Ухвала
від 05.03.2012 по справі 0870/1908/12
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

05 березня 2012 року Справа № 0870/1908/12

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Прасов О.О., розглянувши у м . Запоріжжі матеріали адміні стративного позову

за заявою Прокурора Орджон ікідзевського району м. Запо ріжжя в інтересах держави в о собі Управління Пенсійного ф онду України у Орджонікідзев ському районі м. Запоріжжя

до Товариства з обмеженою в ідповідальністю Транспортн о-будівельна компанія «Байка л»

про стягнення заборговано сті з єдиного соціального вн еску перед бюджетом,

ВСТАНОВИВ:

До Запорізького окружн ого адміністративного суду н адійшов адміністративний по зов Прокурора Орджонікідзев ського району м. Запоріжжя в і нтересах держави в особі Упр авління Пенсійного фонду Укр аїни у Орджонікідзевському р айоні м. Запоріжжя до Товарис тва з обмеженою відповідальн істю Транспортно-будівельна компанія «Байкал» про стягн ення 17671 грн. 55 коп. заборгованос ті з єдиного соціального вне ску перед бюджетом.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких позивач є суб' єктом владних повнов ажень. Зазначений спір згідн о із статтею 17 КАС України нал ежить до компетенції адмініс тративних судів та має розгл ядатись у порядку адміністра тивного судочинства.

Адміністративний позов по дано з додержанням вимог ста тей 104-106 КАС України, справа під судна Запорізькому окру жному адміністративному суд у, підстав для повернення чи в ідмови у відкритті проваджен ня по справі не встановлено, у зв' язку з чим, провадження у справі підлягає відкриттю.

В процесі підготовчого про вадження встановлено необхі дність витребування у сторін всі наявні в них документи та матеріали, які можуть бути ви користані як докази у справі .

На підставі викладеного, су д вважає можливим закінчити підготовче провадження і пр изначити справу до судового розгляду.

Проведення попереднього с удового засідання не вважаю необхідним.

Керуючись ст.ст.104, 107, 110, 114, 160, 165 КА С України, суддя,

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у Запорізькому окружном у адміністративному суді за заявою Прокурора Орджонікід зевського району м. Запоріжж я в інтересах держави в особі Управління Пенсійного фонду України у Орджонікідзевсько му районі м. Запоріжжя до Това риства з обмеженою відповіда льністю Транспортно-будівел ьна компанія «Байкал» про ст ягнення 17671 грн. 55 коп. заборгова ності з єдиного соціального внеску перед бюджетом.

Призначити судове засідан ня на 21 березня 2012 року о/об 16:00 год., яке буде проводи тися суддею Прасовим О.О. одно особово в приміщенні Запор ізького окружного адмініс тративного суду за адресою: м . Запоріжжя, вул. Кремлівська , 65в, каб. 247, зала судових засіда нь 20.

Зобов' язати прокурора та позивача надати: документи в підтвердження повноважень н а підписання позову (витяг з н аказу про призначення на пос аду); картки особових рахункі в страхувальника станом на д ень судового розгляду справи ; докази надіслання відповід ачу Рішення про застосування штрафних санкцій за донарах ування територіальним орган ом Пенсійного фонду або плат ником своєчасно не нарахован ого єдиного внеску від 25.01.2012; Зв іти про суми нарахованої зар обітної плати (доходу, грошов ого забезпечення, допомоги, к омпенсації) застрахованих ос іб та сум нарахованого єдино го внеску на загальнообов' я зкове соціальне страхування , надіслані відповідачем до У ПФУ у Орджонікідзевському ра йоні м. Запоріжжя; щомісячні В имоги про сплату недоїмки, як і надсилались територіальни м органом Пенсійного фонду - відповідачу за період, який с тановить предмет спору; інші докази в обґрунтування позо вних вимог; оригінали додани х до позову та витребуваних д окументів надати суду для ог ляду, копії витребуваних док ументів - у справу;

Запропонувати відповідачу надати: установчі документи ; докази повної/часткової спл ати суми позову (платіжні док ументи); нормативно та докуме нтально обґрунтовані письмо ві пояснення/заперечення з п риводу обставин, викладених у позовній заяві; листування з позивачем по суті спору (при наявності); докази одержання /не одержання відповідачем Рішень про застосування шт рафних санкцій, якими обґрун товуються позовні вимоги; на лежним чином засвідчені копі ї витребуваних документів на дати у справу, оригінали - су ду для огляду.

Відповідачу у разі невизна ння адміністративного позов у до 19.03.2012 подати до суду письмо ві заперечення проти позову та докази на обґрунтування ц их заперечень.

Копію даної ухвали направи ти сторонам по справі.

На судове засідання виклик ати осіб, які беруть участь у с праві.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту прийняття.

Суддя (підпис) О.О. Прасов

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення05.03.2012
Оприлюднено28.03.2012
Номер документу22096158
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —0870/1908/12

Ухвала від 30.05.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Постанова від 30.05.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Ухвала від 05.03.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні