на стороні відпов ідача, які не заявляють самос тійних вимог на предмет спор у.

За наслідками розгляду поз овної заяви, суддя дійшов вис новку про необхідність закін чити підготовче провадження , відкрити скорочене провадж ення в адміністративній спра ві.

Керуючись ст. ст. 99, 107, 160, 165 КАС У країни, суддя

УХВАЛИВ:

Відкрити скорочене провад ження у адміністративній спр аві №0870/535/12, за позовом Державно ї податкової інспекції у При морському районі Запорізько ї області до Приморського му ніципального архіву про прип инення юридичної особи.

Призначити справу до розгл яду в порядку скороченого пр овадження, яке відбудеться з а адресою: м. Запоріжжя, вул. Кр емлівська, 65-в, каб.142

Справа розглядатиметься о дноособово суддею Сіпакою А. В..

Залучити до участі у справі як третю особу на стороні від повідача, яка не заявляє само стійних вимог на предмет спо ру - Приморську районну рад у Запорізької області (72100, Запо різька область, Приморський район, м. Приморськ, вул.. Проле тарська, 110).

Запропонувати відповідачу та третій особі у 10 денний стр ок з дня одержання цієї ухвал и, подати до Запорізького окружного адміністративног о суду заперечення проти поз ову та необхідні документи а бо заяву про визнання позову . Заперечення проти позову аб о заява про визнання позову м ають бути подані безпосередн ьо до канцелярії суду.

У разі неподання у встановл ений строк заперечень проти позову, справа буде розгляну та на підставі наявних у ній м атеріалів не пізніше трьох д нів з дня закінчення цього ст року.

Копію ухвали направити осо бам, які беруть участь у справ і, відповідачу - копію позов ної заяви та додані до неї док ументи..

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту прийняття.

Суддя А.В.Сіпака

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення23.01.2012
Оприлюднено21.03.2012
Номер документу21945901
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —0870/535/12

Постанова від 23.04.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Сіпака Андрій Васильович

Ухвала від 23.01.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Сіпака Андрій Васильович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні