Ухвала
від 19.03.2012 по справі 2а/0270/1192/12
ВІННИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про відкриття скороченого провадження

у адміністративній справі

м.Вінниця

19 березня 2012 р. Справа № 2а/0270/119 2/12

Суддя Вінницького ок ружного адміністративного с уду Комар Павло Анатолійо вич, розглянувши матеріал и:

за позовом: прокур ора Шаргородського району Ві нницької області в інтересах держави в особі управління П енсійного фонду України в Ша ргородському районі Вінниць кої області

до: споживчо го товариства "Джуринський х лібзавод"

про: стягнен ня заборгованості

ВСТАНОВИВ:

До Вінницького окружног о адміністративного суду над ійшли матеріали позовної зая ви прокурора Шаргородського району Вінницької області в інтересах держави в особі уп равління Пенсійного фонду Ук раїни в Шаргородському район і Вінницької області до спож ивчого товариства "Джуринськ ий хлібзавод" про стягнення з аборгованості .

Як вбачається з поданих мат еріалів, позовна заява відпо відає вимогам, визначеним ст аттею 106 КАС України, відсутні підстави для її повернення, залишення без розгляду або в ідмови у відкритті проваджен ня в адміністративній справі , встановлені цим Кодексом.

Враховуючи, що, відповідно д о положень ст.183-2 КАС України, у даній адміністративній спра ві застосовується скорочене провадження, а також беручи д о уваги, що позовні вимоги не с тосуються прав, свобод, інтер есів та обов'язків третіх осі б, суд дійшов висновку про ві дкриття скороченого провадж ення в адміністративній спра ві.

Керуючись ст. ст. 106, 107, 165, 183-2, п. 6 ст. 254 КАС України, -

УХВАЛИВ:

1. Відкрити скорочене п ровадження в адміністративн ій справі за позовом прокуро ра Шаргородського району Він ницької області в інтересах держави в особі управління П енсійного фонду України в Ша ргородському районі Вінниць кої області до споживчого то вариства "Джуринський хлібза вод" про стягнення заборгова ності.

2. Повідомити відповідач а, що він має право в 10-денний ст рок з дня одержання даної ухв али через відділ прийом у суду або через відділення п оштового зв' язку подати пис ьмові заперечення проти позо ву та необхідні документи аб о заяву про визнання позову.

3. Повідомити відповідач а про те, що у випадку неподанн я ним заперечень на позовну з аяву, справа розглядатиметь ся за наявними у ній документ ами.

4. Розгляд справи здійсню ватиметься суддею Комаром П авлом Анатолійовичем одноос обово.

5. Копію даної ухвали не відкладно надіслати відпові дачу.

Ухвала оскарженню не під лягає. Відповідно до ч. 6 ст. 254 К АС України ухвали суду, які не можуть бути оскаржені, набир ають законної сили з моменту постановлення.

Суддя /підпис/ Комар Павло Анатолійович

Копія вірна

Суддя:

Секретар:

СудВінницький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення19.03.2012
Оприлюднено26.03.2012
Номер документу22083855
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а/0270/1192/12

Постанова від 05.04.2012

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Комар Павло Анатолійович

Ухвала від 19.03.2012

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Комар Павло Анатолійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні