Ухвала
від 29.02.2012 по справі 0870/1668/12
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

29 лютого 2012 року Справа № 0870/1668/12

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Прасов О.О., розглянувши у м . Запоріжжі матеріали адміні стративного позову

за заявою Державної податк ової інспекції у Орджонікідз евському районі м. Запоріжжя

до Товариства з обмеженою відповідальністю «АЯ-ТЕКС»

про припинення юридичної о соби,

ВСТАНОВИВ:

До Запорізького окружн ого адміністративного суду н адійшов адміністративний по зов Державної податкової інс пекції у Орджонікідзевськом у районі м. Запоріжжя (надалі - позивач) до Товариства з об меженою відповідальністю «А Я-ТЕКС» (надалі - відповідач ) про припинення юридичної ос оби.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких позивач є суб' єктом владних повнов ажень. Зазначений спір згідн о із статтею 17 КАС України нал ежить до компетенції адмініс тративних судів та має розгл ядатись у порядку адміністра тивного судочинства.

Адміністративний позов по дано з додержанням вимог ста тей 104-106 КАС України, справа під судна Запорізькому окру жному адміністративному суд у, підстав для повернення чи в ідмови у відкритті проваджен ня по справі не встановлено, у зв' язку з чим, провадження у справі підлягає відкриттю.

В процесі підготовчого про вадження суддя встановив нео бхідність витребувати у стор ін всі наявні в них документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у спра ві.

Рішення у справі за вказани м позовом може вплинути на пр ава та інтереси засновників відповідача: ОСОБА_2, ОСО БА_3, тому суд відповідно до п риписів ст.ст.53-54 КАС України з власної ініціативи вважає за необхідне залучити їх як тре тіх осіб на стороні відповід ача.

На підставі викладеного, су д вважає можливим закінчити підготовче провадження і пр изначити справу до судового розгляду.

Проведення попереднього с удового засідання не вважаю необхідним.

Керуючись ст.ст.53-54, 104, 107, 110, 114, 160, 165 К АС України, суддя,

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у Запорізькому окружном у адміністративному суді за заявою Державної податкової інспекції у Орджонікідзевсь кому районі м. Запоріжжя до То вариства з обмеженою відпові дальністю «АЯ-ТЕКС» про прип инення юридичної особи.

Призначити судове засідан ня на 12 березня 2012 року , яке буде проводитися о/об 14:20 год. суддею Прасовим О.О. одн оособово в приміщенні Запо різького окружного адміні стративного суду за адресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівськ а, 65в, каб. 247, зала судових засід ань 20.

Залучити до участі у справі як третіх осіб на стороні від повідача засновників юридич ної особи: ОСОБА_2, ОСОБА _3.

Зобов' язати позивача над ати: копії останніх звітів ві дповідача, на які посилаєтьс я позивач в обґрунтування по зову; копії рішень про списан ня фінансових санкцій за неп одання декларації і розрахун ків з податків; докази викона ння позивачем вимог «Порядку обліку платників податків і зборів», затвердженого 09.12.2011 на казом Міністерства фінансів України, зареєстрованого 29.12.20 11 в Міністерстві юстиції Укра їни за № 1562/20300 щодо припинення п латників податків; інші дока зи в обґрунтування позовних вимог; оригінали доданих до п озову та витребуваних докуме нтів надати суду для огляду; н алежним чином засвідчені коп ії витребуваних документів - надати у справу.

Запропонувати відповідачу , третім особам на стороні від повідача надати: установчі д окументи; нормативно та доку ментально обґрунтовані пись мові пояснення/заперечення з приводу обставин, викладени х у позовній заяві; листуванн я з позивачем по суті спору (пр и наявності); останню податко ву звітність, подану до подат кового органу, у якому відпов ідач перебуває на обліку з ві дмітками про її прийняття; на лежним чином засвідчені копі ї витребуваних документів на дати у справу, оригінали - су ду для огляду.

Відповідачу, третім особам на стороні відповідача у раз і невизнання адміністративн ого позову до 06.03.2012 подати суду письмові заперечення проти п озову та докази на обґрунтув ання цих заперечень.

Копію даної ухвали направи ти всім учасникам адміністра тивного процесу.

На судове засідання виклик ати учасників адміністратив ного процесу.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту прийняття.

Суддя (підпис ) О.О. Прасов

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення29.02.2012
Оприлюднено27.03.2012
Номер документу22096018
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —0870/1668/12

Ухвала від 19.04.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Постанова від 19.04.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Ухвала від 12.03.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Ухвала від 29.02.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні