Ухвала
від 27.02.2012 по справі 0870/1616/12
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

27 лютого 2012 року Справа № 0870/1616/12

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Артоуз О.О., перевіривши мат еріали адміністративного по зову

та виконання вимог ст.ст. 105, 106 КАС України,

ВСТАНОВИВ:

24 лютого 2012 року до Запорізьк ого окружного адміністратив ного суду надійшов адміністр ативний позов Державної пода ткової інспекції у Ленінсько му районі м. Запоріжжя до Това риства з обмеженою відповіда льністю «Техноліт-2» про прип инення підприємницької діял ьності юридичної особи.

Частина 4 ст. 107 КАС України вс тановлює, що питання про відк риття провадження в адмініст ративній справі суддя вирішу є протягом трьох днів з дня на дходження позовної заяви до адміністративного суду або з акінчення строку, встановлен ого для усунення недоліків п озовної заяви, у разі залишен ня позовної заяви без руху.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких позивач є суб' єктом владних повнов ажень. Зазначений спір згідн о із ст. 17 КАС України належить до компетенції адміністрати вних судів та має розглядати ся у порядку адміністративно го судочинства.

Підстави для повернення по зовної заяви чи відмови у від критті провадження у справі відсутні.

За наслідками розгляду мат еріалів позовної заяви, суд д ійшов висновку про необхідні сть закінчити підготовче про вадження, відкрити проваджен ня в адміністративній справі та призначити її до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 107, 110, 160, 165 КАС Ук раїни, суддя

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження в адміністративній справі № 0870/1616/12 за адміністративним поз овом Державної податкової ін спекції у Ленінському районі м. Запоріжжя до Товариства з о бмеженою відповідальністю « Техноліт-2» про припинення пі дприємницької діяльності юр идичної особи.

Закінчити підготовче пров адження та призначити справу до розгляду у судовому засід анні на 14 березня 2012 року, яке ві дбудеться за адресою: м. Запор іжжя, вул. Кр емлівська, 65-в в залі судового засідання № 19, о 09 год. 30 хв. Справ а розглядатиметься одноособ ово суддею Артоуз Олесею Оле ксандрівною.

Зобов' язати позивача под ати до судового засідання: вс і матеріали, які можуть бути в икористані як докази у справ і; належним чином засвідчені копії документів, що будуть п одані та доданих до позову до кументів надати у справу, ори гінали - для огляду. Також на дати позовну заяву в електро нному вигляді

Запропонувати відповідачу у разі невизнання адміністр ативного позову подати до су ду заперечення проти позову та докази на обґрунтування ц их заперечень; всі матеріали , які можуть бути використані як докази у справі; належно за свідчені копії документів, щ о будуть подані надати у спра ву, оригінали - для огляду. Та кож надати заперечення на по зов в електронному вигляді.

В судове засідання виклика ти осіб, які беруть участь у сп раві. Явку сторін у судове зас ідання визнати обов' язково ю.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя /підпис/ О.О. Артоуз

14 березня 2012 року 09:3 0

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення27.02.2012
Оприлюднено21.03.2012
Номер документу21953515
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —0870/1616/12

Постанова від 27.03.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

Ухвала від 27.02.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні