Ухвала
від 14.03.2012 по справі 3/5025/1305/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬН ИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

29000, м. Хмельницький, майда н Незалежності, 1 тел. 71-81-84, факс 71 -81-98


У Х В А Л А

"14" березня 2012 р. Справа № 3/5025/1305/11

За заявою Товариства з о бмеженою відповідальністю "Б удівельна компанія "Декорбуд трейд", м.Кам'янець-Подільськ ий

про визнання банкрутом

Суддя Вибодовський О.Д.

Представники:

від кредиторів: ОС ОБА_1 - за довіреністю №18357/10/10- 016 від 16.09.2011року.

ОСОБА_ 2 - за довіреністю №109 від 11.1 0.2011 року.

від боржника: ОСОБА_3 - за довіреністю від 02.02.2011 р оку.

за участю розпорядник ма йна: Герасименко І.І.

Ухвалою господарсь кого суду 27 липня 2011 року пору шено провадження у справі №3/50 25/1305/11 про банкрутство боржника - Товариства з обмеженою ві дповідальністю "Будівельна к омпанія "Декорбудтрейд", м.Кам 'янець-Подільський з метою пр оведення керівником процеду ри санації.

Відкрито процедуру санаці ї боржника його керівником т а призначено керуючим санац ією керівника боржника - О СОБА_5, АДРЕСА_2. Призначе но розпорядником майна арбі тражного керуючого Герасиме нко Ірину Іванівну (ліцензія серія АГ №НОМЕР_1 від 13.07.2011 року) АДРЕСА_1.

Зобов' язано керуючого са нацією - керівника боржника у тридцятиденний строк з дня винесення ухвали про поруше ння справи про банкрутство б оржника і відкриття процедур и санації подати повідомленн я про порушення справи про ба нкрутство боржника і відкрит тя процедури санації в офіці йному друкованому органі та подати докази опублікування до господарського суду.

Введено мораторій на задов олення вимог кредиторів.

Зобов' язано керуючого са нацією - керівника боржника та розпорядника майна розгл янути вимоги кредиторів і ск ласти реєстр вимог кредиторі в, письмово повідомивши про р езультати розгляду заявникі в та господарський суд. Реєст р вимог кредиторів подати до 10 вересня 2011 року.

Оголошення опубліковане в газеті „Урядовий кур' є р” №143 (4541) від 06.08.2011 року.

Ухвалою суду від 19.09.2011р. затве рджено реєстр вимог кредитор ів який є невід' ємною части ною даної ухвали та визнано, щ о вимоги кредиторів до борж ника - Товариства з обмеженою відповідальністю "Будівельн а компанія "Декорбудтрейд", м .Кам'янець-Подільський, код Є ДРПОУ 32629791 складають загалом с уму 8363285,66 грн. (вісім мільйоні в триста шістдесят три т исячі двісті вісімдесят п' ять грн. 66 коп.).

На адресу суду 16.01.2012р. від роз порядника майна надійшов для розгляду та затвердження пл ан санації боржника схвалени й на засіданні комітету кред иторів, згідно протоколу №3 за сідання комітету кредиторі в від 12.01.2012р.

Ухвалою суду від 18.01.2012р. розг ляд плану санації боржника п ризначено до розгляду в судо вому засіданні.

Ухвалою суду від 01.03.2012р. розгл яд справи відкладався.

Представники кредиторів, боржника та розпорядник май на в судовому засіданні пода ний план санації боржн ика схвалений на засіданні к омітету кредиторів, згідно п ротоколу №3 засідання коміте ту кредиторів від 12.01.2012р. підтри мали та просили суд винести у хвалу, якою затвердити даний план санації.

Розглядом матеріалів спр ави встановлено наступне:

У відповідності до проток олу засідання комітету креди торів №3 від 12.01.2012 р. комітетом кр едиторів одноголосно прийня то рішення про схвалення пла ну санації ТОВ "Будівельна ко мпанія "Декорбудтрейд", м.Кам 'янець-Подільський та клопот ати перед господарським судо м Хмельницької області про з атвердження плану санації ТО В "Будівельна компанія "Декор будтрейд".

Як вбачається із поданого плану санації з метою віднов лення платоспроможності бор жника передбачається впрова дження заходів санації, які с прямовані не лише на погашен ня кредиторської заборгован ості за рахунок коштів, отрим аних від господарської діяль ності та від реалізації част ини майна товариства, яке не в икористовується і не буде ви користовуватись в господарс ькій діяльності, а й на удоско налення організаційної стру ктури, збереження робочих мі сць для висококваліфіковани х фахівців, забезпечення які сно вищого рівня надання буд івельних послуг юридичним та фізичним особам.

Враховуючи особливості пр овадження санації боржника й ого керівником відповідно до ст. 53 Закону України «Про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом»та в зв'язку з введен ням мораторію на задоволення вимог кредиторів, який перед бачає зупинення виконання бо ржником грошових зобов'язань і зобов'язань щодо сплати под атків і зборів (обов'язкових п латежів), термін виконання як их настав до дня введення мор аторію, і припинення заходів , спрямованих на забезпеченн я виконання цих зобов'язань т а зобов'язань щодо сплати под атків і зборів (обов'язкових п латежів), застосованих до при йняття рішення про введення мораторію, планом санації пе редбачається здійснення нас тупних заходів по фінансовом у оздоровленню товариства:

1.Акумулювання грошових ко штів для проведення розрахун ків з кредиторами.

Акум улювання коштів здійснюєтьс я на протязі 12 календарних міс яців з моменту введення мора торію, шляхом отримання від з дійснення поточної господар ської діяльності протягом зд ійснення плану санації в сум і 3 000 000,00 гривень.

Акумулювання коштів відбу вається шляхом виконання на підставі укладених договорі в будівельних робіт.

Зокрема на даний час товар иством в межах укладеного мі ж ВАТ "Агропромтехніка" та ТОВ "БК "НОВА БУДОВА" договору на в иконання комплексу будівель них робіт по будівництву від починково-оздоровчого компл ексу із басейном, здійснюєть ся виконання будівельних роб іт на такому об'єкті. Термін вв едення в експлуатацію даного об'єкту - І квартал 2012 року.

Орієнтовна сума доходу, як а може бути отримана внаслід ок виконання товариством роб іт складає близько 7000 тисяч гр ивень, з яких чистий прибуток буде становити 3000 тисяч гриве нь після сплати податків та р озрахунків по заробітній пла ті з найманими працівниками. Зазначений прибуток спрямов ується для задоволення вимог кредиторів.

Оскільки розрахунок за дан им договором здійснюється по етапно, акумулювання такої с уми коштів можливе лише завд яки судовій санації. Після ак умулювання така сума коштів буде спрямована на погашення вимог кредиторів.

Згідно плану санації запла новано акумулювати грошові к ошти від даного виду господа рської діяльності в сумі 3 млн . гривень.

Також між ВАТ «Агропромтех ніка» та ТОВ «БК «Декорбудтр ейд» укладено договори на бу дівництво двох житлових буди нків запланованою кошторисн ою вартістю 30560,00 тисяч гривень . Термін завершення будівель них робіт становить II квартал 2012 року, зокрема договір підря ду в капітальному будівництв і від 09.02.2011 року на будівництво житлового будинку по вул. Кня зів Коріатовичів, 25/9 запланов аною вартістю 15060,00 тисяч гриве нь та договір підряду в капіт альному будівництві від 01.11.2011 р оку на будівництво житлового будинку по вул. Князів Коріат овичів, 25/10 запланованою варті стю 15500,00 тисяч гривень.

Орієнтовна сума доходу, як а може бути отримана внаслід ок виконання товариством роб іт складає близько 9 млн. гриве нь, з яких чистий прибуток буд е становити 5 млн. гривень післ я сплати податків та розраху нків по заробітній платі з на йманими працівниками. Зазнач ений прибуток буде використа но для задоволення вимог кре диторів.

Загальна сума заплановано го доходу від зазначених вид ів діяльності буде становити 8 млн. гривень.

2.Заповнення статутного кап італу та збільшення розміру статутного капіталу учасник ами:

Сплата учасниками товариства в повному обсязі внесків до статутного капіт алу. Як зазначено у плані сана ції на даний час залишок несп лаченого розміру статутного капіталу становить 16650,00 гриве нь.

Протягом проведення проце дури санації пропонується сп латити 16650,00 гривень до статутн ого капіталу, які використат и для акумулювання грошових коштів для погашення заборго ваності по зобов'язанням тов ариства.

У разі недостатності кош тів, отриманих від акумулюва ння коштів пропонується пров ести збільшення розміру стат утного капіталу в сумі, яка бу де визначатись в залежності від стану проведення інших п роцедур, передбачених планом санації.

3.Стягнення дебіторської за боргованості.

Станом на 30.09.2011 року зага льна дебіторська заборгован ість становить 1359,7 тисяч гриве нь.

Передбачається вжиття позасудових та судових захо дів по стягненню суми дебіто рської заборгованості, запла нований термін стягнення ста новить орієнтовно п'ять міся ців.

Заплановано отримати грош ових коштів від вжиття заход ів по стягненню дебіторської заборгованості в сумі 1359,7 тися ч гривень.

4.Реалізація майна, яке не ви користовується протягом дії санації у виробництві товар ів, робіт та послуг.

Оскільки частина товаро-м атеріальних цінностей знахо диться у заставі кредиторів, протягом дії мораторію план ується частину матеріалів ре алізувати, спрямувавши суму коштів отриманих від такої р еалізації на погашення вимог кредиторів та розширення ви робничої бази.

Відповідно до плану санац ії заплановано реалізувати м атеріалів на суму 1 млн. гривен ь, які прямо не використовуют ься у господарській діяльнос ті товариства та є невисоко л іквідними, внаслідок чого є м ожливість додаткового отрим ання чистого доходу після сп лати податків в сумі 570 тис. гр ивень.

Продаж матеріалів буде зд ійснюватись поступово, почин аючи з найбільш застарілого, морально та фізично зношено го і до моменту одержання кош тів, достатніх для виконання плану санації.

Кількість та номенклатура майна, що буде відчужуватись , буде погоджуватись із розпо рядником майна та затверджув атись комітетом кредиторів.

Оскільки заставодержател і такого рухомого майна є кон курсними кредиторами та член ами комітету кредиторів, від повідно зникає необхідність погоджувати відчуження тако го майна завдяки тому, що згод а комітету кредиторів на реа лізацію такого майна фактичн о є згодою заставодержателів .

Планом санації передбачає ться виконання вимог законод авства в частині, реалізації майна виключно в межах, необх ідних та достатніх для відно влення платоспроможності бо ржника.

Продаж майна буде зупинено достроково, якщо за рахунок п оточної діяльності та реаліз ації інших заходів санації б уде досягнута мета санації, п ередбачена цим планом - погаш ена кредиторська заборгован ість і відновлена платоспром ожність товариства.

5.Скорочення витрат на утрим ання майна.

Завдяки реалізації частин и майна, яке на даний час знахо диться у власності товариств а, зменшується кількість скл адських площ, необхідних для їх зберігання. Планується ск оротити витрати на утримання майна на 10 тис. гривень, в резул ьтаті чого зменшаться видатк и на утримання майна в сумі 30 т ис. гривень щоквартально, дод атково вивільниться частина прибутку, яка спрямується на погашення поточних видатків та грошових вимог перед кред иторами.

6.Збільшення ринку збуту сво єї продукції.

На даний час товариство зді йснює свою діяльність виключ но по наданню будівельних по слуг юридичним особам шляхом зведення несучих конструкці й. При цьому обсяг виконання в нутрішніх оздоблювальних ро біт є незначним.

Збільшення ринку збуту про дукції товариства полягає у розширенні сфери діяльності товариства, зокрема шляхом н адання послуг фізичним особа м по забудові індивідуальних житлових будинків, садибног о типу під ключ, включаючи не л ише зведення несучих констру кцій, але й виконанню внутріш ніх оздоблювальних робіт.

Внаслідок цього буде додат ково отримано чистий прибуто к в сумі близько 100 тисяч гриве нь в квартал.

Відповідно, протягом ді ї процедури санації боржник а під час провадження спра ви про банкрутство плануєть ся додаткового отримати приб лизно 400 тисяч гривень за рік, я кі будуть спрямовані на задо волення вимог кредиторів.

7. Реструктуризація кредито рської заборгованості.

При задоволенні вимог кред иторів у неповному обсязі пі сля завершення встановленог о Законом терміну санації ві дповідно до ст. 35 Закону Украї ни «Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом»можливе у кладання мирової угоди на ум овах, визначених у затвердже ному господарським судом Хме льницької області плані сана ції. В рамках мирової угоди пе редбачається прощення (списа ння) частини боргів згідно з д омовленістю досягнутою між т овариством та кредиторами.

Конкретний розмір сум, які п ідлягають списанню та розстр оченню, порядок списання та в ідстрочення сплати такої заб оргованості, та встановлення строків відстрочення та роз строчення грошових вимог кре диторів буде здійснюватись н а умовах мирової угоди, яка бу де підписана між усіма креди торами товариства в межах пр овадження справи про банкрут ство в процесі судової санац ії боржника.

На підставі затвердженого ухвалою господарського суду Хмельницької області від 19.09.20 11 року реєстру вимог кредитор ів та з урахуванням вимог ст. 3 1 Закону України «Про відновл ення платоспроможності борж ника або визнання його банкр утом»вимоги кредиторів підл ягатимуть погашенню в наступ ному порядку.

Затверджено реєстром в имог кредиторів (грн. Поточні боргові

зобов'язання станом на 30 .09.2011р. (грн.)

Перша черга 3467061,72 0

Третя черга 964249,00 0

Четверта черга 3157900,13 0

Шоста черга 774074,81 657400,00

Разом 8363285,66

Таким чином, разом з пот очними борговими зобов'язанн ями загальна сума боргів тов ариства станом на 30.09.2011 року скл адає 9020685,66 грн.

Відповідно до ст. 17 Закону Ук раїни «Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом» строк санації вводиться на строк н е більше дванадцяти місяців, але за клопотанням комітету кредиторів чи керуючого сан ацією цей строк може бути про довжено ще до шести місяців а бо скорочено.

З урахуванням заходів, які з дійснюватимуться в межах про цедури судової санації з мет ою відновлення платоспромож ності боржника, погашення гр ошових вимог кредиторів, вим оги яких внесено в реєстр вим ог кредиторів, здійснюватиме ться шляхом їх поступового п огашення протягом одного рок у з моменту введення процеду ри санації, тобто до 27 липня 2012 р оку на умовах відстрочення п огашення платежів з метою як найбільшого акумулювання гр ошових коштів, необхідних дл я задоволення вимог кредитор ів у повному обсязі на строк д о 01 квітня 2012 року та сплата про тягом періоду з 01 квітня 2012 рок у до 01 липня 2012 року кредиторам в рівних частинах визнаних г рошових вимог на умовах розс трочення.

Період погашення Виплата заборгованості, (гр н.)

І черга III черга IV черга VI черга

2012 рік

квітень 1155687,24 321416,33 1052633,37 258024,93

травень 1155687,24 321416,33 1052633,37 258024,93

червень 1155687,24 321416,34 1052633,38 258024,94

ВСЬОГО 3467061,72 964249,00 3157900,13 774074,81

1. Погашення вимог кредито рів здійснюватиметься за рах унок отримання коштів в сумі 9946,35 тисяч гривень від:

а) отримання доході в від основної діяльності в с умі 8000,00 тисяч гривень;

б) залучення до статут ного капіталу внесків в сумі 16,65 тисяч гривень.

в) отримання від деб іторів заборгованості за про дані товари (надані послуги) в сумі 1359,7

тисяч гривень.

г) реалізація мало л іквідного майна на загальну суму 570 тисяч гривень.

За рахунок отриманих кошті в від реалізації майна боржн ика повністю погашаються вим оги

кредиторів згідно реєст ру вимог кредиторів затвердж еного ухвалою господарськог о суду Хмельницької області від 19.09.2011 р. в загальній сумі 8 363 285,6 6 (вісім мільйонів триста шіст десят три тисячі двісті вісі мдесят п'ять гривень 66 копійок ) в тому числі: штрафи, пеня, неу стойка - 774074.81 грн., а також в повно му обсязі сплачуються поточн і грошові зобов'язання, які ви никли в процесі виконання пл ану санації.

Поточні платежі по внеска х до соціальних фондів та под атках перед державою, а також заробітна плата найманих пр ацівників, що виникли з дати в ведення мораторію на задовол ення вимог кредиторів, сплач уються товариством в повному обсязі у встановлені законо давством строки за рахунок п оточної фінансово-господарс ької діяльності.

У випадку неповного погаше ння вимог кредиторів із-за не залежних від боржника форс-м ажорних обставин до даного п лану санації можливе внесенн я змін, якими передбачається реалізація додаткових актив ів підприємства та вжиття ін ших заходів для повного задо волення вимог кредиторів.

Основними пріоритетами пл ану санації є:

- оздоровлення фінансово -господарського стану під приємства, відновлення по точної платоспроможності;

- збереження ціліснос ті майнового комплексу товар иства як системи технологічн о пов'язаних об'єктів основни х засобів, які в сукупності за безпечують закінчений цикл п ослуг по наданню послуг по бу дівництву об'єктів цивільног о призначення;

- створення стартових умо в для технічного переоблад нання та подальшої модерні зації виробничої бази.

Остаточна структура пото чних зобов'язань підприємств а та умови їх погашення будут ь визначатися в процесі пров едення процедури санації ком ітетом кредиторів.

Джерелом фінансування вик онання плану санації є виклю чно власні кошті боржника, в т ому числі одержані від поточ ної господарської діяльност і та реалізації заходів сана ції (за рахунок економії витр ат та додаткових надходжень від оренди та продажу майна).

Залучення коштів інвес тора, одержання кредитів та і нших позик не передбачається .

Узагальнена таблиця руху к оштів, прогнозних показників доходів та витрат від основн их операцій під час проведен ня процедури санації.

Надходження, тис. грн. Витрати тис. грн. Доходи, тис. грн.

IV квартал 2011 року

Господарська діяльність 2349,00 1333,00 1016,00

Кошти від реалізації майна 0 0 0

Стягнення дебіторської з аборгованості 453,00 0 453,00

Погашення вимог кредиторі в - 0

Разом 2802,23 1333,00 1469,00

Наростаючим підсумком 2802,23 1333,00 1469,00

І квартал 2012 року

Господарська діяльність 6833,00 3333,00 3500,00

Кошти від реалізації майна 500,00 215,00 715,00

Стягнення дебіторської з аборгованості 453,1 0 453,1

Погашення вимог кредиторі в 0 0 0

Разом 7786,1 3548,00 4238,23

Наростаючим підс\лском 10588,1 4881 5707,1

II квартал 2012 року

Господарська діяльність 6833,00 3333,00 3500,00

Кошти від реалізації майна 500,00 215,00 285,00

Стягнення дебіторської з аборгованості 453,5 0 453,25

Погашення вимог кредиторі в 0 8363,29 - 8363,29

Разом 18375,35 11911,29 -4124,04

Наростаючим підс\лском 18375,35 16792,29 1583,06

Даним планом санації пе редбачено, що у разі здійснен ня реалізації заходів щодо в ідновлення платоспроможнос ті ТОВ «Будівельна компанія «Декорбудтрейд» забезпечит ь виведення підприємства з п роцедури банкрутства, створи ть необхідні умови для поліп шення його економічного стан у.

Відповідно до ст. 40 Закону Ук раїни "Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом", справ а про банкрутство підлягає п рипиненню у разі, якщо боржни к виконав усі зобов'язання пе ред кредиторами. Вказана нор ма може бути реалізована у ра зі дострокового виконання пл ану санації в частині розрах унків з Кредиторами.

Питання відстрочки або р озстрочки платежів чи списан ня боргів боржника можливо о формити лише у формі відпові дної домовленості - мирової у годи.

Стосовно поточних кредито рів боржника домовленість що до відстрочки або розстрочки платежів повинна вирішувати ся у кожному конкретному вип адку шляхом оформлення окрем ого письмового документу.

Законом України "Про віднов лення платоспроможності бор жника або визнання його банк рутом" передбачена можливіст ь укладання у межах провадже ння у справі про банкрутство мирової угоди стосовно вимо г конкурсних кредиторів борж ника.

Якщо після реалізації сана ційних процедур щодо ТОВ «Бу дівельна компанія «Декорбуд трейд» і погашення поточної заборгованості, при задоволе нні вимог кредиторів, включе них до реєстру кредиторів ко штів виявиться недостатньо, розуміючи неможливість лікв ідації боржника та незворотн і негативні наслідки припине ння діяльності ТОВ «Будівель на компанія «Декорбудтрейд» , комітет кредиторів може пог одитися на укладання та підп исання мирової угоди, за умов ами якої кредитори розстрочу ють (прощають чи списують) час тину боргу ТОВ «Будівельна к омпанія «Декорбудтрейд» не п окриту коштами, що надійшли в результаті реалізації заход ів, передбачених цим планом с анації.

Санація боржника дасть змо гу здійснити заходи, направл ені на відновлення платоспро можності боржника, що дозвол ить погасити вимоги кредитор ів, більш ефективно використ овувати його основні фонди, о тримувати прибуток та сплачу вати податки. Крім цього, сана ція боржника, дозволить збер егти робочі місця зі збереже нням розмірів заробітної пла ти шляхом відновлення та роз ширення господарської діяль ності.

Контроль за виконанням пла ну санації здійснює комітет кредиторів та керуючий санац ією. Керуючий санацією зобов 'язаний регулярно (не рідше од ного разу в квартал) надавати комітету кредиторів звіт ві дносно виконання плану санац ії.

Під час прийняття ухвали п ро затвердження плану санаці ї, господарським судом також враховуються наступне:

Відповідно до ст.1 Закону України "Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом" сан ація - це система заходів, що здійснюється під час провад ження у справі про банкрутст во з метою запобігання визна нню боржника банкрутом та йо го ліквідації, спрямована на оздоровлення фінансово-госп одарського становища боржни ка, а також: задоволення в повн ому обсязі або частково вимо г кредиторів шляхом кредитув ання, реструктуризації підпр иємства, боргів і капіталу та (або) зміну організаційно-пра вової та виробничої структур и боржника.

Згідно п. п. 1, 2 ст. 17, п. п. 3, 4, 5 ст. 18 Закону України “Про відновл ення платоспроможності борж ника або визнання його банкр утом”, санація вводиться на с трок не більше дванадцяти мі сяців. Комітет кредиторів пр иймає рішення про погодження кандидатури керуючого санац ією, вибір інвестора (інвесто рів), схвалення плану санації боржника.

План санації вважається сх валеним, якщо за нього на засі данні комітету кредиторів та ке рішення було підтримано б ільш як половиною голосів кр едиторів - членів комітету к редиторів.

Господарський суд затверд жує план санації боржника, пр о що виноситься ухвала.

У разі наявності інвестор ів план санації розробляєть ся та погоджується за участю інвесторів.

За обставин викладених вищ е, господарський суд приходи ть до висновку про обґрунтов аність клопотання комітету к редиторів про затвердження п оданого плану санації у пода ній редакції .

Керуючись ст.ст. 18, 20 Закону Ук раїни “Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом”, ст. 86 Г осподарського процесуально го кодексу України, -

У Х В А Л И В :

Затвердити план сан ації зі змінами і доповнення ми Товариства з обмеженою в ідповідальністю „Будівельн а компанія” Декорбудтрейд” , м. Кам' янець-Подільський, ву л. Князів Коріатовичів, 25, код Є ДРПОУ 32629791, схвалений комітето м кредиторів згідно протокол у засідання комітету кредит орів №3 від 12.01.2012 р., який є невід' ємним додатком даної ухвали .

Копії ухвали надіслати (ре к. з повід.): керуючому сан ацією - Ковальському І.Ю., АДР ЕСА_2., Фізичної особи ОСО БА_6, АДРЕСА_3, ВАТ „Кам' янець-Подільська „Агропром техніка”, м. Кам' янець-Поділ ьський, вул. Князів Коріатови чів, 25., Товариства з обмеженою відповідальністю "Агропромт ехніка-Сервіс", м.Кам'янець-По дільський, вул. Князів Коріат овичів, 25, фізичної особи-підп риємця ОСОБА_7, АДРЕСА_4 Хмельницькому обласному се ктору з питань банкрутства.

Суддя Вибодовський О.Д.

СудГосподарський суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення14.03.2012
Оприлюднено22.03.2012
Номер документу21990854
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —3/5025/1305/11

Ухвала від 19.07.2012

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Вибодовський О.Д.

Ухвала від 18.03.2014

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Вибодовський О.Д.

Ухвала від 28.02.2014

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Вибодовський О.Д.

Ухвала від 20.01.2014

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Вибодовський О.Д.

Ухвала від 13.01.2014

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Вибодовський О.Д.

Ухвала від 05.11.2013

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Вибодовський О.Д.

Ухвала від 02.09.2013

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Вибодовський О.Д.

Ухвала від 04.07.2013

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Вибодовський О.Д.

Ухвала від 26.06.2013

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Вибодовський О.Д.

Ухвала від 19.06.2013

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Вибодовський О.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні