Ухвала
від 05.03.2012 по справі 0870/1939/12
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

05 березня 2012 року Справа № 0870/1939/12

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Чернова Ж.М., перевіривши ма теріали адміністративного

позову: Державної податков ої інспекції у Жовтневому ра йоні м. Запоріжжя

до: Товариства з обмеженою в ідповідальністю «Стройбут П люс»

про: припинення юридичної о соби,

ВСТАНОВИВ:

02.03.2012 Державна податкова інс пекція у Жовтневому районі м . Запоріжжя звернулась до суд у із позовом до Товариства з о бмеженою відповідальністю « Стройбут Плюс», у якому проси ть припинити підприємницьку діяльність юридичної особи.

За правилами ст.107 КАС Україн и суддя після одержання позо вної заяви з' ясовує, чи нале жить позовну заяву розглядат и в порядку адміністративног о судочинства.

Відповідно до п.5 ч.2 ст.17 КАС Ук раїни спори за зверненням су б' єкта владних повноважень у випадках, встановлених Кон ституцією та законами Україн и відносяться до юрисдикції адміністративних судів.

Спір виник із публічно - пр авових відносин, у яких позив ач є суб' єктом владних повн оважень. Зазначений спір згі дно із ст.17 КАС України належи ть до юрисдикції адміністрат ивних судів та має розглядат ися у порядку адміністративн ого судочинства.

Підстави для повернення по зовної заяви чи відмови у від критті провадження у справі відсутні. Строк звернення до суду, визначений ст.99 КАС Укра їни позивачем дотриманий.

В процесі підготовчого про вадження суд, керуючись ч.2 ст. 53 КАС України, встановив необх ідність залучити в якості тр етіх осіб на стороні відпові дача його засновників (учасн иків) ОСОБА_1, ОСОБА_2, ос кільки вирішення справи може вплинути на їх права, свободи , інтереси або обов' язки.

За наслідками розгляду мат еріалів позовної заяви, суд д ійшов висновку про необхідні сть закінчення підготовчого провадження, відкриття пров адження в адміністративній с праві та призначення її до су дового розгляду.

Керуючись ст.ст. 107, 160, 165 КАС Укр аїни, суддя

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадженн я в адміністративній справі №0870/1939/12 за позовом Державної по даткової інспекції у Жовтнев ому районі м.Запоріжжя до Тов ариства з обмеженою відповід альністю «Стройбут Плюс», пр о припинення юридичної особи .

2. Закінчити підготовч е провадження та призначити судове засідання на 21 березня 2012 року, яке відбудеться за адр есою: м. Запоріжжя, вул. Кремлі вська, 65-в о 12 год. 20 хв. Справа роз глядатиметься одноособово с уддею Черновою Жанною Микола ївною.

3. Залучити в якості третьої особи на стороні відповідач а

- ОСОБА_1, яка проживає за адресою: 69095, АДРЕСА_1;

- ОСОБА_2, який проживає з а адресою:49041, АДРЕСА_2;

4. Запропонувати до поч атку судового засідання нада ти:

позивачу - довіреність на представника; нормативне об ґрунтування позовних вимог; всі документи, зазначені у по зові; належно засвідчені коп ії витребуваних та доданих д о позову документів надати у справу, оригінали - суду для огляду.

відповідачу та третій особ і - довіреність на представ ника; свідоцтво про державну реєстрацію підприємства; у р азі невизнання адміністрати вного позову надати до 21.03.2012 пис ьмові заперечення на позов т а документи на обґрунтування заперечень; докази надання п одаткової звітності до подат кового органу або пояснення про причини її ненадання; нал ежно засвідчені копії витреб уваних документів надати у с праву, оригінали - суду для о гляду.

5. Копію ухвали направити ос обам, які беруть участь у спра ві разом із витягом про їх про цесуальні права та обов' язк и.

6. У судове засідання виклик ати повістками осіб, які беру ть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя Ж.М.Чернова

21 березня 2012 року 12:2 0

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення05.03.2012
Оприлюднено27.03.2012
Номер документу22096597
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —0870/1939/12

Постанова від 21.03.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Чернова Жанна Миколаївна

Ухвала від 05.03.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Чернова Жанна Миколаївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні