Ухвала
від 21.10.2008 по справі б26/155-08
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Б26/155-08

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

21.10.08р.

Справа № Б26/155-08

За заявою  Прокурора П'ятихатського району в інтересах Держави у особі Жовтоводської ОДПІ, м.Жовті Води          

до боржника селянсько (фермерського) господарства «Біфронс», с. Жовте П'ятихатський район

про визнання банкрутом

Суддя Камша Н.М.

Представники:

від кредитора: Бондаренко Є.В. –представник Жовтоводської ОДПІ, дов. від 06.06.08р.                              № 5777/10-10

від боржника: не з'явився           

СУТЬ СПРАВИ:

Ухвалою господарського суду від 18.07.08р. порушено провадження у справі за заявою Прокурора П'ятихатського району в інтересах Держави у особі Жовтоводської ОДПІ про визнання банкрутом селянсько (фермерського) господарства «Біфронс», с. Жовте П'ятихатського району за процедурою, передбаченою ст. 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

Цією ж ухвалою зобов'язано подати:

   - кредитора –докази щодо відсутності керуючих органів боржника за місцезнаходженням чи відсутності підприємницької діяльності боржника, письмову пропозицію по кандидатурі ліквідатора, згода ДПІ чи арбітражного керуючого на призначення ліквідатором;

   - боржника - відзив на заяву, баланс на останню звітну дату, повний перелік майна.

Ухвалою від 31.07.08р., 28.28.08р., 18.09.08р. розгляд справи відкладався, кредитор зобов'язувався подати суду докази щодо відсутності керівних органів боржника за місцезнаходженням та відсутності підприємницької діяльності.

Такі докази кредитором не подані.

Згідно з п.5 ч.1 ст.81 Господарського процесуального кодексу України господарський суд залишає позов без розгляду, якщо позивач без поважних причин не подав витребувані господарським судом матеріали, необхідні для вирішення спору.

Після усунення обставин, що зумовили залишення позову без розгляду, позивач має право знову звернутися з ним до господарського суду в загальному порядку.

Враховуючи, що докази відсутності керівних органів боржника за місцезнаходженням та відсутності підприємницької діяльності необхідні для вирішення питання про визнання боржника банкрутом за спрощеною процедурою, передбаченою ст.52 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», а такі докази кредитором не подані, господарський суд прийшов до висновку про необхідність залишення заяви кредитора про порушення провадження у справі про банкрутство без розгляду.

Керуючись п.5 ч.1 ст.81, ст. 86 ГПК України, ст. 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, господарський суд, -

                                                                  УХВАЛИВ:

Заяву кредитора про порушення провадження у справі про банкрутство залишити без розгляду.         

Суддя

Н.М. Камша

             

СудГосподарський суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення21.10.2008
Оприлюднено31.10.2008
Номер документу2204277
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б26/155-08

Ухвала від 21.10.2008

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Н.М.

Ухвала від 18.07.2008

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Н.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні