Ухвала
від 15.02.2012 по справі 1170/2а-5052/11
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖН ИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

-------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------

У Х В А Л А

15 лютого 2012 року Справа № 1170/2а-5052/11

Кіровоградський окружни й адміністративний суд в скл аді:

головуючого - судді Сагу на А.В.,

при секретарі - Мітіній І. С .,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі су ду в м. Кіровограді заяву Кому нального підприємства "Житло во-експлуатаційна контора № 4 Кіровоградської міської ра ди" про розстрочення виконан ня постанови по справі за под анням Кіровоградської об'єдн аної державної податкової ін спекції до Комунального підп риємства "Житлово-експлуатац ійна контора № 4 Кіровоградсь кої міської ради" про стягнен ня податкового боргу у сумі 160 87 грн., -

ВСТАНОВИВ:

Кіровоградська об'єднан а державна податкова інспекц ія звернулась в суд з подання м до Комунального підприємст ва "Житлово-експлуатаційна к онтора № 4 Кіровоградської мі ської ради" (далі - КП “ЖЕК №4 К іровоградської міської ради ”) про стягнення податкового боргу у сумі 16 087 грн.

09.02.2012 до суду надійшла заява Комунального підприємства " Житлово-експлуатаційна конт ора № 4 Кіровоградської міськ ої ради" про розстрочення вик онання постанови по справі з а поданням Кіровоградської о б'єднаної державної податков ої інспекції до Комунального підприємства "Житлово-експл уатаційна контора № 4 Кіровог радської міської ради" про ст ягнення податкового боргу у сумі 16 087 грн.

Заява мотивована, тим що від повідач не має можливості сп латити зазначену заборгован ість, через скрутне матеріал ьне становище підприємства, яке викликане несвоєчасною с платою платежів споживачів з а надані послуги.

Представник КП “ЖЕК №4 Кіров оградської міської ради” в с удове засідання не з' явився , надавши платіжні доручення про погашення заборгованост і у сумі 16087 грн. (а.с.44-52).

Представник Кіровоградськ ої об'єднаної державної пода ткової інспекції в судове за сідання не з' явився, про дат у час, та місце розгляду заяви повідомлений належним чином (а.с. 41).

Відповідно до положень ч. 2 ст. 263 КАС неприбуття у судов е засідання осіб, які були нал ежним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду спр ави, не перешкоджає судовому розгляду.

Відповідно до п. 2 .ч.1 ст. 41 К АС України у разі неявки у суд ове засідання всіх осіб, які б еруть участь у справі, чи якщо відповідно до положень цьог о Кодексу розгляд справи зді йснюється за відсутності осі б, які беруть участь у справі ( у тому числі при розгляді спр ави в порядку письмового про вадження), фіксування судово го засідання за допомогою зв укозаписувального технічно го засобу не здійснюється.

Враховуючи викладене, фік сування судового засідання з а допомогою звукозаписуваль ного технічного засобу не зд ійснювалось.

Суд, дослідивши документи , надані на підтвердження обс тавин, викладених в заяві та м атеріали адміністративної с прави вважає, що у задоволенн і заява слід відмовити.

Відповідно до ч.1 ст. 263 КАС Укр аїни за наявності обставин, щ о ускладнюють виконання судо вого рішення (відсутність ко штів на рахунку, відсутність присудженого майна в натурі , стихійне лихо тощо), державни й виконавець може звернутися до адміністративного суду п ершої інстанції, незалежно в ід того, суд якої інстанції ви дав виконавчий лист, що видав виконавчий лист, із поданням , а особа, яка бере участь у спр аві, та сторона виконавчого п ровадження - із заявою про від строчення або розстрочення в иконання, зміну чи встановле ння способу і порядку викона ння судового рішення. Питанн я про відстрочення або розст рочення виконання, зміну чи в становлення способу і порядк у виконання судового рішення може бути розглянуто також з а ініціативою суду.

Представником КП “ЖЕК №4 К іровоградської міської ради ” надані платіжні доручення про погашення заборгованост і у сумі 16087 грн. (а.с.44-52).

З огляду на викладене, суд д ійшов висновку, що заявник вж е сплатив заборгованість у р озмірі 16087 грн., а тому заява не підлягає задоволенню.

Керуючись ст. 263 КАС України , суд, -

УХВАЛИВ:

У задоволенні заяви Кому нального підприємства "Житло во-експлуатаційна контора № 4 Кіровоградської міської ра ди" про розстрочення виконан ня постанови по справі за под анням Кіровоградської об'єдн аної державної податкової ін спекції до Комунального підп риємства "Житлово-експлуатац ійна контора № 4 Кіровоградсь кої міської ради" про стягнен ня податкового боргу у сумі 160 87 грн. - відмовити.

Ухвала суду може бути оскар жена до Дніпропетровського а пеляційного адміністративн ого суду через Кіровоградськ ий окружний адміністративни й суд, шляхом подання в 5-денни й строк з дня її проголошенн я, а у разі постановлення ухва ли у письмовому провадженні або згідно з частиною третьо ю статті 160 КАС України, або без виклику особи, яка її оскаржу є, апеляційна скарга подаєть ся протягом п'яти днів з дня от римання копії ухвали.

Суддя Кіровоградського окружного

адміністративного суду А.В. С агун

СудКіровоградський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення15.02.2012
Оприлюднено21.03.2012
Номер документу21954502
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —1170/2а-5052/11

Ухвала від 10.02.2012

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

А.В. Сагун

Ухвала від 15.02.2012

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

А.В. Сагун

Постанова від 05.12.2011

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

А.В. Сагун

Ухвала від 02.12.2011

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

А.В. Сагун

Постанова від 05.12.2011

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

А.В. Сагун

Ухвала від 15.02.2012

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

А.В. Сагун

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні